наклейкиMasterio писав:Masterio

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
наклейкиMasterio писав:Masterio
Невдала фотка і капот брудний,це карбон і вживу все рівненько і гарно.юра писав:тут видно шо він погано наклеєний ... сам капот то не з карбону...тому і написав шо то наклейка.
брєд! порвати, зломати, спалити анріал..... нарушити структуру можна ... одним кривим рухомюра писав:Такие нити очень тонкие, сломать их очень просто
під тим словом розуміється вирінювання капоту, слой гелю, 2мм. карбонового волокна, 5-6 слоїв смоли вирівняних під ноль.... лишилось дорівняти і лаканутиDNK писав: поналіплювали
Я попросив на багажнику вирізати по контуру рівну лінію і заново помалювати зсередини, тому вийшов ефект наклейкиDNK писав:червоний а зверху в карбоні
DNK писав:я так поняв карбон тупо поналіплювали на деталі?вони не є повністю з карбону?
DNK, паясняю: навіть брендові капоти з ціллю декору йдуть не повністю карбонові, а "тупо поналіплювані на пластикову деталь"; повністю карбонові капоти є...., які виготовляються не тільки для вигляду, ай для полегшення.......,але тут використовується зовсім не та технологія......такі капоти печуться в печі без смоли, якісь там пресуються, шуруються, шліфуються......Mu$daY писав:карбонове волокно то декоративний елемент в будь-якому виконанні
получається 2мкв - це 100 баксів чи як ? чи що таке "мкв" ?SLOW писав:Тепер прикинь "хер к носу": скільки треба грошей на повністю карбоновий капот якщо ціна волокна від 50$ 1 мкв, а площина капоту +/- 2мкв......математика не складна.... в кого є стільки бабла?????????????
Сейбон якшо я не помиляюсь так і робить, там металеві ребра жосткості, тому вага сильно не міняєтьсяvovka писав:легкий карбоновий капот а "поналіплюваний" ?
Так то воно так але товщина тоді 0,2мм.vovka писав:получається 2мкв - це 100 баксів чи як ? чи що таке "мкв" ?
карбоном) натуральним)) а не пленкой! )antik писав:что обтянул пленкой капот
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей