Мав новий ВАЗ 2115 куплений в 2006 і проданий 2008 року, welcome to Power of Dreams

За два роки на ньому проїхав 12 тис. км. Ніби мало, але достатньо по часу, щоб немало зрозуміти.
Їжджу я обережно. Не пишу дуже, бо скажете придумав собі...
За цей період 2 роки (12 тис. ):
- поміняли підшипник ступеці заднього колеса;
- пофіксали молотком замковий гвинт дверки переднього пасажира, бо вона вже не відкривалась;
- ліва балка розхиталася, що заднє праве колесо могло відлетіти, а то навіть вся права сторона.
І хто б подумав? Я з тою розхитаною балкою як виявляється я мінімум штуку км проїхав (коло Львів-Івано-Франківськ-Яремче-Рахів-Хуст-Мукачево-Стрий-Львів). Тож жесть !

Ви можете мене запитати - чому ти не бачив, що у тебе балка розхиталася?
А як я це мав бачити? В мене перша машина, нічого підозрілого, ніби нова, нічого не мало б бути, я ше тоді навіть не знав що таке балка чи ступеця і взагаліто нафіг то мені треба ))) То зара вже я можу про такі речі говорити, але менше з тим. Те, що балка була розхитана, було чути тільки на ямах і то не завжди. І я це тільки виявив в Солотвино! Там вже було явно зрозуміло, що шось не те, і треба показатись, але я далі не знав що саме і як воно небезпечно.

Чому двері там по дефолту закриваються бляха об бляху? Що впадло було резинку вліпити, щоб заглушити стукіт? Як консервна банка.

В загальному я не є противник ВАЗів і не скажу, що то гівно повне! Але ж такі речі як я описав вище теж мають мати місце і мені це не сподобалось

А тепер страшна правда.
Продав я тачку минулого літа. Всьо ніби прікольно, всьо ідіально.
Через 2-3 тижні після продаже дзвонить мені новий власник і каже спокійно: "ти в каналізацію не попадав?"

Ну от думай шо хоч... Я ше раз йому всьо сказав як є і як казав раніше. Він каже "Ну та я знаю, що нічого вже не зміниться, але..." Тобто чувак хотів правду почути. Мені теж небуло чого приховувати і всьо було виклано як і при продажі. БІльше він не дзвонив. Але сам факт - мені якось стало стрьомно шо це таке сталось

І що мені тепер про той ВАЗ думати? То ж вапше ппц

Я не жаліюся, що вона менш комфортна, ніж іномарка, але де надійність?
Але школа мені було її продавати - теж факт

Але пройшов час і мені вже явно не шкода