В мене вся лобовуха затонована. Вирізав кусочок тонування під дзеркало, приклеїв його. А дирочки не видно бо в мене з вулиці полоска з чорного матового оракалуManiak716 писав:Mu$daY, ділись секретом як причіпив зеркало

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В мене вся лобовуха затонована. Вирізав кусочок тонування під дзеркало, приклеїв його. А дирочки не видно бо в мене з вулиці полоска з чорного матового оракалуManiak716 писав:Mu$daY, ділись секретом як причіпив зеркало
шайтанMu$daY писав:дирочки не видно бо в мене з вулиці полоска з чорного матового оракалу
в магазинах продається металеве кріплення для дзеркала,яке закручується в ті самі дирки,шо і козирьки від сонця.коштує воно десь 15 грн,і нетреба різати ніяких дирокManiak716 писав: бачив дзеркало до стелі вроді кріпиться (на фотах погано видно) і жодних дирок
панелі цих машин з текстурою- відповідно шкуркою ти стреш це все і потім вийде глянцева поверхня, так? я теж хочу деякі деталі помалювати, але щоб вони при зміні кольору не втрачали текстури. Пробував на старих поломаних частинах панелі балонами- досить гарно виходить, головне потім слоя два лакуTOXA писав:зашкурюєш
до гепи всерівно, я такою і пробував. Потім коли покриваєш додатково лаком результат ще на 40% краще стаєBober 2114 писав:Так є фарби які зразу з лаком ідуть
залежно від шкурки, я шрурив дрібною і поверхнево, тобто сильно не шкурив, тестура залишаеться, просто грунт краще схоплювавсяshaman писав: панелі цих машин з текстурою- відповідно шкуркою ти стреш це все і потім вийде глянцева поверхня, так?
о, тепер буду мучити продавців свіжим питанням :)дацків писав:в магазинах продається металеве кріплення для дзеркала,яке закручується в ті самі дирки,шо і козирьки від сонця.коштує воно десь 15 грн,і нетреба різати ніяких дирок
зрозумів, дякуюдацків писав:На Луганській,магазин Автодоктор
наскільки я знаю аматор це непрофесіанал, поясни в чому власник даного авто не професійний (по темі)??? от непрактичний згідний, а аматор... не погоджуюсь :)axeopa писав:треба бути аматором щоб таке витворяти
Та ні, зроблено все звичайно не на аматорському рівні, зі смаком, але не практично зовсім., то, панове, фактaxeopa писав:хороше авто, ал треба бути аматором щоб таке витворяти і їздити в ній лише в білих пухнастих тапочках ))
Нічо не скажеш... красава, цікаво ціна яка???Andriy01 писав:Випадково наткнувся на авто.ріа.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей