Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
безпрідєл продовжується, сьогодні прийшли дві повістки з виконавчої служби з приводу на їх думку неоплачених штрафів 260 та 510 грн, хоча неясно по яких постановах ці повістки бо номерів на них нема ніяких... кароче ці два штрафи я оплатив ше десь пів року тому і маю квитанції (інших штрафів з таких розмірів в мене не було, був ше один на 300 грн який я оскаржив і один на 255 грн який я оплатив).... [цензура] така виконавча служба... шей погрожують тим шо майно відберуть і шо мєнти приїдуть і повезуть мене якшо я не зявлюсь сам...
от і самі документи [цензура]...
от і самі документи [цензура]...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: Перевищення швидкості у Львові
CAT, в мене була подібна ситуація, я приніс квитанцію, її відксерили і "відпустили"
ха, ще прикол замітив, вони або домивитись між собою не можуть або х3...
В протоколах ДАЇ пишуть що у разі несплати штраф подвоюється, а в твоїй повістці там де 510 грн то +510 якщо неявишся 9 числа(логічно мало б вже бути 1020), а на другій 260+510 за неявку... Мораль проста, не обовязково бігти зразу оплачувати штрафи. Між іншим я оплачував 2 штрафи одночасно(1-фото візиром-парковка під знак,2-протокол з порушенням під яким я підписався), так от, на то порушення де я підписався виконавча викликала(правда по телефону), а на візир - глухо.. нашо платив...
ха, ще прикол замітив, вони або домивитись між собою не можуть або х3...
В протоколах ДАЇ пишуть що у разі несплати штраф подвоюється, а в твоїй повістці там де 510 грн то +510 якщо неявишся 9 числа(логічно мало б вже бути 1020), а на другій 260+510 за неявку... Мораль проста, не обовязково бігти зразу оплачувати штрафи. Між іншим я оплачував 2 штрафи одночасно(1-фото візиром-парковка під знак,2-протокол з порушенням під яким я підписався), так от, на то порушення де я підписався виконавча викликала(правда по телефону), а на візир - глухо.. нашо платив...

Востаннє редагувалось Суб, 05 вересня 2009, 14:45 користувачем LEgEnDA, всього редагувалось 1 раз.
- CAT
- Контактна інформація:
а хто тобі покрив витрати на дорогу в виконавчу службу і назад? і хто компенсував тобі час який ти потратив на то?LEgEnDA писав:CAT, в мене була подібна ситуація, я приніс квитанцію, її відксерили і "відпустили"
я вважаю шо це просто бездіяльність всіх державних установ, бо це означає шо якшо в тебе буде 100 штрафів які ти оплатив то тобі 100 раз прийдеться ходити в виконавчу службу і давати їм відксерити квитанції про оплату...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
CAT, дочитай ще пост вище.
мені постанова прийшла, так вот там все так гарно розписано, про подвійий штраф викон службі і т.д.,а внизу написано "квитанцію про сплату штрафу надати у місцев ВДАЇ". Цікаво, на основі чого я повинен це робити?? Вся постанова - керуючись тим то і тим то.. а тут... Не держава а х.3.шо
мені постанова прийшла, так вот там все так гарно розписано, про подвійий штраф викон службі і т.д.,а внизу написано "квитанцію про сплату штрафу надати у місцев ВДАЇ". Цікаво, на основі чого я повинен це робити?? Вся постанова - керуючись тим то і тим то.. а тут... Не держава а х.3.шо

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
я на днях оплачував штраф 255грн за батька, і заносив саму квитанцію в ДАІ, собі зробив ксерокс. Сказали що той штраф в базу не заносять і батько спокійно пройде ТО. Може би й не носив ту квитанцію, але батькові ще проходити ТО на 2 машини тре.
- Mc
LEgEnDA, я як заносив їм копію квитанцію про оплату питався чого так - то вони мені сказали, що насправді всі постанови про штрафи йдуть до них (типу як ДАІ підозрює 100% водіїв у 100% несплаті), а далі вони вже мусять розібратися чи оплачено було чи ні. тому якщо нема про візир - то або вони якось отримали інфо з банку, або просто десь завалялася їм та "бомажка". мені аж за рік прислали на 17 грн штрафу(тобто виписаного ще по старих тарифах) за якесь перевищення фіг зна де і коли :)))
biketravel.wordpress.com
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
вот мені тоже 2х річної давності, на 17грн+там ще якісь витрати десь на 20. А тепер вже з тим, на 260. Я думаю якби вони звіряли з банком то притензій би не було нідокого, а так, тут інше думаю...Mc писав:мені аж за рік прислали на 17 грн штрафу(тобто виписаного ще по старих тарифах) за якесь перевищення фіг зна де і коли )
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Не плутай грішне з праведним. Виконавча служба, сама по собі з неба штрафів не висмоктує.CAT писав:[цензура] така виконавча служба...
Нероби з ДАІ відправляють Постанови у виконавчі служби, як несплачені. А виконавча служба - реагує.
- CAT
- Контактна інформація:
взагалі мені має бути всерівно хто там шо і куда відправляє! я штраф в встановленому порядку оплатив - до мене ніяких претензій!Igor_Lviv писав:Нероби з ДАІ відправляють Постанови у виконавчі служби, як несплачені. А виконавча служба - реагує.
якшо вони такі святі в тій виконавчій службі то чому на повістках нема вказаних ніяких номерів протоколів чи номерів постанов, немає дат коли були накладені ці штрафи, просто якісь цифри! а ти вже сам маєш догадуватись чи то за то чи за тамто і валити туда до них за власний рахунок і витрачати власний час шоб вияснити з ними то шо вони самі не вияснили... а лист мені прийшов в поштову скриньку! а якшо б мені вкрали його звідтам??? шо б тоді? вони б арештували моє майно? чи приїхав би наряд за мною??? а час і бюджетні гроші які потратив і потратить той державний виконавець на товчення води в ступі? і я не один такий... як бачите тут багато кому приходять листи з відтам про то шо вони не сплатили насправді оплачені штрафи... і всьо через то шо вони всі ніфіга не роблять там, і даішники і виконавча служба, їм аби звітність якусь подати і всьо... і не буде це все працювати коректно поки не будуть внесені радикальні зміни...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
CAT, не переймайся, такі реалії життя. Я недавно штраф оплатив, так спеціально зробив копію квитанції, а оригінал в Мрев здав щоб потім не прийшлось ще й у виконавчу службу їхати.
Тобто треба дивитись по ситуації, куди ближче їхати туди везти квитанції
Бо везти все одно прийдеться 
Тобто треба дивитись по ситуації, куди ближче їхати туди везти квитанції

а [цензура] оригінал туда здавати??? їм копії має хватити, ориганалом максимум перед їх носом покрутити.а оригінал в Мрев здав
- pikach00
A1, хотіли оригінал от і віддав :) Мені не шкода 

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
ну це лишнєpikach00 писав: Я недавно штраф оплатив, так спеціально зробив копію квитанції, а оригінал в Мрев здав щоб потім не прийшлось ще й у виконавчу службу їхати.

я так само оригінал віддав - бо хотіли, а ксерокс собі залишив.
- pikach00
Lyubomyr, у нас тут мрев разом з даі, хз кому віддав. Знайома башляла, сказала куди здавала от і туди здав 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
pikach00, а шо за штраф оплачував? той де тебе на візир знімали а ти віднєкувався?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
а чого віднєкуватись якщо винен?LEgEnDA писав:ти віднєкувався?

Ford?
- pikach00
LEgEnDA, за обгін по суцільній. Ше й цука свідка зупинили якого я обігнав... П@№ар сказав що їхав десь 65. Нема солідарності водіїв у нас. головне що якщо я буду їхати по всіх правилах то дорога додому буде займати 1.5 години через таких засранців які їдуть 60. Нмалаювали суцільну лінію на міжнародні трасі уйопки.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ліпше через 1.5 години вдома, чим через годину в морзі.pikach00 писав:дорога додому буде займати 1.5 години

- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
мені коли приходили повістки з ДВС, то там завжди була сцилка де в неті я можу ознайомитись з матеріалами справи(№ постанови, протоколів, хто, де, коли і за що виписав)CAT писав:якшо вони такі святі в тій виконавчій службі то чому на повістках нема вказаних ніяких номерів протоколів чи номерів постанов, немає дат коли були накладені ці штрафи, просто якісь цифри! а ти вже сам маєш догадуватись чи то за то чи за тамто і валити туда до них за власний рахунок
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- pikach00
Тут не той випадок. 20км дороги суцільна лінія і маршрутки які їдуть максимум 80.vovka писав:ліпше через 1.5 години вдома, чим через годину в морзі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей