Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ксенон ВАЗ 21099
-
- Ім'я:pavel
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
неставити китайський 55 ват))))))))))і колір обирати 4500!!!!ну і як вище писали нармально відрегулювати!!!!!!і лінзи як шо шо
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Ксенон ВАЗ 21099
автор: поїдь і відрегулюй фари на стенді
- nonuk
а чим блимати ? монтіровкою по лобовому чи поставити спеціально собі ксенон без лінз, щоб знали що це такеPYY писав:В мене стоїть бі-ксенон і в галогенках ксенон,нормально відрегульовано і фари постійно витираю,ніхто мені не блимає

думаю що більшість водіїв якщо їх сліпить зустрічна машина з сильним потоком голубого чи синього світла знають що це ксенон без лінз , і який толк мигати ?! щоб получити дальнє після якого потрібно зупинитись і очі протерти

PYY, не знаю як в тебе в Fiestі, можливо і дійсно нормально, зарахунок оптики, но вази з ксеноном то зло !!!

Wheels make the car
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Контактна інформація:
не хо сперечатися ну в друга стоїть вже 2 роки непамятаю жодного випадка шоб когось сліпило навіть коли їздив перед ним на своїй!!!!!сам страшно нелюблю автопі......ів з хеноном шо воно внебо світить!!!!!!!!!!!!проблема в регулювані !!!!!!1nonuk писав:а чим блимати ? монтіровкою по лобовому чи поставити спеціально собі ксенон без лінз, щоб знали що це такеPYY писав:В мене стоїть бі-ксенон і в галогенках ксенон,нормально відрегульовано і фари постійно витираю,ніхто мені не блимає![]()
![]()
думаю що більшість водіїв якщо їх сліпить зустрічна машина з сильним потоком голубого чи синього світла знають що це ксенон без лінз , і який толк мигати ?! щоб получити дальнє після якого потрібно зупинитись і очі протерти![]()
PYY, не знаю як в тебе в Fiestі, можливо і дійсно нормально, зарахунок оптики, но вази з ксеноном то зло !!!
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- nonuk
в ксенонової лампи світловий потік в 3 рази сильніший від галогенової , і якщо її поставити в дзеркальну штатну оптику для галогену то сліпити теоретично буде полюбе , хіба відрегулювати тупо вниз 3м. від бампера , але толку тоді з того ксенонуakdi писав:проблема в регулювані !!!!!!1

Wheels make the car
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
PYY писав: Лобовуху затонуйте собі,доречі можу підсказати де тонують,навіть не помітно що затоновано,але помагає!
В мене 4300к, лобовуха і фари затоновані... вопшем треба лінзиDark Wind писав:краще нехай люди з кривим ксеноном фари собі затонують

Drifthooift
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей