Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мовна школа Liberty
- nonuk
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Всім привіт !
можливо хтось користувався послугами чи чув щось про Мовну школу Liberty яка використовує Метод Калана для навчання англійської мови, що знаходиться на проспект В.Чорновола, 59/3 поверх ?!
http://www.liberty.lviv.ua/mail.php
цікавить коментарі про ефективність викладання в ці школі зарахунок цього методу ???
можливо хтось користувався послугами чи чув щось про Мовну школу Liberty яка використовує Метод Калана для навчання англійської мови, що знаходиться на проспект В.Чорновола, 59/3 поверх ?!
http://www.liberty.lviv.ua/mail.php
цікавить коментарі про ефективність викладання в ці школі зарахунок цього методу ???
Wheels make the car
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Мовна школа Liberty
хз за той метод... зараз сам почав в мовній школі підтягувати інгліш на ІЕЛТС... а ті всі методи...
якшо для загального вивчення і середнього рівня, то [цензура] не треба тих різних методів, береш викладача і вчиш. ІМХО.

Sad, but true.
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
BOXER писав:сам почав в мовній школі підтягувати інгліш на ІЕЛТС
за бугор зібрався?

- BOXER
Lyubomyr, вже давно
розглядаю різні варіанти, зокрема магістратура в Європі.

Sad, but true.
- nonuk
BOXER, та справа в тому що вирішив підтягнути інгліш (точніше вивчити бо знаю тільки те що навчили в школі до 9 кл.) бо нєх...р чим зайнятись, тобто не ставиться замету вивчити на перфект для якоїсь роботи чи закордону , а так щоб поки вчусь на 5 курсі чимось зайнятись корисним !
репетитор зразу відпав бо це скуката !
при виборі шкіл звернув увагу саме на Liberty через цю систему калана яка не передбачає домашніх завдань ( що мені саме більше сподобалосьі
) зошитів і словників чим і відрізняється від всіх інших шкіл які в принципі викладають по одинакові схемі !
тому цікаво чи хтось туди ходив ? боюсь мальоха щоб це небуло тільки рекламні обіцянки а ефекту мінімум і гроші на вітер !
так хтось щось знає ?!
репетитор зразу відпав бо це скуката !

при виборі шкіл звернув увагу саме на Liberty через цю систему калана яка не передбачає домашніх завдань ( що мені саме більше сподобалосьі

тому цікаво чи хтось туди ходив ? боюсь мальоха щоб це небуло тільки рекламні обіцянки а ефекту мінімум і гроші на вітер !
так хтось щось знає ?!
Wheels make the car
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Шо це тобі дасть? Боїшся нашу країну розвивати?BOXER писав:зокрема магістратура в Європі.

Не знаю що у вас за школи, але мені шкільного знання вистачило для того щоб дальше пробувати вчити без всяких курсів.nonuk писав:BOXER, та справа в тому що вирішив підтягнути інгліш (точніше вивчити бо знаю тільки те що навчили в школі до 9 кл.)
- BOXER
pikach00, це мені багато чого дасть :) давай не буду тут розписувати, впадло
от тобі і відповідь заодно - РІВЕНЬ 

ну в мене 7 років інгліша в приватній гімназії (порівняно зі школами, то дуже високий рівень) + 2 роки економічної англійської в універі, але для закордонних тестів і того замало, повірpikach00 писав:Не знаю що у вас за школи, але мені шкільного знання вистачило для того щоб дальше пробувати вчити без всяких курсів.

Sad, but true.
- mytiania
- Контактна інформація:
BOXER, маю знайомого який готує до вступу в кембрідж....
nonuk, а ті всі школи то повна лажа, можуть навчить лише граматики! замість тих всіх шкіл краще слухай ВВС і вчи слова! по власному досвіду - граматика не потрібна в світі (лише Англія і то не дуже...), треба лише словниковий запас!
а в Liberty по тестах пройшов в групу А, прослухав десь 5 лекцій і зрозумів шо то повна лажа! краще до мурмонів піти (з "+" у них набираєшся словникового запасу, граматика і безкоштовно, а дуже великий мінус - це у кожній лекції зомбують своєю релігією)
nonuk, а ті всі школи то повна лажа, можуть навчить лише граматики! замість тих всіх шкіл краще слухай ВВС і вчи слова! по власному досвіду - граматика не потрібна в світі (лише Англія і то не дуже...), треба лише словниковий запас!
а в Liberty по тестах пройшов в групу А, прослухав десь 5 лекцій і зрозумів шо то повна лажа! краще до мурмонів піти (з "+" у них набираєшся словникового запасу, граматика і безкоштовно, а дуже великий мінус - це у кожній лекції зомбують своєю релігією)
- BOXER
mytiania, та я вже пробив репера, готуємось тіпа загальна інгліш групою (в групі я і моя дівчина :)) + підготовка до ІЕЛТС.
згідний, основне значення має словниковий запас. але без спроможності висловити думку, а не називати всі слова підряд, теж важко!
а де то ти мормонів нарив? знаю, в них церква біля Стрийського є, та?
згідний, основне значення має словниковий запас. але без спроможності висловити думку, а не називати всі слова підряд, теж важко!
а де то ти мормонів нарив? знаю, в них церква біля Стрийського є, та?
Sad, but true.
- nonuk
так походу в Liberty основний нахил це і є вивчення слів і спілкування !?mytiania писав:nonuk, а ті всі школи то повна лажа, можуть навчить лише граматики
[цензура] , ростроїв ( ! ладно поїду сьогодні подивлюсь !mytiania писав:а в Liberty по тестах пройшов в групу А, прослухав десь 5 лекцій і зрозумів шо то повна лажа
Wheels make the car
- mytiania
- Контактна інформація:
ага саме там! колись біля входу в парк Франка вони постійно стояли і тикали всім листівки з своїми курсами.BOXER писав:а де то ти мормонів нарив? знаю, в них церква біля Стрийського є, та?
та чо розстроюватись? багатьом людям ці курси помагають. я відмовився від них, бо не бачив потреби платити гроші за то - щоб мені писали слова, а я їх вдома вчив...nonuk писав:[цензура] , ростроїв ( ! ладно поїду сьогодні подивлюсь !
- nonuk
mytiania писав:щоб мені писали слова, а я їх вдома вчив
mytiania, ти напевно помилився нарахунок школиmytiania писав:а в Liberty по тестах пройшов в групу А,

можливо ти ходив в "Lider" ?
Wheels make the car
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Може хтось ходив у мовні школи або до репетиторів. Потрібно досить швидко підтягнути рівень (є барєр у спілкуванні та й граматика не найкраща), що краще школа чи репетитор? Рекомендують репетитора 1,5 год за 150-160 грн - це дорого чи нормально, бо гугл показує в основному студентів які готові вчити школярів по 40-80 грн.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
nonuk, є ще така школа LeadUP, багато ІТ фірм там вивчають інгліш
Машина не жінка , помилок не пробачає
- BOXER
хз, може так розцінки підскочили, 2 роки назад я хорошому реперу з досвідом 80 ре за 1.5 год. платив...scrap писав: 1,5 год за 150-160 грн

Sad, but true.
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
BOXER писав: mytiania, та я вже пробив репера, готуємось тіпа загальна інгліш групою (в групі я і моя дівчина )
спочатку не глянув на дату і думаю, папалілсо шоль

То не наші єноти :)
-
BOXER, саме цікаве мені того репетитора порекомендували знайомі і казали, що він брав 70-80 грн за заняття, а репетитор сказала, що такого не могло бути. Але відгуки про неї дуже добрі.
- Slim_1
- Ім'я:Юра
scrap, щоб стисло і швидко, то треба було йти на літні навчання (2-2.5 місяці вивчають рівень). А так зараз вони стартують з вересня і аж 8 місяців, принаймі це там де я взнавав.
-
Slim_1, минулого літа ходив у грінфорест на короткі курси "підтримуючі" - вкінці всім порекомендували йти на 1 рівень - тому якось довіра до курсів впала
- Slim_1
- Ім'я:Юра
наскільки я зрозумів то це повторення минулого рівня(який ти знав) до наступного, а не вивчення, то єсть , підготовка.scrap писав: "підтримуючі"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей