Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шумка + звук
- Leon_Killer
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
60% - для забезпечення мімального комфорту
40% - для звуку
тому мабуть StP Vib-PB2 66 грн
ще одно бажано щоб мінімальна вага матеріалу була, але думаю знову ж таки не велика різниця...
у мене були обклеєні передні дверки StP Bany-M1 (Вибропласт М1) але через заміну фільнки (на водійскій) тре обклеювати знову... заодно хочу і задні двері поклеїти. Передня пасажирська залишиться StP Bany-M1 ...
40% - для звуку
тому мабуть StP Vib-PB2 66 грн
ще одно бажано щоб мінімальна вага матеріалу була, але думаю знову ж таки не велика різниця...
у мене були обклеєні передні дверки StP Bany-M1 (Вибропласт М1) але через заміну фільнки (на водійскій) тре обклеювати знову... заодно хочу і задні двері поклеїти. Передня пасажирська залишиться StP Bany-M1 ...
- Andriy01
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Шумка + звук
Для звуку дах ще обклей.
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Andriy01, Згідний абсолютно, був здивований, але дах дає дуже багато шуму. 

- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Andriy01, То ти так заповзято рекламуєш
www.rost.lviv.ua/caraudio/contacts.html
Студія автозвуку старенький трамвай?
www.rost.lviv.ua/caraudio/contacts.html
Студія автозвуку старенький трамвай?
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Bober 2114, не їх, там крім Роста ше одні майстри по шумці є.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Andriy01
Я не знаю що то за старий трамвай.
А розібрати машину і обліпити її листами стп може зараз любий пацан в "старому тролейбусі" чи "гаражі 347".
Обліплювати машину шумоізоляційним матеріалом і обезшумлювати - це зовсім різні речі. Це з власного досвіду.
До речі, я бачив що ті майстри займаються ще автозвуком, сигналізаціями. Ще бачив як ксенони ставили.
Це я дав телефон майстрів - 13 ряд 30 гараж.Andriy01, Гаражний кооператив "Ластівка" (на Княгині Ольги, з’їзд з моста), 13 ряд 30 гараж.
тел. 80679606974
А розібрати машину і обліпити її листами стп може зараз любий пацан в "старому тролейбусі" чи "гаражі 347".
Обліплювати машину шумоізоляційним матеріалом і обезшумлювати - це зовсім різні речі. Це з власного досвіду.
До речі, я бачив що ті майстри займаються ще автозвуком, сигналізаціями. Ще бачив як ксенони ставили.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Напевно я тебе здивую, але практично всі, хто роблять шумо-вібро ізоляцію крім цього ставлять гавно-ксенони в девятки і таврії і сигналізації karaul а ще займаються автозвуком а-ля яица ф полку из 18мм фанеры.Andriy01 писав:До речі, я бачив що ті майстри займаються ще автозвуком, сигналізаціями. Ще бачив як ксенони ставили.
А тобі шумку робили по якійсь новітній технології, без використання матеріалів STP, нічого дивного, є більш дешеві аналоги. І просвіти будь-ласка, яка з твого досвіду різниця.
Ford?
- Andriy01
Fobos,
Перед тим, як робити шумку, я об’їздив декілька великих студій і дивився, як-хто робить.
Мені робили шумку машини частинами - на 2 студіях + я сам робив двері.
Тому маю з чим порівняти ефект. Де почало скрипіти і тарабанити, де робили на халяву з використанням герметика, економлячи матеріал і ліплячи все що ліпиться
і де це знову розібрали, і довелось переробляти. Матеріали стп.
Перед тим, як робити шумку, я об’їздив декілька великих студій і дивився, як-хто робить.
Мені робили шумку машини частинами - на 2 студіях + я сам робив двері.
Тому маю з чим порівняти ефект. Де почало скрипіти і тарабанити, де робили на халяву з використанням герметика, економлячи матеріал і ліплячи все що ліпиться
і де це знову розібрали, і довелось переробляти. Матеріали стп.
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Контактна інформація:
робили там 2 машини кубік і 2109..........з кубіком там наломали дров шось з електрикою ледве завели!!!!!!!!а 9 мені сподобалося комфортно капець!Andriy01 писав:Я не знаю що то за старий трамвай.
Це я дав телефон майстрів - 13 ряд 30 гараж.Andriy01, Гаражний кооператив "Ластівка" (на Княгині Ольги, з’їзд з моста), 13 ряд 30 гараж.
тел. 80679606974
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Почитав я тему, хочу після свят шумити свою 99, хочу почути тільки одне чи варта та вся ШВІ тих грошей шо в неї вкласти чи є мисля в голові ліпше б шось інакше зробив(купив) за ті гроші???
і ше я думаю шо М1 на дно буде замало))) маю в наявності Bimast Super і Вибропласт Gold, бімаст думаю дати на днище, арки, моторний відсік, поверха по тому всьому ше думаю шо дати: є сплен 4мм і вібротрон, з вигляду мені по душі більше вібротрон.
На дверки з внутрішньої сторони хочу дати Вибру Gold, а під дверну карту візол шоб закрити всі отвори, поверха сплен хоча казали шо він скрипить під картами Andriy01, то правда? Потолок я колись проклеїв такою чорною віброю кусками 50х50 фірми APP дощу не чути взагалі, але ше певне сплет дам по сам потолок товче об бляху,
А тепер ті хто шумив собі 08-99 пишіть свою думку на рахунок результату, і чи варто воно буде тих грошей :)
А ну і панель проклею якоюсь бідою :)
і ше я думаю шо М1 на дно буде замало))) маю в наявності Bimast Super і Вибропласт Gold, бімаст думаю дати на днище, арки, моторний відсік, поверха по тому всьому ше думаю шо дати: є сплен 4мм і вібротрон, з вигляду мені по душі більше вібротрон.
На дверки з внутрішньої сторони хочу дати Вибру Gold, а під дверну карту візол шоб закрити всі отвори, поверха сплен хоча казали шо він скрипить під картами Andriy01, то правда? Потолок я колись проклеїв такою чорною віброю кусками 50х50 фірми APP дощу не чути взагалі, але ше певне сплет дам по сам потолок товче об бляху,
А тепер ті хто шумив собі 08-99 пишіть свою думку на рахунок результату, і чи варто воно буде тих грошей :)
А ну і панель проклею якоюсь бідою :)
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
які зараз ціни на Вібропласт Голд, Біпласт Супер? Ізотон або шось аналогічне шумопоглинаюче ?
Impossible is Nothing
- b_andriy
- Контактна інформація:
десь в районі 80 грнT5-R писав:Вібропласт Голд, Біпласт Супер
- Andriy01
В мене сплен під картами не скрипить. Результат вартий уваги. Казали, що висока панель за півроку знову буде скрипіти, в мене вже 2 рік не скрипить.
- b_andriy
- Контактна інформація:
чим проклеїна? бітопластом?Andriy01 писав:Казали, що висока панель за півроку знову буде скрипіти, в мене вже 2 рік не скрипить.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
раджу проклеїти не якоюсь бідою, а самим якісним матеріалом.b_andriy писав:А тепер ті хто шумив собі 08-99 пишіть свою думку на рахунок результату, і чи варто воно буде тих грошей :)
А ну і панель проклею якоюсь бідою
як на мене панель то більше 50% всіх скрипів в машині.
я проклеїв бітопластом більш ніж півроку назад. результатом дуже задоволений. де не де поскрипує якщо ногами впертися наприклад в бардачок ))), але зважаючи на то що я не профі, і робив то перший раз, то впевнений шо в руках профі скрипів ніяких небуде.
- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
чим капот обклеїти ?
єфект вартий грошей ?
єфект вартий грошей ?
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
+1 до питанняPioner писав:чим капот обклеїти ?
єфект вартий грошей ?
- Andriy01
Ефект якийсь буде, але краще довірити роботу людям, які в цьому тямлять. Щоб не викинути гроші на вітер.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
а точніше маркування пам"ятаєш? Біпласт Супер чи Біпласт Бомб чи може Біпласт Голд?vovka писав: проклеїв бітопластом більш ніж півроку назад
Яким саме чином ти все це клеїв розбирав панель а потім повністю обклеїв внутрішні та контактні поверхні чи як?
Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість