Я зрозумів ! Просто сергій сказав між карбом і інжектором велика різниця, от і я кажу шо за інжектор !! А про ряди в коробку я думаю автору теми на даний час треба забути, перше це треба машину до купки скласти а тоді шось до неї доцепляти! Подивитись до масла і такого всього іншого!!DNK писав:та не про інжектор мова,а про ряд в кпп,де там сергій побачив шоб інжектор поставити незнаю
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мій DiwalCar 2108 =)
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Машины делятся на валящие и стиральные.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: Мій DiwalCar 2108 =)
карочє, пацан, я тебе вітаю щиросердечно і розділяю твій парасячій васторг - сам колись був в такій ситуації: моя перша тачка була вішньова дівятка гадов не дуже молодших за твоюDiwal писав:і моя мрія про власний автомобіль теж здійснилась!
сьогодні Diwal став зубиловодом!))))
а саме ВАЗ 2108 87 року випуску, темно бежевого кольору ( друзі жартома називають "цвет детской неожыданости"), з двигуном 1.3, 5КПП! авто вибирав довго і вибір починався з ваз 2101 потім 2106, Сеат Ібіза, Мазда 626! в цілому задоволений безмежно, адже перед цим їздив на ЗАЗ - 968М в селі
![]()
![]()
![]()
![]()
фото і більш обємну інформацію виложу завтра!

А тепер про серйозне: якщо в тебе в запасі тільки 2 тони зєлєні і нема великих стабільних доходів, то просто послухай мене: тримай ті бабки на ремонти і даже не думай про ніякий глибокій тюнінг, бо па канцовці не будеш мати грошей шарову поміняти.
І ше: якщо ти будеш на ній ЇЗДИТИ (я маю на увазі більше 20 тис. км в рік), то будь психологічно готовим ремонтувати її на сервісі раз в місяць.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Шановні, пробуйте писати якось на одній мові і хоч мінімально дотримуватись орфографії. Аж очі ріже від того суржа. Типу попереджаю :)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
чесно кажучи це не зовсім вкладається в моїй голові, виходить що авто потребуватиме ремонту раз на півтори тисячі! БРЄД !Felix писав:будь психологічно готовим ремонтувати її на сервісі раз в місяць.
достатньо раз на пів року поміняти деякі розхідники типу наконечки, шарові тормозні шланги, масло фільтра, колодки при потребі і все! навіщо раз на півтори тисячі на сервіс їхати...
Денис Автозапчастини
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
знаєш, коли я купував девятку, то також не міг про таке подумати... але факт залишається фактом... просто завжди щось вилазило, хоча за деякий час до того перевірялося і ніби не викликало підозр... правда, я в місяць їздив не менше 2,5-3 тис. кмDenzzzil писав:чесно кажучи це не зовсім вкладається в моїй голові, виходить що авто потребуватиме ремонту раз на півтори тисячі! БРЄД !Felix писав:будь психологічно готовим ремонтувати її на сервісі раз в місяць.
достатньо раз на пів року поміняти деякі розхідники типу наконечки, шарові тормозні шланги, масло фільтра, колодки при потребі і все! навіщо раз на півтори тисячі на сервіс їхати...
З другого боку - може я був надто прискіпливий до машини...
Коротше, бажаю топікстартеру, щоб в нього всьо було чікі-пікі

- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Контактна інформація:
затримався на роботі
сьогодні не зміг сфоткати вже темно було затримався на роботі !!
25 жовтня відпразную свій деньчік, то вже 26 - 30 мають бути права! поки що по майорівці тренеруюсь! до коробки ніяк звикнути не можу, то не попаду, то першу з задньою путаю
якось аж соромно)))
з початку листопада йду на навчання! тому найближчим часом лише зможу вкласти в авто 1500 - 2000 грн. Їздити буду теж мінімально! Основні плани на авто на наступний рік! вирішив купити зараз, щоб до наступного року зробити її нормально! дохід буде невеличкий, але буде)))) планую починати з кузова! на днях зажену на роботу (малярка) і почну варити, підфарбую арки і крило, поміняю масла, рідини. на наступний рік залишу салон! підвіска і двигун думаю за цей час не постраждають, їздити буде раз в тиждень максимум!
на рахунок вступу в клуб??!!! Почекаю прав ( щоб повноцінно себе почувати)
питання: перші пару днів машина стоїть у знайомого на подвірї яке не зачиняється, машина на сигналізації, але крадуть бендзин! чи реально з 08 злити бендзин народ способом ( шлангом)? якщо так, що порадите?
(так вона буде стояти 2 тижні так як не можу забрати ключі від гаража свого у родича, бо він в туречинні)
2 питання: маю 2 колонки (яйця) на тил, лежать в багажнику почкишо! як би ви порадили їх вмонтувати і куди? думав в полочки але вони під вагою будуть прогинатися.
3. полочка в багажнику гримить! шо з цим можна зробити? дякую
сьогодні не зміг сфоткати вже темно було затримався на роботі !!
25 жовтня відпразную свій деньчік, то вже 26 - 30 мають бути права! поки що по майорівці тренеруюсь! до коробки ніяк звикнути не можу, то не попаду, то першу з задньою путаю

чесно кажучи купив в притик тих грошей що були, що заробив!Felix писав:А тепер про серйозне: якщо в тебе в запасі тільки 2 тони зєлєні і нема великих стабільних доходів, то просто послухай мене: тримай ті бабки на ремонти і даже не думай про ніякий глибокій тюнінг, бо па канцовці не будеш мати грошей шарову поміняти.
з початку листопада йду на навчання! тому найближчим часом лише зможу вкласти в авто 1500 - 2000 грн. Їздити буду теж мінімально! Основні плани на авто на наступний рік! вирішив купити зараз, щоб до наступного року зробити її нормально! дохід буде невеличкий, але буде)))) планую починати з кузова! на днях зажену на роботу (малярка) і почну варити, підфарбую арки і крило, поміняю масла, рідини. на наступний рік залишу салон! підвіска і двигун думаю за цей час не постраждають, їздити буде раз в тиждень максимум!
на рахунок вступу в клуб??!!! Почекаю прав ( щоб повноцінно себе почувати)

питання: перші пару днів машина стоїть у знайомого на подвірї яке не зачиняється, машина на сигналізації, але крадуть бендзин! чи реально з 08 злити бендзин народ способом ( шлангом)? якщо так, що порадите?
(так вона буде стояти 2 тижні так як не можу забрати ключі від гаража свого у родича, бо він в туречинні)
2 питання: маю 2 колонки (яйця) на тил, лежать в багажнику почкишо! як би ви порадили їх вмонтувати і куди? думав в полочки але вони під вагою будуть прогинатися.
3. полочка в багажнику гримить! шо з цим можна зробити? дякую

Востаннє редагувалось Вів, 06 жовтня 2009, 21:52 користувачем Diwal, всього редагувалось 2 разів.
- Diwal
- Контактна інформація:
дякую :)Felix писав:Коротше, бажаю топікстартеру, щоб в нього всьо було чікі-пікі
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Diwal, Бачу, правильний підхід у тебе, бажаю успіху. Овали радив би продати, купити собі компоненти в передні двері а потім заробити на підсилювач і саб, але то після приведення машини до нормльного стану, а поки їзди з плеєром косонік 

Ford?
- Diwal
- Контактна інформація:
там мафон з машиною віддали якита катайський але з наворотами) колонки в дверях вмонтовані! а задні були просто примагнічені до стаканів

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Diwal, то забий, не мурдуй ту полку нещасну, бо (тіпа) акустина коштує грошей, їзди поки з китайськими. Я он поки не навчився їздити, то пів року без музики їздив взагалі 

Ford?
- ОсТаПоВиЧ
- Ім'я:Остап
- Контактна інформація:
Fobos, +1
Diwal, дай краще тих 1500-2000 грн інструктору, щоб тебе навчили НОРМАЛЬНО їздити....а то понакупляють тазікі, поврубають музику, а на всіх решта [цензура]...
ІМХО
Diwal, дай краще тих 1500-2000 грн інструктору, щоб тебе навчили НОРМАЛЬНО їздити....а то понакупляють тазікі, поврубають музику, а на всіх решта [цензура]...

- Diwal
- Контактна інформація:
ну я в смислі не купляти шось нове! просто колонки є, шкода, хай би грали! але так як старий власник поставив їз, страшно дивитися навіть! замагнітились! то я і шукаю варіанти куда їх впихнути, бо якшо продавати то за них 200 - 300 грн максимум)
- Diwal
- Контактна інформація:
хм! курси я відїздив! і раніше їздив в міському режимі частенько на батьковому пасаті ( хоча там коробка автомат). в загальному за кермом з 13 роківОсТаПоВиЧ писав:Fobos, +1
Diwal, дай краще тих 1500-2000 грн інструктору, щоб тебе навчили НОРМАЛЬНО їздити....а то понакупляють тазікі, поврубають музику, а на всіх решта [цензура]...ІМХО

я мав на увазі вивчити нюанси управління, привикнути до неї!
щодо музики я напевно такий же ж як всі теперешні пацанята (басс і голос в потолок і рулиш)!

- Master General
- Ім'я:Павло
- Контактна інформація:
а фото де?
- Diwal
- Контактна інформація:
а от і фотки! фоткав телефоном всю машину в тому числі проблемні місця!
машина брудна бо сьогодні по болоту в село заїхав, хоть тільки вчора помив
машина брудна бо сьогодні по болоту в село заїхав, хоть тільки вчора помив

- sergey
- Контактна інформація:
Убіта вона сильно
работи непочатий край
Салон коричневий мені не нравиться 

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- S_V_B
- Номер:0990
ти це визначив по фото?sergey писав:Убіта вона сильно работи непочатий край
- sergey
- Контактна інформація:
Да!S_V_B писав:ти це визначив по фото?

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
Ремонтуй своюsergey писав:Убіта вона сильно работи непочатий край Салон коричневий мені не нравиться

Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- sergey
- Контактна інформація:
Ремонтую.DNK писав:Ремонтуй свою

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей