Група людей, про яких вже коротко писав. В т.ч. і я, якщо саме про це ти питаєш.Yelik писав:Igor_Lviv, запитаю інакше: Хто заснував УРА?
У нас, як у нормальній громадській організації - ініціатива ішла знизу.
Історія приблизно така.
Познайомились ми (активісти) на акції 5.02.2009р. проти підвищення ТЗ. Пам'ятаєш ці події?
Спілкувались і до акції, і після на форумі позашляховиків, оскільки вони цю акцію розпочинали.
Причому, такі активісти знайшлись у багатьох регіонах.
Постало питання про якусь організацію, яка б відстоювала права автомобілістів.
Почали дізнаватись, як і що можна зробити. Вирішили організуватись в ГО.
Склали Протокол про наміри. На основі протоколу розробили Статут. Зареєструвались у Мінюсті.
Тобто, засновники Ради Автомобілістів - є прості і не дуже автомобілісти з усієї України. У Львові, участь у заснуванні приймало троє людей - я, Діма Раббіт і Олег з Клубу 4х4.
Анонси про цю першу зустріч я кидав у всіх автоклубах Львова. В т.ч. і тут.
До речі, тоді приїжджав хтось і з Тюнінг клубу, але спішив на роботу. Не зміг затриматись на зустріч та складання протоколу. Були хлопці з Хонда мафії, здається, але також спішили.
Десь тут, якщо пошукати є так би мовити, он-лайн інформація про ці історичні події, їх анонси тощо.
Організація - громадська. Не комерційна. Засновників, крім нас трьох львів'ян, кількох людей з Києва - я і не знаю всіх. Тільки на першому з'їзді більш-менш познайомились з засновниками з інших регіонів, з якими, до цього, спілкувались лише на форумі.
З'їзд проводили за власний кошт. Скидались на оренду залу, каву-брейк і т.д. до речі, не так дорого і вийшло.
Так само зібрали по кілька гривень на діяльність "офісу". (Хостинг сайту і т.п.). Якщо я правильно пригадую, то десь по 60 грн. Точної цифри не пам'ятаю, бо я заплатив за оренду залу, каву і т.п. за львівську делегацію, а за це платив Діма.