Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
аварія
- ЛЁwА
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я видел похожее на Eurosport:ралли:Skoda Octavia WRX входила в шпилику и немного не вписалась,на внешней стороне шпильки был прикреплёл столб,вот за него Шкода и вцепилась,прям как в кино,правда там высота обрыва была не метров 5-6,а метров 90-100,ели бы она упала,пилотов ,собирали бы по кускам!!!!! :twisted: :twisted:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
-
Абсолютно без підколу-поясниякщо це заважає іншим

Коли їхати зранку чи то на роботу,чи то на науку - часто можна зустріти водіїв які не досить коректно відносяться до ПДР. З одного боку їх можна назвати
,а з другого боку можна подумати що людина запізнюється,не встигає :old: Тим паче коли сам опиняєшся в ролі невстигаючого - сам і коїш щось подібне. +можна сюди зарахувати випадки коли Дуже Треба"уродами"

- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
GROMA
Розумієшь, коли ти запізнюєшься то одна ситуація, а коли людина їде 20-30 км\год. (на червоне світло, кірпіч, проти руху, зупиняється посеред дороги поговорити і т.д.) і тупо забила на всіх, тому що він таксист, мент, депутат, у нього мерс, БМВ, круті номера, то є уроди. В мене є такі знайомі які кажуть, що на БМВ Я просто не можу стояти на світлофорі, бо це "не по-пацанячи". Уроди, такий мій висновок. :mad:
Розумієшь, коли ти запізнюєшься то одна ситуація, а коли людина їде 20-30 км\год. (на червоне світло, кірпіч, проти руху, зупиняється посеред дороги поговорити і т.д.) і тупо забила на всіх, тому що він таксист, мент, депутат, у нього мерс, БМВ, круті номера, то є уроди. В мене є такі знайомі які кажуть, що на БМВ Я просто не можу стояти на світлофорі, бо це "не по-пацанячи". Уроди, такий мій висновок. :mad:
Dynamic Sport Latvia
-
В тому то і діло, що ще можна зрозуміти людину, яка розвертається ч/з подвійну суцільну бо ніде нема розвороту і на два кілометри нема машин. Але для деяких людей є просто своє правило - порушувати правила.
Раз бачив корок на перехресті Стрийської і Наукової, так по Стрийській вгору промчав десь так так під 150 Мерс CLS і навіть не пригальмовуючи прошимигнув це перехрестя. На червоний. По зустрічному другому ряду.
Класно в Києві, там правда по місту потік їздить 90-110, але між напрямками зазвичай відбійники. Тяжко у Львові після Києва їздити..
Раз бачив корок на перехресті Стрийської і Наукової, так по Стрийській вгору промчав десь так так під 150 Мерс CLS і навіть не пригальмовуючи прошимигнув це перехрестя. На червоний. По зустрічному другому ряду.
Класно в Києві, там правда по місту потік їздить 90-110, але між напрямками зазвичай відбійники. Тяжко у Львові після Києва їздити..
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
А в Києві після Львова теж важкувато... Треба набагато швидше соображати.. Я наприклад на Борщагівці їхав, там де скоросний трамвай, так проскочив один поворот, прийшлося проїхати зайвих 10 кілометрів поки попав туда куда треба.. І рух швидший... Той хто перший раз в Києві за кермом - не зразу правильно зорієнтується...GZero писав:Класно в Києві, там правда по місту потік їздить 90-110, але між напрямками зазвичай відбійники. Тяжко у Львові після Києва їздити..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей