Тут така справа, батя був на роботі і колега розказував, що мол його зять (Працівник СБУ) взяв собі Шевролет під 2% річних в гривнях.

Взяв через Запоріжжя, чи то на заводі(наскільки я знаю то Шеві на роблять в Україні) чи то в салоні

Дякую.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Когось вчить, а когось вже й не навчить. :)A1 писав:життя нічого людей не вчить,
Ну як, тут треба подумати.A1 писав:життя нічого людей не вчить, вже 2 тема про кредити за день.
АгаPier писав:Кредит - це погано, але якщо 2% - то чого би і ні.
Pier писав:а чому 2%?
Знаю, але виплатити кредит при умові що 50% перший внесок анріал!vovik писав:Тойота кредитує безвідсотково на 2 роки при умові 50% передоплати!
:)vovik писав:Сідайте на тАйоти...
Не займайтесь фігньою - сідайте на Ваз, тюнінгуйте і катайтесь в задоволення!vovik писав:Сідайте на тАйоти...
бюджет і доступність дещо відрізняється...Fobos писав:ти певно тюнінгованної тойоти небачив
Развод, фіг хто зараз такий кредит у кризу вам дасть.Кредит на Chevrolet під 2% річних?
Так я чув одна бабка сказала на базарі, що її сина кум який працює в києві на стройці прорабом купив собі нову мазду в кредит без процентів і без першого внеску на 20 років.sergey писав:чи хтось щось чув?
Demyan писав:Так я чув одна бабка сказала на базарі, що її сина кум який працює в києві на стройці прорабом купив собі нову мазду в кредит без процентів і без першого внеску на 20 років.
НєєєDemyan писав:P.S. Доречі ти що ще досі не купив?
Впринципі да, але склади не ризинові, косоглазі клепають тачки з швидкістю звукаVexler писав:Развод, фіг хто зараз такий кредит у кризу вам дасть.
якщо ти не чув, то більшість виробників цього року зупиняли конвеєр на декілька місяців, вроді зимою найбільше.sergey писав:косоглазі клепають тачки з швидкістю звука
Чув, АвтоВАЗ на перекурі :)A1 писав:якщо ти не чув, то більшість виробників цього року зупиняли конвеєр на декілька місяців, вроді зимою найбільше.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей