Значить давайте закриємо цей балаган, підведемо підсумки, хто ставить на GT 3000, а хто на WRX (любий). Тут не стоїть питання симпатії, тупо ставка робиться на машину, знаючи їх технічні характеристики. Хтось може заробити багато, а хтось програти, наприклад, поставити на один Субарік чи на всі 3 відразу, в свою чергу хто ставить на GT 3000 може виграти 3 рази або програти, як подує вітер
Прохання до модераторів підвести якись підсумок по ставкам, щоб бачити яка є ситуація і з кого знімати гроші на старті.
Значить пропоную так тему з ставками я зітру бо там просто міряння піпіськами
А бабки зберем перед стартом. Вот ам всі і рішать хто і на кого ставить
Вот і все
VIP Слухай давай басні не будем розказувати ... а 30-го числа побачимо , бо мене вже то задрало ... то розмова ні про що ...
ПИСИ: Шоб більше неза...вали якщо я в неї сяду і вона не розженеться за 5 сек . до сотні Ставишь мені Пива Львіського ящик???? ок??? поїде то я ті поставлю.в мене Був е-36 кузов БМВ вага 1300 кг. на СЛІКАХ!!! заміть то резина яка вобще не пробуксовує в неї 5,6 сек до сотні !! а там булот 320 кобил!!! :twisted: . Так шо не говори глупості , бо вже нервує...
[mod] Поменше спаму шановний
Про 5,1-5,3 секунди до сотні ти сам писав, подивись пост на початку сторінки. Некрасиво зїжати з теми. То раз.
По друге, KAVArnuy є членом Тюнінг Клубу і не тобі рішати чи має він право тут знаїодитись чи ні!
По третьє, постарайся не дублювати свої пости по різних темах! То стомлює! І те шо можна сказати одним постом не треба розділяти на три поста!
[/mod]
Давайте будем спокійні - 30 число все розставить на свої місця. Я розмовляв зі всіма сторонами двобою - всі конкретно готовляться - буде цікаво! Let's show begin!!!