Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Начальник львовской милиции поймал гаишника на взятке 10грн
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ачальник Управления Министерства внутренних дел во Львовской области Виталий Максимов 15 апреля лично задержал сотрудника Государственной автомобильной инспекции при получении 10 гривен взятки. Об этом говорится в сообщении УМВД во Львовской области, передают «Українські новини».
Согласно сообщению, Максимов возвращался с мероприятий по уборке территории города в пассажирском автобусе.
На ул. Подвальной он увидел припаркованный автомобиль ГАИ, а рядом с ним сотрудника Госавтоинспекции, который взял у задержанного водителя деньги.
«Реакция генерала была молниеносной, выбежав из автобуса он задержал на горячем взяточника», - сказано в сообщении.
http://proua.com/news/2006/04/17/150754.html
Согласно сообщению, Максимов возвращался с мероприятий по уборке территории города в пассажирском автобусе.
На ул. Подвальной он увидел припаркованный автомобиль ГАИ, а рядом с ним сотрудника Госавтоинспекции, который взял у задержанного водителя деньги.
«Реакция генерала была молниеносной, выбежав из автобуса он задержал на горячем взяточника», - сказано в сообщении.
http://proua.com/news/2006/04/17/150754.html
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
A1
Рефорсувати міліцію потрібно...по західним міркам....
А взагалі...як в штатах....єдина мініципальна і дорожня міліція....
і всі би правильно отримували фінансування....справедлива для всіх зарплата на одному рівні...
Можливо б таким чином через покоління і взятки б поменшали...
А то як людина я (як там не було- згідні ви зі мною чи не згідні) ...
шкода їх...бо отрмують копійки(враховуючи ризик їхньої роботи) ... тому і баригами поставали....шоб прокормити свої дупи...і дупи своєї сімї....
Легше дати йому чирік чи двацаху( хто як торгується...в мене найменше було 3 гривні + 1 (копіками по 50 )....ніє оформляти протокол...а то спішиш....аж кіпиш...і неприємно....коли гнида вичитує своїми гниляцькими підколками а ти як додік вислуховуєш і киваєш головом...
Я одного разу не витримав і нахамив....за то окрім протоколу він і мені плюсом зробив відмітку в талоні "за порушення правил обгону та маневрування"- здається пустишка...а тре таки з ними ввічливіше при порушеннях(якшо немає криши даішних посадовців, блату, крутих номерних знаків на кщталт "ІІ 0007 МІ")...
Варто замість оплаченні "на дорогах " штрафу (взятки) ім зробити законно ...касовий апарат...як в паркувальників...і юриста біля себе замість суду...
Цілком згідний....A1 писав:дешевий піар
Рефорсувати міліцію потрібно...по західним міркам....
А взагалі...як в штатах....єдина мініципальна і дорожня міліція....
і всі би правильно отримували фінансування....справедлива для всіх зарплата на одному рівні...
Можливо б таким чином через покоління і взятки б поменшали...
А то як людина я (як там не було- згідні ви зі мною чи не згідні) ...
шкода їх...бо отрмують копійки(враховуючи ризик їхньої роботи) ... тому і баригами поставали....шоб прокормити свої дупи...і дупи своєї сімї....
Легше дати йому чирік чи двацаху( хто як торгується...в мене найменше було 3 гривні + 1 (копіками по 50 )....ніє оформляти протокол...а то спішиш....аж кіпиш...і неприємно....коли гнида вичитує своїми гниляцькими підколками а ти як додік вислуховуєш і киваєш головом...
Я одного разу не витримав і нахамив....за то окрім протоколу він і мені плюсом зробив відмітку в талоні "за порушення правил обгону та маневрування"- здається пустишка...а тре таки з ними ввічливіше при порушеннях(якшо немає криши даішних посадовців, блату, крутих номерних знаків на кщталт "ІІ 0007 МІ")...
Варто замість оплаченні "на дорогах " штрафу (взятки) ім зробити законно ...касовий апарат...як в паркувальників...і юриста біля себе замість суду...
- Myltik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ну за піар я помовчу.Максімов сам з Тернополя(доречі друг моєї сімї-не хвалюсь не подумайте),людина сама хороша,але в Тернополі її були звільнили.(коли ще Кучма був),а зараз Ющенко його назад кинув і це була просто показуха І ВСЕ. Краще би дійсно перевертнів в погонах ловили,а не пхати руку в карман сержанта і діставати 10 грн.Смішно
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Виявляєть журналюги "трохи" перекрутили ситуацію.
В сьогоднішньому ВЗ пишуть чуть інше:
http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=46783
===
Півтора місяця тривала кар’єра в органах внутрішніх справ молодого “даішника”.
Не пощастило йому минулої суботи, коли зупинив на вулиці Підвальній звичайний автобус. Працівник ДАІ взяв у водія 10 гривень “на лапу”. І не помітив у вікні зосередженого обличчя начальника обласної міліції генерал-майора Віталія Максимова…
Увесь керівний склад обласного управління міліції разом з “шефом” повертався того дня з толоки. Автобус, який зупинив недосвідчений “даішник”, був заповнений працівниками міліції. “Реакція генерала Максимова була миттєвою: вибігши з автобуса, він затримав на гарячому хабарника”, - йдеться у звіті з місця пригоди прес-центру обласної міліції. Факт отримання хабара працівником ДАІ зафіксовано, ведеться слідство.
====
Тобто це був незвичайний пасажирський автобус, а автобус який був набитий під завязку ментами...
Ото гаішник дурний що взяв в їхнього водія 10 грн.
Хотя напевно і тут щось журналюги прибрехали.. Кому вірити...
В сьогоднішньому ВЗ пишуть чуть інше:
http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=46783
===
Півтора місяця тривала кар’єра в органах внутрішніх справ молодого “даішника”.
Не пощастило йому минулої суботи, коли зупинив на вулиці Підвальній звичайний автобус. Працівник ДАІ взяв у водія 10 гривень “на лапу”. І не помітив у вікні зосередженого обличчя начальника обласної міліції генерал-майора Віталія Максимова…
Увесь керівний склад обласного управління міліції разом з “шефом” повертався того дня з толоки. Автобус, який зупинив недосвідчений “даішник”, був заповнений працівниками міліції. “Реакція генерала Максимова була миттєвою: вибігши з автобуса, він затримав на гарячому хабарника”, - йдеться у звіті з місця пригоди прес-центру обласної міліції. Факт отримання хабара працівником ДАІ зафіксовано, ведеться слідство.
====
Тобто це був незвичайний пасажирський автобус, а автобус який був набитий під завязку ментами...
Ото гаішник дурний що взяв в їхнього водія 10 грн.
Хотя напевно і тут щось журналюги прибрехали.. Кому вірити...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей