Ми попутали,а ти собі є..сь з тим теперDemyan писав:Мабуть попутали балнки протоколів.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лист шастя на людину яка навіть прав не має, Що робити?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Rtara
- Ім'я:Taras
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Лист шастя на людину яка навіть прав не має, Що робити?
Ну скажу ,в листі вказано як доконаний факт цитую"ПИП керуючи автомобілем марки ююю здійснила стоянку на тротуарі (без коми)залишивши відстань для руху пішоходів менше 2-х метрів,чим допустив порушення пункту 15.10<<в>>ПДР України,що було зафіксовано..."
Як мінімум це наклеп на особу,далі не володіння службовою особою
українсько мовою, ну і все що з відси випливає.
Як мінімум це наклеп на особу,далі не володіння службовою особою
українсько мовою, ну і все що з відси випливає.
- Pier
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 0
Re: Лист шастя на людину яка навіть прав не має, Що робити?
Мабуть, не потемі, але все ж таки, напишу.
Згіден з тим, порушив - плати. Багато хто так і роблять. І також з тим, що повен знати імя того, хто їде твоєю машиною(таксіст, сусід) і перевірити чи є в нього права і страховка.
Але, був такий випадок. Припаркував машину, по правилам, пішов на роботу. Вертаюся через 8 годин, фігасе - машини немає на місці. Ну думаю, все, на маршрутку і додому :). Але, побичив, стоїть, за 150 метрів, не то на майданчику, не то на тротуарі, криво і т. п. Нічого не побито, замки всі цілі. Виявилося, приїхав евакуатор, і просто переставив її. Як тоді доказати, то ти не "олень"?
P.S. Їхала яка-то "шишка", "через львів", і боялися вони, що в машині може бути "бомба", тому і переставили. Але, зважаючи на те саме припущення, і як не дивно, переставляти вони не побоялися.
Згіден з тим, порушив - плати. Багато хто так і роблять. І також з тим, що повен знати імя того, хто їде твоєю машиною(таксіст, сусід) і перевірити чи є в нього права і страховка.
Але, був такий випадок. Припаркував машину, по правилам, пішов на роботу. Вертаюся через 8 годин, фігасе - машини немає на місці. Ну думаю, все, на маршрутку і додому :). Але, побичив, стоїть, за 150 метрів, не то на майданчику, не то на тротуарі, криво і т. п. Нічого не побито, замки всі цілі. Виявилося, приїхав евакуатор, і просто переставив її. Як тоді доказати, то ти не "олень"?
P.S. Їхала яка-то "шишка", "через львів", і боялися вони, що в машині може бути "бомба", тому і переставили. Але, зважаючи на те саме припущення, і як не дивно, переставляти вони не побоялися.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість