Майже вгадав. Але думаю версія може змінюватися.CAT писав:а хтось знає точно хто був на Х6 (може якісь колишній прокурор, митник чи ше шось...) і чи він був пяний?
http://www.ua-reporter.com/novosti/62363
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Майже вгадав. Але думаю версія може змінюватися.CAT писав:а хтось знає точно хто був на Х6 (може якісь колишній прокурор, митник чи ше шось...) і чи він був пяний?
За попередньою інформацією від джерел у правоохоронних органах, в автомобілі марки «BMW X6», який сьогодні уночі зіткнувся з пасажирським автобусом з 10 пасажирами, міг сидіти син колишнього працівника митниці.
Про це повідомило джерело у правоохоронних органах.
Наразі остаточно не встановлено, чи керував хлопець, чи його матір, на яку зареєстрований автомобіль.
Нагадаємо, 27 серпня о 2.43 у с. Солонка Пустомитівського району на автодорозі "Західний обхід м. Львова", 15-й км, сталося зіткнення легкового автомобіля BMW X6 та мікроавтобуса "Форд-Транзит". Мікроавтобус, у якому перебувало 10 осіб - мешканців Івано-Франківської області, які слідували з Польщі до місця проживання, внаслідок аварії з'їхав у кювет та перекинувся. У ДТП постраждало 10 осіб (водій та пасажири мікроавтобуса): 3 особи загинуло (з них одна дитина) та 7 осіб травмовано (з них одна дитина).
«Об’єктивно»
Абсолютно згідний. Мої співчуття сім'ям загиблих.igorok писав:от людей не поверниш, співчуваю близьким.
[цензура] є ДТП є загиблі, а тут через добу невідомо хто сидів за кермом... Я думаю машина навіть мігла бути в угоні.... І злочинці накивали пятами з місця ДТП....hrdrive писав:, міг сидіти син колишнього працівника митниці.
Я не збираюся влаштовувати перепалку і флудитиOmega писав:Omega
Тоді поясни, якого х найбуліше випадків стається саме черезOmega писав:Така ситуація може спіткати будь-кого ніхто від цього не застрахований
Також чув що десь в 16.00 по тій ж кільцевій перед с.Чишки БМВ при обгоні фури переїхав 4 дітей-велосипедистів, які в той час переходили дорогу...незнаю наскільки це правда, і чи могло воно бути повязане, в неті нічо ненарив.
Хто що чув?
+1, і не виникає питання хто був за кермом, думаю кожен зустрічався на дорозі з водіями на дорогих авто які болт поклали на правила і на інших, бо думає шо купив машину за 50 кусків, повне каско і всьо [цензура], тіки мозгів не купиш, є і бидло на шісках і дев,ятках, і до них ставлення таке ж. Є стереотип по відношенню до людей на дорогих авто, і не я його придумав, він сформувався не без участі перших, не хочу нікого судити, може і бусік винен, але думаємо всі підсвідомо здогадуємось хто винен і чому.mister_X писав:що статися може абсолютно все і з КОЖНИМ. Але такі водії думають, що їм все можна, ведь себе безнаказанно, а гинуть справді невинні люди. І ти прекрасно знаєш, що на ВАЗі людина б сіла на довго, а людина на БМВ чи ЛЕКСУСІ відмажеться, а інші такі "горе-водії" будуть далі літати на дорогах і вбивати невинних дітей.
igorok писав:Є стереотип по відношенню до людей на дорогих авто, і не я його придумав, він сформувався не без участі перших
ти його з правого боку обігнав і підрізав?Dark Wind писав:Я сьогодні троха злості мав на одного буса, вирішив його підрізати ну так типу шоб він ачканув, а вийшло як в бойовику.)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей