Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Свіжий вітер від SUBARU
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
з мене і з Андре пиво, ми двоє в Кийові, читаємо то всьо разом, п'ємо пивасік і так премось шо просто вафлі...GORGAN писав:Та нє , я всьо поняв. Спочатку Аксель писав щось типу в стилі " ну як наша Субару порвала вашу ГТху". Потім Андре зїзджав на то , що в нього 3тя вклєкла. Потім всі організували і призначили дату двох поєдинків, один з яких зразу замнули. Інший поєдинок, тобто реванш Андре екс чемпіона з Субою Юри чинного чемпіона Львова почав активно обговорюватись і розвиватись. Потім запостився Аксель, який почав на мою думку вивчати куда втикається задня передача. Тобто зїзджати, бо інакшого контексту його повідомлень я шукав, але не знайшов. Потім Сабан, якого пів року не було на форумі , нарешті зявився і все по порядку прояснив.(я знаю , що то він був в нас на чеку). Потім Сабан написав, що є три субару у Львові, і всі ТРОЄ ппорвуть ГТеху, спочатку разом а потім по черзі. А в останньому реченні свого посту сказав що він не ганяє. Якщо він не ганяє, то як він може порвати ГТху. Потім враховуючи це все, я передумав брати участь в тоталізаторі, зрозумівши, що мені тої японської філософії не пойняти.
В кого моїх 10 грн?
Ти зачотний тіпппп :lol: :lol:
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Контактна інформація:
Результати я написав в якійсь темі помоєму там де тотаплізатор але так я не ганяю але мій результат є 13.73 це друге місце по розгону у Львові перше у Субару сріна Віталіка 13.21. Я маю на увазі по розгону на 402 метра. Вся інфо в темі тоталізатор. Дивись там.GORGAN писав:Ого. Поки я вивчав історію, тут все прояснили. Руслан, якщо ти на другому місці у Львові, то мусиш проїхати і показати. А якщо ти не їздиш зараз, значить на тому другому місці хтось інший. То зміст моїх повідомлень.![]()
І я не переживаю, я хочу просто подивитись на результат.
- Сабан
- Контактна інформація:
Не три корпуси, а максимум півтора але я і в нього остадній раз і виграв. І а Андре я виграв остадній заїзд (правда він запоров з передачою).KAVArnuy писав:Кажуть люди субарік той не продаваємий, він ж прямо не їдить..VIP писав:КУ-КУ :o Це моя машина і це моя мама, я просто працюю і маю держ машину хто не знає. Я Субарік не продав :lol:
ковиляє на задню ліву лапу а?
А щодо Андре то ти здається програв Евіку8 3 корпуса а евіть два рази відликав в Андре на 2 корпуси, ще до того як він тюнінг мотора робив. Якщо виходити з того то сам розумієш шо з того вийде...
Якщо я помиляюсь поправ мене...
Субарік має новий кузов і їздить прямо не переживай.
-
- Контактна інформація:
Как Суба 225 кобыл может обьехать 360 кобыл???VIP писав:Не три корпуси, а максимум півтора але я і в нього остадній раз і виграв. І а Андре я виграв остадній заїзд (правда він запоров з передачою).KAVArnuy писав:Кажуть люди субарік той не продаваємий, він ж прямо не їдить..VIP писав:КУ-КУ :o Це моя машина і це моя мама, я просто працюю і маю держ машину хто не знає. Я Субарік не продав :lol:
ковиляє на задню ліву лапу а?
А щодо Андре то ти здається програв Евіку8 3 корпуса а евіть два рази відликав в Андре на 2 корпуси, ще до того як він тюнінг мотора робив. Якщо виходити з того то сам розумієш шо з того вийде...
Якщо я помиляюсь поправ мене...
Субарік має новий кузов і їздить прямо не переживай.
Бред сумашедших
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
ні хєра не поняв...шо ви всі туту накалякали...Субу...Андре....Сабана Руслан....
Бдлін...ше раз кажу "гол в пусті ворота" ніколи не буде справедливим...і я не бачу сенсу цього дурного(так дурного обговорення) ...без належних на то поясненьюю
Хоч зробіть цю тему доступним для Андре...а то не цікаво... Якшо ні..
То КАВАрний(будь другом не в падляк)....хай тоді Андре зареєструється іншим юзером....і хоч свої претензії виставить...
:
Бдлін...ше раз кажу "гол в пусті ворота" ніколи не буде справедливим...і я не бачу сенсу цього дурного(так дурного обговорення) ...без належних на то поясненьюю
Хоч зробіть цю тему доступним для Андре...а то не цікаво... Якшо ні..
То КАВАрний(будь другом не в падляк)....хай тоді Андре зареєструється іншим юзером....і хоч свої претензії виставить...

-
- Контактна інформація:
Вчера мы проверяли у себя на станке, 490 Нютон и 368 лысых.Tim писав:А хто сказав 360 ? Андре ?
Сейчас поставили насос Walbro 250л/ч и едет лутче. А то до этого стреляла после 7-ми оборотов. Терь крутит 8,7К-9,2К
Востаннє редагувалось Чет, 20 квітня 2006, 11:51 користувачем Oleg_Turbo_Garage, всього редагувалось 1 раз.
- Сабан
- Контактна інформація:
Ось нарешті сталося. Люди починають тюнінгувати машини БРАВО (тільки позитивні емоції, хоч про Андре в мене інша думка, яка залишається моєю думкою). Так ось як треба заставляти людей тюнінгувати авто. Програв-заїло. Вклав гроші (затюнінгував - це добре) - Показники супер, але чи цього хватить? Побачемо.Oleg_Turbo_Garage писав:Вчера мы проверяли у себя на станке, 490 Нютон и 368 лысых.Tim писав:А хто сказав 360 ? Андре ?
Сейчас поставили насосо Walbro 250л/ч и едет лутче. А то до єтого стреляля после 7-ми оборотов. Терь крутит 8,7К-9,2К
-
- Контактна інформація:
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
Я не виступаю ні в чий захист ,
Але Хлопці , скажу так на 100% певен шо хлоп на ВРХ буде далеко заді, та як я сам з Андре їздив до Олега_Купе . навіть якщо в Андре дальше буде глюкати електроніка (Воздуходометер,Лямбда) Всерівно 300 сил жилізних буде , ну чуда не буває... НЕМОЖЕ 225 СИЛ ОБЇХАТИ 300 сил.
Зи : Нехочу вдаватися в подробиці , яж сам незнав всіх нюансів і перепетій , і теж спочатку думав шо Мітсубіші не ЇДЕ вобще, а вияснилось що авто тоді коли програло субару мало того шо без 3-ї передачі їхало , так шей на 5-х циліндрах, одна свеча вобще відламалась а ше 3 непахали майже , та шей з несправним насосом... + Лямбда+ Воздуходометер + Зі 6-х форсунок пахали тіко 2 , решта там стояли так для красоти
вот такий в нас бензин файний.. + ше всякі там мелочовки
Говорю все це тому що, сам особисто проторчав з ним 3 дні на сервісі .
Якщо приїде срібна то може порве х.з.
Але Хлопці , скажу так на 100% певен шо хлоп на ВРХ буде далеко заді, та як я сам з Андре їздив до Олега_Купе . навіть якщо в Андре дальше буде глюкати електроніка (Воздуходометер,Лямбда) Всерівно 300 сил жилізних буде , ну чуда не буває... НЕМОЖЕ 225 СИЛ ОБЇХАТИ 300 сил.
Зи : Нехочу вдаватися в подробиці , яж сам незнав всіх нюансів і перепетій , і теж спочатку думав шо Мітсубіші не ЇДЕ вобще, а вияснилось що авто тоді коли програло субару мало того шо без 3-ї передачі їхало , так шей на 5-х циліндрах, одна свеча вобще відламалась а ше 3 непахали майже , та шей з несправним насосом... + Лямбда+ Воздуходометер + Зі 6-х форсунок пахали тіко 2 , решта там стояли так для красоти
Якщо приїде срібна то може порве х.з.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Свіжий віиер...свіжим вітром...KAVArnuy писав:мало того шо без 3-ї передачі їхало , так шей на 5-х циліндрах, одна свеча вобще відламалась а ше 3 непахали майже , та шей з несправним насосом... + Лямбда+ Воздуходометер + Зі 6-х форсунок пахали тіко 2 , решта там стояли так для красоти вот такий в нас бензин файний.. + ше всякі там мелочовки
А от ви сумнівалися..(які б там антипатії не були у вас до Андре, про себе помовчу)...
Тепер побачимо всі...який буде "свіжий вітер від Мітсубіші"...
п.с. Я як і раніше впевнений в перемозі не Андре , а мітцика! (хоча це дійсно залужить від прокладки між рулем і сидінням....але Андрій ...має певний досвід!
поживем побачим....але навіть і якшо приїде...KAVArnuy писав:Якщо приїде срібна то може порве х.з.
Якшо то правда шо ти написав (ма на увазі...всі ці неполадки відсторонені).... то я ставлю на мітцик! (умовно)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей