Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

даі і стоп контроль
Opelevod
Ім'я:ІГОР
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: даі і стоп контроль

Повідомлення Opelevod » Пон, 07 вересня 2009, 22:09

Так тримати головне шо не закинув ту справу а довів до кінця! :beer
Машины бывают или немецкие или стиральные

mikeng
Ім'я:mikeng

Повідомлення mikeng » Вів, 08 вересня 2009, 09:49

Вітаю з перемогою!!!
Молодець що не полінувався скаржитись
Головне не попускати свинства і боротись!!!
Хто стукає - тому відкривають!

andy_m
Ім'я:Andrew

Повідомлення andy_m » Вів, 08 вересня 2009, 13:53

ну молодець! не розгубився! ну а ж який це телефон довіри?, поясніть будьласка!
.ιllιl. A STATE OF TRANCE

nonuk

Повідомлення nonuk » Вів, 08 вересня 2009, 14:27

b88, вітаю , молодець !!!
Wheels make the car

Voodi

Повідомлення Voodi » Сер, 23 грудня 2009, 14:37

b88 писав: ... я проїжджав с Фрага Івано-франківської області в напрямку на Львів (де я і прописаний), зі мною в машині було 2 людей - свідків.в даному населеному пункті на горбку за повортом ДАІ розмістило знак стоп контроль (знак 3.41 згідно з копією постанови). Знак був розміщений навпроти автобусної зупинки, на зігнутій арматурі на відстані приблизно 1м від землі(на рівні поясниці)... /Додано: Вів, 21 липня 2009, 19:13 /
В мене 22.12.2009 близько 23:00 була анологічна ситуація з "стоп кнотролем" в Івано-фраківській обл. їдучи на Стрий на відрізку Болехів-Моршин, знак стоп-контроль лежав на землі(заді чимось підпертий), стаціонарного посту НЕ було .
Було складено протокол в якому я написав:"не згідний тому, що знак був розміщений на дорожньому полотні і був не побачений"(просив копію - не дали), а також постанова на штраф 255 грн (є копія).

Тепер підкажіть чи варто писати скарги і т.д. , є сфотографований знак, 3 свідки ну і копія постанови. Якщо так то скиньте зразки скарг, адреса, термін подачі і т.д.
Наперед вдячний чекаю.

chance

Повідомлення chance » Сер, 23 грудня 2009, 15:13

Voodi писав: В мене 22.12.2009 близько 23:00 була анологічна ситуація з "стоп кнотролем" в Івано-фраківській обл. їдучи на Стрий на відрізку Болехів-Моршин, знак стоп-контроль лежав на землі(заді чимось підпертий), стаціонарного посту НЕ було .
Було складено протокол в якому я написав:"не згідний тому, що знак був розміщений на дорожньому полотні і був не побачений"(просив копію - не дали), а також постанова на штраф 255 грн (є копія).

Тепер підкажіть чи варто писати скарги і т.д. , є сфотографований знак, 3 свідки ну і копія постанови. Якщо так то скиньте зразки скарг, адреса, термін подачі і т.д.
Наперед вдячний чекаю.
я роблю так: в протоколі, де підпис про ознайомлення з правами пишу "не ознайомлений", сам протокол не підписую, пишу "від підпису в протоколі і постанові відмовляюся", там де пояснення "нічого не порушував, їхав згідно правил дорожнього руху (мона ше дописати шо інспектор говорив з вами хамовитим тоном, чи вимагав взятку, це залежить від наглості інспектора)", там де свідки "свідків немає" або є, якшо вони на вашу користь.. і кажете інспектору, щоб відіслав копію постанови і протоколу поштою.. як правило вам нічого не прийде) скільки так роблю, тьху-тьху ше ні разу не прийшло :angel

а писати скарги і тп.. ну не знаю, знайомий пробував судитися, так суддя зразу виніс "вирок" в користь даі..

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 23 грудня 2009, 15:36

Voodi писав:В мене 22.12.2009 близько 23:00 була анологічна ситуація з "стоп кнотролем" в Івано-фраківській обл. їдучи на Стрий на відрізку Болехів-Моршин, знак стоп-контроль лежав на землі(заді чимось підпертий), стаціонарного посту НЕ було .
Наперед вдячний чекаю.
Якщо є фото "встановлення" того знаку і три свідки - можна сміливо писати скаргу.
Міняю зразок своєї заяви про "Стоп" (правда, вона не зовсім про таку ж ситуацію) на фото цього знаку і прізвища інспекторів.

weed123
Ім'я:WeeD
Номер:9022
Контактна інформація:

Повідомлення weed123 » Сер, 23 грудня 2009, 21:28

попався там же.Годину спорив,гаїшник вже почав оформляти протокол,я всвою чергу набирати службу довіри.Гаєць відразу попросив покласти трубку,після чого сказав що випише попередження що в авто відсутні бризговики.Я згодився, після чого в поясненні протоколу добавив:"машина 79року випуску,ця модель з заводу йшла без бризговиків,і якщо я їх вчіплю,порушу закон "про переобладнання автомобіля"Злий гаїшник порвав НОМЕРНИЙ протокол і побажав щасливої дороги"

nonuk

Повідомлення nonuk » Сер, 23 грудня 2009, 21:35

weed123 писав:Гаєць відразу попросив покласти трубку,після чого сказав що випише попередження що в авто відсутні бризговики.
які пси хітрожопі :(
Wheels make the car

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 23 грудня 2009, 22:35

На виїзді з Болехова в сторону Моршина майже постійно є "гоп-стоп-контроль", пиняють переважно вантажний транспорт і буси (не маршрутки), більшість разів коли їхав там то гаєць махав жезлом , щоб не зупинятися і їхати . І зауважу - дуже часто там дайців взагалі нема , а стоять непонятні жлоби в камуфляжі , транспортна міліція чи що ... :|
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Voodi

Повідомлення Voodi » Чет, 24 грудня 2009, 08:53

b88 писав:ДСТУ 4100-2002 " ЗНАКИ ДОРОЖНІ Загальні технічні умови. Правила застосування"

Знак 3.41

10.6.4 контроль повинен застосовуватись, щоб заборонити Рух транспортних засобів без зупинки біля контрольного пункту і установлюватись у місці, де повиене зупинитись транспортний засіб.

10.2.9 відстань від нижнього краю знаку від 2 до 4 м від поверхні дороги у населеному пінкті у разі встановлення в населеному пункті

10.1.1 дорожні знаки повинні розташовуватись так, щоб їх добре бачли учасник дорожнього руху, як у світлий так і у ткмний час доби. При цьому вони неповинні бути затулені від учасників дорожнього руху будь-якими перешкодами

Тут явно не 2 і навіть не 4 м від поверхні дороги у населеному пінкті
Зображення

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Чет, 24 грудня 2009, 08:57

там не населений пункт вже ... тому ІМХО 10.2.9 не діє ..... (я про Болехів)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

_JONIvan_
Ім'я:Joni B
Номер:ВС 0687 ВХ

Повідомлення _JONIvan_ » Чет, 24 грудня 2009, 14:08

Денис писав:Можна просто не зупинятись...не доганяють..(не дозволяє їхній болід) перевірено! Чув,шо вони не мають права Тебе наздоганяти в іншій області,а від Фраги до нашої області рукою подати...

разок вночі тоже провірив, пролетів, потім дав дупля шо СТОП контроль, але вже панятне діло не зупинявся, давив далі :ninja
mik писав:головне честь віддати їм коли їдеш
я навіть того не вспів зробити

пи.си. а доречі там знаку не було шо попереду стоп контроль :sing
наношу радость и причиняю добро

_JONIvan_
Ім'я:Joni B
Номер:ВС 0687 ВХ

Повідомлення _JONIvan_ » Чет, 24 грудня 2009, 14:11

Liuskywalker писав:а стоять непонятні жлоби в камуфляжі , транспортна міліція чи що ...

в чорному камуфляжі??? ГОПНІКІ то, а не транспортна міліція....
наношу радость и причиняю добро

БОБА
Ім'я:Володя
Контактна інформація:

Повідомлення БОБА » Чет, 24 грудня 2009, 19:31

_JONIvan_ писав:Можна просто не зупинятись...не доганяють..(не дозволяє їхній болід) перевірено
ага а якщо в них якийсь тiпа (49-49) маете знати хто це. вот тодi попу порвуть.
ЖИЗНЬ це є вєщь яку вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей