продавав.. продається і далі питання в тому за скількиLyubomyr писав:Проскакувала інфа що продавав. Передумав?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
продавав.. продається і далі питання в тому за скількиLyubomyr писав:Проскакувала інфа що продавав. Передумав?
+1 :)Solaris писав:дивишся на машину ну шось в ній є а в чому фішка неможеш зрозуміти)
а чим тобі даний колір не подобається , як на мене класний !!Solaris писав:повна перекраска в сірий колір (непутати з срібним)
краще 16 розварки )))Solaris писав:купіть хтось ковку і я відразу катаюсь на 16" BBS
200є з гольфа Мк4 ГТІrybkaandrew писав:Solaris, за скільки будеш брати ББСи чи ти вже маєш???
краще такий варіант сталюки 15" але кажуть то втращене мистецтво в наш часTOXA писав:краще 16 розварки )))
та шо там черкати я на -40 їздив ніразу нічого не черкнув.. правда є нюанс в тому шо в мене бампера олд скуловські можна сказати без обвісу він тому може і не чіпав.. зараз до передньої губи сперається телефон мобільний то мабуть буде деколи черкати.. з гонками завязую!!! треба робити музикуhrdrive писав:Solaris, давай фото, можна і з дівчиною для порівняння
Жартую, напишеш як їздиться на наших дорогах, чи часто черкаєш рейки.
Цікавить інфа.
з гонками завязую!!! треба робити музику
Я тебе підтримую, хороший якісний звук це силатреба робити музику
хто так каже ?? просто в нас рік або два пройде поки це в моду ввійде, в росії вже розвивається, а в нас то як завжди з заторможенням !) такшо став розварки, занижай по повній ... і в масси радікальні автомобілі ))))Solaris писав:але кажуть то втращене мистецтво в наш час![]()
самі розварки зробити фігня, а вот на рахунок балансіровки...казали шо балансіровка йде до 100 км за год, далі починають товкти, поставлю собі, провірю, скажу )Kost писав:а хто може грамотно замутити таке? я про диски.
кажуть ті хто за то не беретьсяTOXA писав:хто так каже ?? просто в нас рік або два пройде поки це в моду ввійде, в росії вже розвивається, а в нас то як завжди з заторможенням !) такшо став розварки, занижай по повній ... і в масси радікальні автомобілі ))))
тут така штука шо є ше BBS на яких ті гольфи дивляться кручє.. хоча зробити можна на зїзди :)TOXA писав:я вже бачу твого гольфа на розварках )))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей