та ладноvovik писав:Ах... така тема впала.......
Тепер вже нема шо і почитати на форумі...

всьому є свій початок і свій кінець

думаю наразі над змістом життя , тюнінгу і т.п.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ладноvovik писав:Ах... така тема впала.......
Тепер вже нема шо і почитати на форумі...
і то деколи треба!vovka писав:погрузився в роботу
ну це зрозуміло... відпочинеш трохи, заплануєш шось грандіозніше і буде новий кльовий проектvovka писав:неохота нічого робити з машиною
Потрібно женитись.....vovka писав:та ладноvovik писав:Ах... така тема впала.......
Тепер вже нема шо і почитати на форумі...![]()
всьому є свій початок і свій кінець![]()
думаю наразі над змістом життя , тюнінгу і т.п.неохота нічого робити з машиною, погрузився в роботу
Зряvovka писав:Рішив. Фтопку іномарки
Будеш першимvovka писав:хочу РОТОР!
збираю бабло
Верное решение"vovka писав:Фтопку іномарки, хочу РОТОР
чому ? то ж не турбо. там потужність розтянута по оборотах майже як в атмосфернику.Zhdan писав:Тепер з ротором кпп буде розхідником
може простіше і надійніше і дешевше і потужності буде більше, але мені це не цікавоandriy320e30 писав:простіше поставити турбокіт і буде надійніше
та ні. діло не в мсп чи якійсь іншій машині. я просто хочу спробувати щось зовсім нове.Chaosracing писав:Не можешь подавить в себе безумное желание порвать мпс3 на восьмерке?
Чому одноразові ? наскільки я знаю ротори при нормальній експлуатації (вчасна заміна масла, не крутити в 9000, запуск в мороз з попереднім підігрівомandriy320e30 писав:ротор і кпп розхідником :) там мотори одноразові- дугове напилення
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей