Розпочати ремонт тих вулиць на зиму, щей позакривати і відкрити по одній смузі руху - коли і в двох будуть корки, ще й в "одній південній частині" Львова...
одним словом я нічо не можу сказати

Так що готуймося....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це якщо погод апозволить, я читав умови тих хто вигарли тенедер - там є умови що темпереатура повинна бути не менше 5 коли зрізають асфальт і щось кладуть, коли роблять накат - погода повинна бути сухою без опадів, дивлячись прогноз таких погодніх умови в нас не буде в найближчий місяць.Buts писав:читав 1 вулицю будуть ремонтувати приблизно 20 днів.
Дивно, чого взагалі починають робити, ане відкладають до весни.Demyan писав:Це якщо погод апозволить, я читав умови тих хто вигарли тенедер - там є умови що темпереатура повинна бути не менше 5 коли зрізають асфальт і щось кладуть, коли роблять накат - погода повинна бути сухою без опадів, дивлячись прогноз таких погодніх умови в нас не буде в найближчий місяць.
автор темы неправильные улицы указалAndrewK писав:Так Наукову ж вроді доробили
http://stadion.lviv.ua/ua/item/345Стрийську, Кульпарківську та княгині Ольги
в темі "почали робити дороги" я вже писав що план ремонтувати ці 3 вулиці були давно і він по ті гроші їздив в Київ, причому по ТБ він сказав що гроші привіз, якого х...я чекали місяць я дупля не даюAndrewK писав:Де він раніше був???
шкода, що за мозгами не їздивManiak716 писав:і він по ті гроші їздив в Київ
На скільки я зрозумів там теж мають робити і туди по Кульпарківській не попадеш.soviet писав:ще тре в Солонку їздит
тепер виявляється грошей недостатньоManiak716 писав:причому по ТБ він сказав що гроші привіз
а можна дороги робити по людськи, а не через задницюantik писав:вам народ не угодишь! не делают дороги - плохо, делают - тоже плохо....
можно... но не унас... поэтому делают - и пущай :) я вот на счет Кн. Ольги только рад.... пусть хоть 2 месяца ее херачат... главное чтобы ездить по ней можно стало, ато сейчас никак =)AndrewK писав:а можна дороги робити по людськи, а не через задницю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей