Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
cat-yellow, я тобі скажу так, якщо кожен буде за себе то ми так і сидітимемо коло розбитого корита відбираючи одне в одного шматок хліба!!! Я теж був на майдані, і не шкодую, це був хороший досвід і там я реально побачив якими ми українці можемо бути якщо захочемо!!! Просто Ющенко і компанія просрали отой єдиний шанс який буває раз у 100років. Треба брати приклад у інших народів у яких більший досвід життя в демократичній країні, якщо тобі щось не подобаєтся збираєш людей і йдеш пікетувати міську раду [цензура] робота, [цензура] сімя, [цензура] все на світі повір налякана влада потім всім все компенсує, мож не з першого разу але до них таки дійде хто тут влада і хто тут сила!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Контактна інформація:
Re: НІ високим цінам на бензин!!
Бо в нас є дві категорії людей.Yelik писав:P.S. Чому в нашій країні всі чекають, що за них хтось інший зробить?
1. Нити що все погано казати що все дорого - говорити про це в маршрутках в підїздах на вулиці писати на форумі - одним словом тільки говорити і нічого не робити.
2. Які розуміють що ми живемо в Україні - в нас такі умови, така влада, такі дороги такі ціни на бензин і т.д. - змінити це все фактично не реально - доказ майдан. Тому треба виходити з "того що маємо", пристосуватися до умов і жити!
Я зрозумів що в тій державі все залежить від мене, те як буде жити моя сімя, мої діти - все в моїх руках, тому я кручусь як можу - на підняття цін стараюся робити відповідні висновки, дії, шукаю різні шляхи і т.д. Типу можна сказати принцип - Моя хата скраю - ні! бо моя хата не з краю, моя хата в центрі і живе, а ті хто говорять - живуть з краю - то й нехай живуть так далі.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
t309 воно то так...t309 писав:cat-yellow, я тобі скажу так, якщо кожен буде за себе то ми так і сидітимемо коло розбитого корита відбираючи одне в одного шматок хліба!!! Я теж був на майдані, і не шкодую, це був хороший досвід і там я реально побачив якими ми українці можемо бути якщо захочемо!!! Просто Ющенко і компанія просрали отой єдиний шанс який буває раз у 100років. Треба брати приклад у інших народів у яких більший досвід життя в демократичній країні, якщо тобі щось не подобаєтся збираєш людей і йдеш пікетувати міську раду [цензура] робота, [цензура] сімя, [цензура] все на світі повір налякана влада потім всім все компенсує, мож не з першого разу але до них таки дійде хто тут влада і хто тут сила!!!
але я тобі скажу, що довіра до влади вичерпала всі можливі ресурси, надія, що все буде добре вже не горить в душі, а ще десь там тліє...
коли почалась криза, я просто грубо кажучи, засучив рукава і почав пахати...
з роботи мене не звільнили, навпаки ще й преміальні були...
і грубо кажучи - результат: зі столу м"ясо не пропало, бензину в авто менше не стало, пробіги авто які були - такі залишились, моя сім"я кризу не відчула на собі, а якщо і відчула, то дуже у мінімальних проявах.
Моя думка така, що добитись в тій державі чогось можна, але не треба цього досягати шляхом голодних дома дітей, чи невдягнутої дружини... Я не буду витрачати свій час на щось примарне, на кшталт: вийдемо, помахаємо прапорами/папірцями/кулаками/вилами/кулеметами, покричимо: Я, Ю, ЙО - Так! і все буде... Я витратив свій час для того, щоб заробити більше, дружина, нажаль, звикла, що під час кризи я був більше занятий і часу в мене було менше, щоб приділити увагу сім"ї, але вона знала також, що все це заради того, щоб можливостей в нас було стільки ж. а не менше!
Може то й не є дуже добре, але просто така вже зневіра до всього, - капєц просто...
От вам приклад: http://obkom.net.ua/news/2009-08-26/0915.shtml
Ну як після того можна довіряти державі?НБУ решил еще раз кинуть дурачков, рискнувших доверить свои деньги банкам
Национальный банк планирует запретить досрочное снятие банковских вкладов и обязать банки выплачивать проценты по валютным депозитам в гривне. Банкиры поддерживают инициативы НБУ, ожидая, что их реализация позволит снизить давление на курс гривны. Однако эксперты опасаются, что такие новшества еще больше подорвут доверие к банковской системе и приведут к дальнейшему снижению притока депозитов.
Ну досягнеш ти чогось, а тобі бац(!!!) і знову засунуть палки тільки в інші колеса ще й присвистом і примовляннями, що мовляв, так краще для населення...
PS: Задовбали...
PPS: Раніше думав: політики, дайте людям краще життя, а тепер думаю: політики, не заважайте людям жити, вони самі собі дадуть раду, тільки ви не суньте свого носа і не штампуйте "закони покращення людського життя вже сьогодні" із приписками про сто пятдесят тисяч кроків назустріч людям...
- t309
- Контактна інформація:
cat-yellow,
з останнім постом згоден на всі 100%
я лише закликаю не терпіти, а боротися і боротися не лише 12годинного робочого дня замість 8 годинного, працювани воно звичайно треба але так щоб ще був час щоб плоди цієї праці споглядати, а не тупо робота сон робота сон і їсти в переривах і то не завжди, типу часу нема.
я лише закликаю не терпіти, а боротися і боротися не лише 12годинного робочого дня замість 8 годинного, працювани воно звичайно треба але так щоб ще був час щоб плоди цієї праці споглядати, а не тупо робота сон робота сон і їсти в переривах і то не завжди, типу часу нема.
- cat-yellow
t309t309 писав:cat-yellow,
цілковито погоджуюсь теж на всі 100%
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
cat-yellow, ото мемуари, видно шо людям немає чим зайнятись 

- Masterio
- Ім'я:Тарас
Скажу так, що кожен позволяє те що він зможе заправляти( в даному прикладі я маю на увазі машину.)
Якшо ти неможеш заправляти своє авто тобі потрібно міняти авто.А якшо в тебе нема взагалі можливості заправляти любе авто, тоді вихід продавати авто і жити нормально , а не працюючи на одну бензину.
А те що тут пишуть треба щось робити, це є пусті слова, тому що наша держава тобі нічого не дасть зробити.І правильно Дем`ян казав що в нас э дві категорії людей, одні ниють і нічого немають, а інші крутяться як можуть і нормально живуть.
Якшо ти неможеш заправляти своє авто тобі потрібно міняти авто.А якшо в тебе нема взагалі можливості заправляти любе авто, тоді вихід продавати авто і жити нормально , а не працюючи на одну бензину.
А те що тут пишуть треба щось робити, це є пусті слова, тому що наша держава тобі нічого не дасть зробити.І правильно Дем`ян казав що в нас э дві категорії людей, одні ниють і нічого немають, а інші крутяться як можуть і нормально живуть.
- cat-yellow
та нє :)LEgEnDA писав:cat-yellow, ото мемуари, видно шо людям немає чим зайнятись
то перерва в роботі і візит на форум під час пеперви :)
думаю я швидко, друкую теж дуж швидко, точно більше 200 знаків за хвилино, то ж таке в мене часу багато не забирає

-
- Контактна інформація:
а я більше 350 знаків за хвилину, 10 пальців, сліпий метод - колись вчився.cat-yellow писав:точно більше 200 знаків за хвилино

- cat-yellow
Круто! Сам колись думав такому навчитися, але вже якось нема такої надто великої потреби :)Demyan писав:а я більше 350 знаків за хвилину, 10 пальців, сліпий метод - колись вчився.cat-yellow писав:точно більше 200 знаків за хвилино
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:

https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
ви що хотіли бензин задармо?
переходьте на біотопливо,готові вивалити тонни бабла? Зато потім будем їздити за копійки

переходьте на біотопливо,готові вивалити тонни бабла? Зато потім будем їздити за копійки
Воно 

- t309
- Контактна інформація:
яке ще біотопливо???
хіба пісяти в бак після пянки
а тим в кого газ пукати
хіба пісяти в бак після пянки

а тим в кого газ пукати

-
- Контактна інформація:
Ну що панове... долар (хоча мабудь таки гривня) бє рекордні висоти і вже пройшла позначку 8,7 за бакс..... нафта правда зараз підупала чуток:) тому користуйтесь можливістю і заправте повний бак.... я шось думаю шо бенза знову подорожчає
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Ти ж казав, що так зекономити не вийде, передумав? :)Fly писав: тому користуйтесь можливістю і заправте повний бак
Тоже гадаю,що подорожчає, але питання до якої межі, тупо зрівняється з доларом?
-
- Контактна інформація:
igorok, я заправляю два рази в місяць повний бак:) вчора на вогу міг заправити по 7,30 ... сьогодні вже 7,40. Решта заправок ше не дуже підняли ціну... тому користуйтесь моментом
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Fly, 92? я тоже практикую тепер повний бак заливати, останній раз 95 по 7.4, тепер думаю долити знов до повного.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
шось я не бачив вчора шоб ціни впали, заправлявся десь в 1й ночі на АНП стандартно, по 7.40
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Сьогодні в 19.30 на ОККО на Кульпарківскій-В.Великого бачив на заправці шалені черги- думав війна має початись. 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 7 гостей