Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
НІ високим цінам на бензин!!
vedmid
Ім'я:Саша
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: НІ високим цінам на бензин!!

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 13:54

а я тому і не брав іномарку, чи щось круте в кредит
взяв копійку на свої кровні і нікому нічого не винен
я розумів що прийдеться заправляти, але я вважаю що це не привід, щоб мене "доїти"

одним словом вирішуйте:
1: щось робим
2: закриваєм тему
3: лишаємо цю тему відкритою для бажаючих зайти і пофлудити

думаю ця тема створювалась для 1-го варіанту, а не для демагогії на тему: треба було думати...

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 13:57

pikach00 писав:Buts, ну, квартира то необхідність, скажи смисл брати машину на останні гроші і потім кричати що бензин дорогий? :)
я також не розумію навіщо брати круту машину на останні кровні, не залишаючи грошей на її обслуговування

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 25 серпня 2009, 13:57

vedmid, шо ти зробиш?
Як писали вище ціни піднімаються на все!
Хліб був колись (років 3 тому) по 1 грн за буханку зараз скільки?
Всі продукти дорожають причому стабільні і незалежно від цін на бензин.
Квартири в ціні як росли, забув?

Бензин то просто ОДИН З інших товарів шо росте в ціні і ціну на який ти замічаєш. Спитай дружину чи дівчину про вартість продутків, шмоток чи чогось подібного. Думаю шо будеш здивований

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 14:07

Buts писав:на більшість товарів, на яку ми тратимо більшу частку коштів, ніж на паливо, ціни є завищені, а якість низькою.
з цього є вихід: купити дорожчу річ але якісну
поясню:
я працював на кабельному телебаченні - цілими днями ходив по клієнтах незалежно від погоди
шкари купляв за 100-150 грн (тоді зарплати були 300-350грн) - рідко в яких шкарах (зимові) я доходив до весни - вони тупо розлазились
потім я найшов класний магазинчик в новому цумі і ризикнув: купив шкари за 360грн
так я в цих шкарах відтарабанив(все на тій же роботі) 2 роки, на третій треба було вже чуток підшаманити, припустимо я за 2 наступних роки витратив на дрібні ремонти 50-70грн
ото були шкари! запам"ятайте: базар(крім секонду) дуже рідко запропонує вам якісну річ
висновок: не скупіться на фірмові речі в фірмових магазинах - і все буде путьом, і шкари не треба буде кожен сезон купляти, а за ті гроші залити бак бєнзи

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 25 серпня 2009, 14:09

Робимо флеш-моб на тему: "високі ціни на пальне!" :D під міськрадою.
Востаннє редагувалось Вів, 25 серпня 2009, 14:09 користувачем Yelik, всього редагувалось 1 раз.
volleyball.lviv.ua/blog/

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 14:09

Fly писав:Всі продукти дорожають причому стабільні і незалежно від цін на бензин.
ціна на пальне впливає на вартість перевозки, а вартість перевозки відбивається на вартості товару
це ж елементарні основи економіки

A1

Повідомлення A1 » Вів, 25 серпня 2009, 14:10

vedmid писав:висновок: не скупіться на фірмові речі в фірмових магазинах - і все буде путьом, і шкари не треба буде кожен сезон купляти, а за ті гроші залити бак бєнзи
відкриття америки не вдалось, життєві істини відомі з малечку

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 14:11

Yelik, можна на українській мові - що це таке, може не всі в курсі що таке флеш-моб
щоб підняти маси треба говорити мовою зрозумілою цим масам

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 14:12

A1, ти канєшно звиняй за прямоту, але всі це розуміють тап не всі використовують
а мій монолог - щось на зразок рекомендацій

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Вів, 25 серпня 2009, 14:35

дивує позиція людей які вважають що все путьом все так і має бути європа мать вашу вирівнювання цін, да яка [цензура] європа, ми не європа і ніколи європою не станемо ми завжди будемо між росією та європою зі всіма витікаючими плюсами і мінусами, це перше, друге, хто тут рвется в європу??? мені особисто вона [цензура] не треба мені тут добре живется а до кризи жилось ще краще, от ми і підійшли в притул до причини всіх наших негараздів, КРИЗА [цензура], а криза у нашій країні нами ж і створена (спровокована звісно іншими розумними людьми які якраз зараз починають отримувати девіденти) але творцями є безпосередньо оті осли які брали кредити в долларах і євро!!! тут правильно сказали країна яка не має своєї валюти це не країна!!! Ви були в європі, там є привязка до доллара??? там людям приходить в голову класти гроші на депозит не у євро? та що там європа, канада от там реально люди люблять свою країну і себе самих!!! а ми просто купка лохів, тільки деяким надоїло що їх брутально і у всі дири як то кажуть а декому це видно почало подобатись от і кричать да все класно все так і має бути!!!
Я кредитів не брав принципово і на той момент інтуітивно, а тепер коли розумію всі механізми роботи банків точно можу сказати що ніколи ні кредитів ні депозитів у мене не буде, тому що чим більше депозитів тим більше кредитів може видати банк. Едина глобальна причина інфляції це кредити!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 25 серпня 2009, 14:41

t309, інфляція закладена у економічну модель всього світу, без неї нікак. Нажаль.... а може і не нажаль

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 14:52

t309, Fly, інфляція закладена
а люди вкладають гроші в банки під 25% річних, коли інфляція зараз якщо не 50-70%, то принаймі в півтора- два рази вища від того що пропонує банк
банк заробляє сьогодні, а нам з того дає мізерний процент
ви бачили десь банк, який побудував філію за власні кошти?
так за власні а не за кошти вкладників
а вся біда в тому що ми не знаємо скільки в банку є грошей
в них є мільйон, а кредитів дають на три, відповідно, в кінці року повертають своє + 200% прибутку

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 25 серпня 2009, 15:06

vedmid, скажу тобі по секрету шо якшо банк має 1 мілйон то кредиту дасть на 10

Buts

Повідомлення Buts » Вів, 25 серпня 2009, 15:31

vedmid,
vedmid писав:а люди вкладають гроші в банки під 25% річних, коли інфляція зараз якщо не 50-70%, то принаймі в півтора- два рази вища від того що пропонує банк
все відносно.
є категорія людей яким краще 25% в банку, ніж 0 під подушкою і переживати, щоб не поцупили.
для пенсіонерів, наприклад, яким нікуди вкладувати - 25% вагома допомога.

Buts

Повідомлення Buts » Вів, 25 серпня 2009, 15:41

t309, ти якось не гарно за всіх розписався.

кожен старається, що в депозиті, що в кредиті мати вигоду, маючи свій погляд і розуміння, зважуючи ризики.

vedmid
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Вів, 25 серпня 2009, 15:49

Fly писав:vedmid, скажу тобі по секрету шо якшо банк має 1 мілйон то кредиту дасть на 10
я знаю, просто орудував меншими цифрами, бо народ сходу може не повірити в такі цифри, але то є факт

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 25 серпня 2009, 16:44

vedmid писав:Yelik, можна на українській мові - що це таке, може не всі в курсі що таке флеш-моб
щоб підняти маси треба говорити мовою зрозумілою цим масам
Поняття одне, перекладу не знаю. Якщо ти не клеїш дурака і дійсно не розумієш можеш погуглити.
volleyball.lviv.ua/blog/

!crashman!
Контактна інформація:

Повідомлення !crashman! » Вів, 25 серпня 2009, 16:56

флеш-моб то коли багато людей разом збираються і виконоють таку коротку якби абсурдну сценку, пантоміму і розбігаються, сплановану, домовлену перед тим, так для власного задоволення і вдають типу шо це ніби серйозно, пояснив як міг сорі ...

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 25 серпня 2009, 19:07

vedmid писав:одним словом вирішуйте:
1: щось робим
2: закриваєм тему
3: лишаємо цю тему відкритою для бажаючих зайти і пофлудити
А чого ти чекаєш, благословення Господнього? Організуй людей і поведи їх за собою пікетувати!

P.S. Чому в нашій країні всі чекають, що за них хтось інший зробить?
volleyball.lviv.ua/blog/

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Вів, 25 серпня 2009, 20:08

t309 писав:дивує позиція людей які вважають що все путьом все так і має бути європа мать вашу вирівнювання цін, да яка [цензура] європа, ми не європа і ніколи європою не станемо ми завжди будемо між росією та європою зі всіма витікаючими плюсами і мінусами, це перше, друге, хто тут рвется в європу??? мені особисто вона [цензура] не треба мені тут добре живется а до кризи жилось ще краще, от ми і підійшли в притул до причини всіх наших негараздів, КРИЗА [цензура], а криза у нашій країні нами ж і створена (спровокована звісно іншими розумними людьми які якраз зараз починають отримувати девіденти) але творцями є безпосередньо оті осли які брали кредити в долларах і євро!!! тут правильно сказали країна яка не має своєї валюти це не країна!!! Ви були в європі, там є привязка до доллара??? там людям приходить в голову класти гроші на депозит не у євро? та що там європа, канада от там реально люди люблять свою країну і себе самих!!! а ми просто купка лохів, тільки деяким надоїло що їх брутально і у всі дири як то кажуть а декому це видно почало подобатись от і кричать да все класно все так і має бути!!!
Я кредитів не брав принципово і на той момент інтуітивно, а тепер коли розумію всі механізми роботи банків точно можу сказати що ніколи ні кредитів ні депозитів у мене не буде, тому що чим більше депозитів тим більше кредитів може видати банк. Едина глобальна причина інфляції це кредити!!!
Шо ви не кажете шановний!
А чи не спадало Вам на думку, що ітиність вислову: "Кредити треба брати в тій валюті, яку ти отримуєш у вигляді заробітку" - дуже велика?

Багато наших людей від безвиходу працюють за кордоном... То шо їм всім сюди везти тугрики-шмугрики і тут їхконвертувати біс його зна де?

Ні... Вони привозять гроші в поширеній валюті, як от: долар, євро.

Великий сектор праці - IT (інформаційні технології), де крутяться не малі гроші, дуже сильно співпрацює із закордонними замовниками, що в свою чергу дає прив"язку до світових валют при розрахунках - це колосальні гроші...

Валюти в країні багато... і гав..а в країні багато... Тому звідки взятись любові до гривні, до країни і т.д.?

Я особисто отримував зп в доларах і повірте, на той момент я не хотів ті гроші переводити в гривню... як кажуть - не тот компот.

Патріотизм має свою цінність тільки тоді, коли люди, котрим його прививають не знаходяться на межі виживання! А от коли ти на межі виживання - то тобі до одного місця гривня, країна, патріотизм, політика і т.д. Ти думаєш про одне - меше втратити, більше заробити, менше відчути на собі те гів..о, що твориться навколо, більше дати своїй сім"ї.

Хтось скаже - моя хата скраю?
Може й так, але після того, як був вилікуваний не один кашель і простуда від днювання та ночування на майдані у 2004-му мені вже все одно!

Моя сім"я - моя країна і те місце, де я правдами чи не правдами стараюсь досягти добробуту, навіть якщо від цього країні, в якій я живу - зле!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей