упс..... вбивDenja писав:Дімаська, Користувачі, які пишуть з цього IPmiwa [ 106 Повідомлення ]

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
упс..... вбивDenja писав:Дімаська, Користувачі, які пишуть з цього IPmiwa [ 106 Повідомлення ]
Блін, ми йому поради даємо, а він... свиня одним словомmysha писав:упс..... вбивDenja писав:Дімаська, Користувачі, які пишуть з цього IPmiwa [ 106 Повідомлення ]miwa ну ти і дотепник
просто я хочу помінятись зі своїм дєдом, він мені 2107 а я йому копійку(і тому хочу забрати 03 мотор бо він ліпший, та й подумав що вони різні бо там пас а в мене ланцюг(+-2см)Dusi писав:То ж треба придумати шо вони по довжині різні![]()
![]()
![]()
А взагілі,який толк міняти двигун 2103 на двигун 2105???Потужності менше,розхід той самий.Ну хіба дуже хочеться щоб не шумів мотор.
ну так просто в мене на копійці стоїть 1.5Leon_Killer писав:знов якась путанина...03 мотор має обєм 1500 і там цеп..
пас в 05 моторі обємом здається 1300
miwa писав:ale vin vrodi dovwuy byde
Дімаська писав:хлопці, ви на мене не обіжайтесь, але ви ідіоти. В 2107 мотор довший ніж в 2101, тобто фактично надо або вирізати в салон, що неможливо через коробку пкркдач і ходову, або доварювати перед у машині, що теж недуже. Фактично це майже неможливо зробити без змін у зовнішньому вигляді машини.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість