Блін, задрали уроди. Їздять на всякону барахліBober 2114 писав: маршрутка стояла збоку біля кільця, без задного правого колеса

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Блін, задрали уроди. Їздять на всякону барахліBober 2114 писав: маршрутка стояла збоку біля кільця, без задного правого колеса
вово, аж страшно в ті маршрутки сідатиMukola писав:Блін, задрали уроди. Їздять на всякону барахлі
логічно і загалом згідний, бо там по інакшому не можна.Denzzzil писав:Patrik,
не може!!!
вчора там їхав і спеціально дивився на знак!!! він там є!!!
проїдб і подивись якщо їхати від кульпарківської, то неможна там повертати наліво+якщо зі стоянки сільпо тимбільше - 3-и метри їдеш проти шерсті!!!!! мені і водію ниви тоді все наглядно пояснили !
сьогодні знову їхав і звернув увагу! посередині стоїть знак: круглий. синій фон зі стрілкою нахиленою вниз і показуючи на право! тобто їхати можна тільки в праву сторону. раніше його сенсу не розумів. після пояснень ДАЇшника при оформленні ДТП зрозумів!Felix писав:зі сторони кульпарківської я не пригадаю знака, не нагадаєш?
Точно! тепер згадав ! ДякуюDenzzzil писав:сьогодні знову їхав і звернув увагу! посередині стоїть знак: круглий. синій фон зі стрілкою нахиленою вниз і показуючи на право! тобто їхати можна тільки в праву сторону. раніше його сенсу не розумів. після пояснень ДАЇшника при оформленні ДТП зрозумів!Felix писав:зі сторони кульпарківської я не пригадаю знака, не нагадаєш?
на тому місці раз в два місяця аварія буває, нещасливе місцеDenzzzil писав:нелюблю то місце...![]()
Denzzzil писав:ьогодні знову їхав і звернув увагу! посередині стоїть знак: круглий. синій фон зі стрілкою нахиленою вниз і показуючи на право! тобто їхати можна тільки в праву сторону. раніше його сенсу не розумів. після пояснень ДАЇшника при оформленні ДТП зрозумів!
Піпец вот БОЛВАНІВ на дорозі вистачаєweber писав:Жесть сьогодні на Симоненка-Наукова http://picasaweb.google.com.ua/photo.xcom/SXHGaD#
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей