Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Фінал Чемпіонату України EMMA-Ukraine
Fly
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Фінал Чемпіонату України EMMA-Ukraine

Повідомлення Fly » Пон, 21 вересня 2009, 12:54

Рост, трішки не так, я купив продукт в якому було зазначено дуже багато інградієнтів, а був присутній тільки один. Це нормально? Тому я буду казати шо продукт гавно, ті хто робив його дилетанти. Це все з точки зору кінцевого покупця. На решта - пофіг.

Якшо виставка грубо кажучи закрита (тільки для спеців з автозвуку) [цензура] тоді її рекламувати і продавати білети? І так всі свої прийдуть, правда?

І ше... тут якби треба менше воплів - шо мол більше не ходи чи ше шось.... а більше сприймати критику і виправляти в наступних виставках, якшо орги звісно зацікавлені в збільшенні кількості відвідувачів. Логічно?

TOTAL_55
Ім'я:Рома
Стать:чоловік
Номер:9966
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення TOTAL_55 » Пон, 21 вересня 2009, 14:08

rybkaandrew писав: в якоїсь 2110 кришка бага тріснута,
то була 2112. Я також був.ДУже задоволений.

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 21 вересня 2009, 15:14

Zhdan, Молодець, вітаю! Незрозумів чого за доводку потужності дали так мало балів? Типу далі тільки турба? Таких доводок ніколи небуде в 90 % учасників взагалі. Я б перепитав.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 21 вересня 2009, 15:56

Denja, тоже хотів спитатись за той пункт, шота тут "ніто"

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 21 вересня 2009, 16:15

Denja писав:Незрозумів чого за доводку потужності дали так мало балів? Типу далі тільки турба? Таких доводок ніколи небуде в 90 % учасників взагалі. Я б перепитав.
Я собі взагалі не уявляю, як вони можуть об`єктивно оцінити потужність авто, коли машина стоїть нікуда не їде і ніде її не перевіряють.
volleyball.lviv.ua/blog/

wklef
Ім'я:Віктор
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення wklef » Пон, 21 вересня 2009, 16:36

То не наші єноти :)

Zhdan
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » Пон, 21 вересня 2009, 18:10

Denja писав:Zhdan, Молодець, вітаю! Незрозумів чого за доводку потужності дали так мало балів? Типу далі тільки турба? Таких доводок ніколи небуде в 90 % учасників взагалі. Я б перепитав.
Немає доказової бази. По правилах я мав набрати максимум, але доказати не зміг. Потрібно фото до і після+ заміри на стенді. Суддя всім ставив по 0 балів. Мені тільки одному 2 бали, за чіп і вали.

Pioneer
Ім'я:Тарас

Повідомлення Pioneer » Пон, 21 вересня 2009, 19:03

Fly писав:Рост, давай як то каже Лесь Подеревянський - Ітогі Падвідьом:)
А подивитись на Х5, СантаФе, можна і в салоні за бесплатно
а потвойму якщо нема тюнінгу то що неможна їхати на змагання! то кстаті моє санта фе було! і що! да я неробив боліда з нього але якби ти уважно придивився і запитався що змінено в машині то тиб так неговорив! з наших ще була шкода ззовні теж нічого яркого і потвойму що її туди непускати чи як! хоча по якості звучання машина на пристойному рівні!

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 21 вересня 2009, 19:10

Pioneer, Чо ти кіпішуєш? Ти суть мого поста вловив? Я кажу шо зі всього обіцяного була тільки виставка автозвуку і все! А обіцяли дуже багато. І якби я знав шо то виставка тільки автозвуку (або скажімо орги по чесному написали в рекламі) я б туда не пхався

b_andriy
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення b_andriy » Пон, 21 вересня 2009, 19:52

Та [цензура] пацани, хіба 30 чи 20 грн то великі гроші, ви ж всі зі Львова а не звідкись за 100-200 км їхали, всеодно в неділю нєфік дєлать вдома а так хоть шось почути і побачити хто чим дихає ;)

GaGaRIN
Ім'я:Віталік
Подякували: 2 рази

Повідомлення GaGaRIN » Пон, 21 вересня 2009, 20:27

І я там бум, мед-пиво пив, ДРУГЕ місце взяв :sing в категорії Новачок до 2000 ойро :yahoo :first

1. Місця внатурі було мало, прийшлося чекати до темної ночі щоб виїхати.
2. За малеееесеньку пляшку мінералки між сидіннями -3 бали :cry і.т.д.
3. Спонсорам окремий "респект" [цензура]. Подарунки: наклейка "Автозвук", календар (в параші повісив), диск з попсою, електронний манометр за 45 грн ([цензура] мені потрібен незнаю). При такому патронаті такі призи за друге місце то сміх крізь сльози. Ганьба [цензура]! :bad

З.І. БМВ мейд бай РОСТ сподобалося :sing

nonuk

Повідомлення nonuk » Пон, 21 вересня 2009, 20:43

вирішив написати і я пару слів про враження ;)
30 гр - неадекватно ! :sing ; місце проведення - зовсім не підходяще , минулого року в лембергу було краще. Мала площа , багато людей , деколи не то щоб підійти щось спитати а подивитись було складно ! якщо і далі порінювати з минулим роком то в лембергу були представники прибалитики на досить серйозно підготовлених машинах, притому що вони так само як і я ламано говорили російською :D , з радістю відповідали на запитання , показумали техніку без питань дозволяли сідати в їхні машини слухати музику 8) . А тут "наші" або сиділи в машинах , або були з компаніями і випавали конячину і якщо відповідали на питання то з таким виразом обличя тіпа нехарь іди далі :sing

не знаю що там орги в рекламі написали, але тим всім хто сильно обурюється мол не було на що дивитись через відсутність машин з тюнінгом і дівчат на підтанцовці, хочу сказати якщо не цікавитись автоакустикою то нех... на ту EMMу йти, бо це в першу чергу змагання з автозвуку !

я не спеціаліст в дані сфері но на Фінал України мені здолось щось слабенько !
Походу ні в одного із учасників не було системи з ламповими підсилювачими :sing , БМВ з тернополя що робив Рост щось не замітив :boxed , або її в неділю небуло :| !

ось машина яка я думаю реально достойна уваги , участі в змаганнях не брала , власник суддя . з кісляком дозволив посидіти послухати .....
P9140026.JPG
P9140025.JPG
P9140027.JPG
компоненти "BRAX" , власник ( а він суддя ) казав що на даний час нічого кращого не має :sing , на запитання про Genesis-и сказав що ціна нічого не говорить і йому [цензура]...
P9140029.JPG
P9140028.JPG
хотілось би почути думку Роста про цю ситему , і про інші машини які на вашу думку достойні були уваги !!! :)
Wheels make the car

Lyubomyr
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Пон, 21 вересня 2009, 21:55

GaGaRIN писав:ДРУГЕ місце взяв в категорії Новачок до 2000 ойро
вітаю :) Будеш ще брати участь?

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 21 вересня 2009, 23:47

b_andriy писав:Та [цензура] пацани, хіба 30 чи 20 грн то великі гроші, ви ж всі зі Львова а не звідкись за 100-200 км їхали, всеодно в неділю нєфік дєлать вдома а так хоть шось почути і побачити хто чим дихає ;)
Істину глаголиш

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 21 вересня 2009, 23:51

GaGaRIN писав:І я там бум, мед-пиво пив, ДРУГЕ місце взяв :sing в категорії Новачок до 2000 ойро :yahoo :first

3. Спонсорам окремий "респект" [цензура]. Подарунки: наклейка "Автозвук", календар (в параші повісив), диск з попсою, електронний манометр за 45 грн ([цензура] мені потрібен незнаю). При такому патронаті такі призи за друге місце то сміх крізь сльози. Ганьба [цензура]! :bad

Вітаю, перший раз і на друге місце в ЕММА - це добре. Я тебе там бачив, але, думаю, чого буду зачіпати? :)
2. А що, правила не читав? Салон має бути дівственно чистим.
3. Пройшли вже ті часи, коли за перемогу і навіть друге-третє місця давали такі сякі грошові призи. Кризя. Он Володі Гонтару (власнику згаданого тобою БМВ за переше місце в таки складному класі дали якісь дурнуваті бліни :D ).

Ну і за БМВ дякую :)

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Вів, 22 вересня 2009, 00:10

nonuk писав:я не спеціаліст в дані сфері но на Фінал України мені здолось щось слабенько !
Походу ні в одного із учасників не було системи з ламповими підсилювачими :sing , БМВ з тернополя що робив Рост щось не замітив :boxed , або її в неділю небуло :| !

ось машина яка я думаю реально достойна уваги , участі в змаганнях не брала , власник суддя . з кісляком дозволив посидіти послухати .....
P9140026.JPG
P9140025.JPG
P9140027.JPG
компоненти "BRAX" , власник ( а він суддя ) казав що на даний час нічого кращого не має :sing , на запитання про Genesis-и сказав що ціна нічого не говорить і йому [цензура]...
P9140029.JPG
P9140028.JPG
хотілось би почути думку Роста про цю ситему , і про інші машини які на вашу думку достойні були уваги !!! :)
Щоб казати, що слабенько - варто спершу спробувати зробити свою машину :)

Систем на повністю лампових підсилювачах не було, але хто сказав, що лампа в машині - це так уже й добре? Де в машині потрібну для повноцінної роботи лампи напругу взяти? Дизель-генератор за собою возити? А на гібридниках (підсилювачах, в яких попередні каскади лампові, а кінцеві транзисторні) було як мінімум 3-4 .

Тернопільське БМВ моєї роботи було весь день в суботу. Усі, хто хотів, мали можливість послухати. Але увечері Володя поїхав додому, бо була така потреба. В неділю він приїхав ближче 17-ї, але можливості заїхати всередину уже не було, тому він стояв при в'їзді в Палац Мистецтв (до речі, навіть там він давав усім бажаючим послухати його машину).

Хонду Акорд я слухав (найперше мене цікавив сабвуфер, який там встановлений). Так от, це єдина процесорна машина (голова Кларіон ДРЗ, на ЦАП-і сигма-дельта), яка уже пробує відтворювати емоції. Це велике досягнення власника, дійсно. Думаю, що це все завдяки саме гібридним підсилювачам.
Але всі, хто слухав її і БМВ моєї роботи сходились на думці, щор БМВ звучить значно живіше і натуральніше. Все таки Макінтош - дуже серйозна техніка, а якщо ще вміти правильно встановити акустику Морель, то рівних їй дуже мало.
Ну але треба розуміти, що все це справжній хай-енд і ціни тут не те, щоб космічні, але аудіо-система такого рівня коштуватиме як дуже пристойна іномарка, нічого не вдієш.

Pioneer
Ім'я:Тарас

Повідомлення Pioneer » Вів, 22 вересня 2009, 13:26

Рост писав:
GaGaRIN писав:І я там бум, мед-пиво пив, ДРУГЕ місце взяв :sing в категорії Новачок до 2000 ойро :yahoo :first

Вітаю, перший раз і на друге місце в ЕММА - це добре. Я тебе там бачив, але, думаю, чого буду зачіпати? :)
2. А що, правила не читав? Салон має бути дівственно чистим.
3. Пройшли вже ті часи, коли за перемогу і навіть друге-третє місця давали такі сякі грошові призи. Кризя. Он Володі Гонтару (власнику згаданого тобою БМВ за переше місце в таки складному класі дали якісь дурнуваті бліни :D ).

Ну і за БМВ дякую :)
а яке то БМВ? часом не то що на макентошах?

b00ker

Повідомлення b00ker » Вів, 22 вересня 2009, 13:54

Вродi воно саме.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Вів, 22 вересня 2009, 14:49

Pioneer,
Рост писав:Все таки Макінтош - дуже серйозна техніка, а якщо ще вміти правильно встановити акустику Морель, то рівних їй дуже мало.

Yelik
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 22 вересня 2009, 17:09

b00ker писав:Вродi воно саме.
:D
А от і власник появився
volleyball.lviv.ua/blog/

Відповісти