Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Початок тюнінгу моєї BMW 520 E34(VAVAN)(це тіко початок)
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
1.Спочатку... я зробив бокс на свої два 12-дюймових MTX Blue thunder (саби б/у купив в Штатах).. а також купив підсилювач Audiobahn який має два виходи на саби! ...акустика ше незавершена...а тіки в стадії розропки....
В плані:
-нафік з пляжа викину ящик (тої шо склепав сам-але без підколів...ящтк нормальний)
-врізати саби в полку Бімера..так вполку вріжу два 12"саби :))
-куплю фронти і крім сабів десь втикну "яйка" Піонерів..
2.Далі поставив глушак(баняк,бочку) ProSport Drug(Де купив?-в Юри ;Де поставив?- кращого майстра і знавця за Руслана(рясне) не знаю)
...сам баняк... Нічого крутого окрім вигляду і потужного приємного сабу (звуку) немає...Як казав мій знайомий Міша(гонщик)..."це для девушек" :driving:
На цьому поки все...бо нема ресурсів!
В планах:
3. Десь через місяць...придбаю нульовик K&N....ясно шо в Юри..
4. До того почищу форсунки ... і поміняю свічки...
5. Встановлю...розпорки на передні і задні стойки (не так як для тюнінгу...а як для безпеки і стійкості авто на наших бл..цких дорогах)..
Взнавав ..дорого...але надійно!
6. Сплавляю свої титани 15"..і ставлю 16" з виносом на бік , з порогом 5-7 см...(такі вже знайшов...по взаємообіку хватає...але невистачає не покришки 200 зелених)
8.Тре до того дожити...
В плані:
-нафік з пляжа викину ящик (тої шо склепав сам-але без підколів...ящтк нормальний)
-врізати саби в полку Бімера..так вполку вріжу два 12"саби :))
-куплю фронти і крім сабів десь втикну "яйка" Піонерів..
2.Далі поставив глушак(баняк,бочку) ProSport Drug(Де купив?-в Юри ;Де поставив?- кращого майстра і знавця за Руслана(рясне) не знаю)
...сам баняк... Нічого крутого окрім вигляду і потужного приємного сабу (звуку) немає...Як казав мій знайомий Міша(гонщик)..."це для девушек" :driving:
На цьому поки все...бо нема ресурсів!
В планах:
3. Десь через місяць...придбаю нульовик K&N....ясно шо в Юри..
4. До того почищу форсунки ... і поміняю свічки...
5. Встановлю...розпорки на передні і задні стойки (не так як для тюнінгу...а як для безпеки і стійкості авто на наших бл..цких дорогах)..
6. Сплавляю свої титани 15"..і ставлю 16" з виносом на бік , з порогом 5-7 см...(такі вже знайшов...по взаємообіку хватає...але невистачає не покришки 200 зелених)
8.Тре до того дожити...
- !crashman!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Я би не радив.. Купи краще нормальний фронт , з пищалками все як має бути. Я от собі бліни колись купив, врізав в полку, але після того як зробився фронт їх взагалі не включаю. Заважає.VAVAN писав:-куплю фронти і крім сабів десь втикну "яйка" Піонерів..
Я теж як підвернеться під руку розпорка куплю собі на передні стакани. Попробую. Недавно на іншому форумі розпорку для моєї машини за 50 грн (нерегульовану) віддавали.. Б/у ясно. Провтикав.. А цікаво яка ціна на неї для БМВ, так як мрію про БМВ в майбутньому :)VAVAN писав:5. Встановлю...розпорки на передні і задні стойки (не так як для тюнінгу...а як для безпеки і стійкості авто на наших бл..цких дорогах)..
Це на покришики 200 уо не хватає ? Щось дорогі якісь покришки.. Мені тут Fly сьогодні по секрету розказував які дешеві 16 шини і чому.. Причому фірмові типу Pirelli,GoodYear.. Короче я так поняв з його слів що 200$ за фірмові б/у в хорошому стані - це дуже круто переплачувати..VAVAN писав:6. Сплавляю свої титани 15"..і ставлю 16" з виносом на бік , з порогом 5-7 см...(такі вже знайшов...по взаємообіку хватає...але невистачає не покришки 200 зелених)
Титани класно виглядають такі як в BMWPower. Просто супер.. Правда незнаю скільки вони коштують..
Щодо глушака. мені на БМВ подобається коли є дві труби і чуть вужчих чим твоя.. Хоча бажано це все бачити вживу, бо фото трохи не передаэ всых нюансыв.. Але це ясно моя думка..
- VAVAN
- Контактна інформація:
Добрі ..дякую за пораду..А ще з Квасом (васьою ) пораджусь..!vovka писав:Я би не радив.. Купи краще нормальний фронт , з пищалками все як має бути

266 долярів...за передня розпорку ...дофіга- сьогодні Костян(мій знайомий, який тим займається) ...особисто взнав для мене... Чому так дорого... Бо (забув марку) ..фірмовий...широкий...один з найкращих в свому класі..vovka писав:А цікаво яка ціна на неї для БМВ, так як мрію про БМВ в майбутньому
Але хочу поїхати в Польщу ...і там взнати на місці..шо і по чому!
П.С. 8 місяців тому...БМВ ..була також моєю мрією...поки не попхнув до гамерики на заробітки...шоб реалізувати свою мрію! )) Пофортило! :)
Добрі в наступну Пятницю на пиві поговорю..сьогодні провтикав!vovka писав:Це на покришики 200 уо не хватає ? Щось дорогі якісь покришки.. Мені тут Fly сьогодні по секрету розказував які дешеві 16 шини і чому.. Причому фірмові типу Pirelli,GoodYear.. Короче я так поняв з його слів що 200$ за фірмові б/у в хорошому стані - це дуже круто переплачувати..
П.С. А нові мені "ЙОКОГАМУ" запропонували 225/55 r16..(така як в Юри на драгу стояла на октавії... дощова...чи як там її називають...тобто з полосами які йдуть навскіс) за 130 долярів за штуку..мо чу-чуть дешевше..але мені не під силу..принаймні зараз)..
Такі на подобі як внього...але я знайшов кращі на вигляд(на мою думку)...Виробництво Італія, 5- чи 6 см винос....6 шпиць....в дуже хорошому стані 400.у.е! (я на них дивився...і вже мабуть купили...бо мені давали 2 тижня на обдумання)...купив би ..але ніяк!((vovka писав:Титани класно виглядають такі як в BMWPower. Просто супер.. Правда незнаю скільки вони коштують..
Шкодую... але на все свій час..
Одразу все не цікаво тюнити... Інтерес втрачається!)))
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
дорого бмв тюнити :)VAVAN писав:шось на подобі того...
Я про таку і подумав..
Вот кстаті є на Е34 ще такі розпорки
http://www.msr.ru/catalog/bracket/detail.php?ID=6529
Всього за 300 грн :)
- VAVAN
- Контактна інформація:
vovka
Я таки догодувався теж....що розпорки по 200-300 зелених ...це дуже за круто.....(((( і чув також непогані відгуки про розпорки значно маншої вартості...(такого типу...як ти допоміг знайти) сенкс..
Myltik
Just be
Але буду старатись!
О-па-па! Супер.... цікаво чи Юра може таки дістати згодом...або аналогову!??vovka писав:Вот кстаті є на Е34 ще такі розпорки
http://www.msr.ru/catalog/bracket/detail.php?ID=6529
Всього за 300 грн
Я таки догодувався теж....що розпорки по 200-300 зелених ...це дуже за круто.....(((( і чув також непогані відгуки про розпорки значно маншої вартості...(такого типу...як ти допоміг знайти) сенкс..
Myltik
Just be
Дякую мужики за підтримку! Постараюсь...це не так залежить від мене ...як від такого поняття "курча ма , я всіхпорвуна, але де взяти і заробити гроші" :)))Just be писав:Всьо гуд) Так тримати
Але буду старатись!
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
VAVAN Тю закажи в філіна . я заберу до Львова приїду, тобі вітдам...
http://www.filin-motorsport.com
(Сама крута контора по тюнінгу Бех. на просторах СНГ)
http://www.filin-motorsport.com
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Той самий товар з фірми ФК Автоматів тільки, щоб він попав до Львова йому треба спочатку попасти в КиївKAVArnuy писав:Тю закажи в філіна

* Установка пружин с занижением Eibach и аммортизаторов KONI или Bilstein
* Установка готовых винтовых комплектов от:
o FK-AUTOMOTIVE
o K&W
o H&R
* Установка стабилизаторов от ///M Technik, Eibach, H&R
* Установка передних и задних распорок
Dynamic Sport Latvia
- VAVAN
- Контактна інформація:
21043 SW
Юра --- так сильно не спіши))) .... До середи часу зовсім мало...а ці дні, я хібо шо джек-пот виграю)))...
А якшо серйозно...як взнаю ціну ?? вирішу..а певну суму вже назбирав! (думаю...ти сам розумієш це ... і надто дорогого не замовляєш))
KAVArnuy
Але на дорогі деталі я не потяну... (((
А мо і потяну)))) 
як кажуть поляки "вибрав з дупи строни"...= почав тюнити зі заду: поставив в багажник саби, прикріпив баняк... пора "міняти позицію".....
= шо скоро і буде ....
Добрі...дякую за оперативність...(постараюсь так само оперативно заробити гроші)....21043 SW писав:Збирай гроші, а ціну буду знати десь в середу

А якшо серйозно...як взнаю ціну ?? вирішу..а певну суму вже назбирав! (думаю...ти сам розумієш це ... і надто дорогого не замовляєш))
KAVArnuy
Ігор(якшо помилився з імям, то вибач...привик тебе називати "КАВАрний") ....це конєшно харашо! Я щиро вдячний за інфу... Але якшо це сама крута кантора то і ціни там самі круті(розуміш) ... А я і так "кінці з кінцями" звожу шоб "прогодувати і утримувати самостійно ту беху"... а зараз вже і роботи нема...шо зміг зробити - зробив...а надалі буду копити... Це мої проблеми- я знаю...KAVArnuy писав:http://www.filin-motorsport.com
Але на дорогі деталі я не потяну... (((

вот-вот...RS писав:Машина не для гонок , але напрямок вибрав правильний і э початок , а це вже кльово!
Як би мені не було соромно...я ше досі того фільму не бачив!= часу немаю...але на днях подивлюсь (вже дістав з нормальною якістю!!!!Kost писав:Класная тачка, беха пятерка
Слиш, че ето: а сколько такой бумер стоит?
(цитата з Бумер 2)
VAVAN
Так тримати, класний апарат, продовжуй в тому ж дусі.
- VAVAN
- Контактна інформація:
ше деякі фото Біми... решта туту: http://a.photofile.ru/album.php?id=1270384
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД (НІЧОГО ОСОБЛИВОГО...ПОКИ-ЩО)
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД (НІЧОГО ОСОБЛИВОГО...ПОКИ-ЩО)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей