Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
У кожного своє "гарно".Fobos писав: А ви, що взагалі не стиавитие ДЛС? Ну дарма, немало систем на ДЛС гарно звучали.
Правильно вважаєш. Але я мав на увазі інше - коли я роблю кросовери, то хочу добиватися ідеального розділу частот, зведення фаз і т.д, а не вишукувати засоби, як би виправити криве звучання динаміків, закладене виробником.Fobos писав:Рост, А я вважаю, що кросовери взагалі треба самому мотатиА тобі допомагає досвід, АС старіють і на зміну їм приходять нові, не завжди кращі моделі і що тоді?
Я в плюсіantik писав:DLS плохая акустика - у него кривые руки
Вчора як раз афоризм один прочитав, доречний до цієї ситуації.antik писав:тот, кто говорит что DLS плохая акустика - у него кривые руки
Ну яб несказав що ДЛС є акустикою з дешевших і про яку можна сказати ціна якість! на мою думку це вже чуть краще ніж середнє! + ДЛС теж є дорогі компоненти наприклад DLS Iridium 8.3i згодіться нездишевих! але наприклад акустика Morel Supremo на мою думку по якості нічим негірша :)GaGaRIN писав:Особисто я вважаю, по-перше, що ДЛС це оптимальне співвідношення ціна/якість, в їхній категорії небагато конкурентів. По-друге, багато залежить відтого ЯК їх інсталювати і ЯКУ музику на них слухати, від ЯКОГО підсилувача вони будуть працювати. Ну а на рахунок заяви Роста, моя думка, руки в нього не криві, і ведмеді сподіваюся по вухах не танцювали, просто чоловік давно виріс з даної цінової категорії, і все. Я наприклад не можу собі дозволити акустику за 500-600 і вище баксів, то як мені бути? Слухати штатні 10см квакалки? Аналогій можу навести багато, наприклад це те ж саме що запитати думку власника Бентлі чи Роллс-Ройса про нову Мазду 3! Чи хтось хоче сказати що мазда - повна параша? Ні, просто смаки і уподобання людей міняються прямопропорційно товщині гаманця. У випадку з Ростом, чоловік в 80-90% випадків має справу з такими людьми, які можуть дозволити собі системи дещо іншого рівня ніж я наприклад чи хтось із вас.
Pioneer писав: DLS Iridium 8.3i згодіться нездишевих! але наприклад акустика Morel Supremo на мою думку по якості нічим негірша
так звичайно Morel рахується кращою в більшості випадків! але моя думка що підібрані компоненти наприклад ДЛС під ті гроші що вона коштує морел звучать негірше! але це тільки моя думка :)nonuk писав:Pioneer писав: DLS Iridium 8.3i згодіться нездишевих! але наприклад акустика Morel Supremo на мою думку по якості нічим негірша
нічим не гірша ?!?!їх рівняти то саме що трамвайну ручку з пальцем !
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей