Я звичайно розумію що не багато людей зможуть оцінити цю сашину бо всі трохи привикли до іншого стилю тюнінгу.. ше менше людей знають що взагалі є стилі тюнінгу

зразу хочу попередити шо інфа трохи застара бо є купа шмельцу яка чекає на встановлення..
значить трохи про машину..
Нажаль немаю немаю ранніх фото свого гольфа але запевняю вас шо то був самий стоковий CL (то така комплектація - сток)
Катаюсь я на ньому вже 2 чи 3 роки..
Проект просувається ривками, все тому що всетаки це не ТАЗ і з запчастинами трохи туговато навіть якщо маєш бажання не завше є можливість купити щось.. Трішки розповім про концепцію проекту..
Саме головне що було для мене з самого початку дотримуватись тільки одного стилю - German style тобто все повинно бути витримано і без зайвих цяцьок (дивишся на машину ну шось в ній є а в чому фішка неможеш зрозуміти)
Дуже великий вплив на мене у свій час тай зараз зробив сайт vwvortex.com де власне я і відчув що таке VDub культура..
Ще один фактор який впливає на мене це автоспорт і зокрема раллійні гонки..
Я ніколи не ввежав свою машину чистим VDub проектом.. в мому проекті поєднуються власне цих три стиля тюнінгу, хоча коли зявиться ще одне авто то одне з них буде чистий VDub style
Що зроблено..
Кузов..
кузов трохи підуставший в мому розумінні але поки його робити небачу змісту.. поміняна вся оптика на тоновану, зроблений ліфтинг кришки багажника (при чому в мене в одного в місті нема дворніка

Ходова..
ну ходова то власне то з чого я почав підготовку до тюнінха..
спереду стоять 280мм тормозні диски і заді 226мм, стоять передній і задній стабілізатори, ковка ВСМПО, прогресивні пружини пружини H&R -40 (маю ше непрогресивні H&R жосткіші але ше не пробував їх ставити)..
Двіжок..
стоїть 1.6 минулого літа всьо в ньому поміняв поки мені хватає його

Салон..
на фото старий салон і зараз він виглядає зовсім інакше.. розпишу потім..
що планую зробити по проету..
- Кузов за нього буду братись в самому кінці.. будуть пороги аля гольф Rally, повна перекраска в сірий колір (непутати з срібним), інша кришка багажника (номер повернеться на кришку але всерівно вона буде видозмінена), будуть стояти оригінальні широкі бампера з GTI накладками, буде нова решітка, задні фари будуть також чорні але трішки інші (вже стоять), якщо найду колись фари і решітку від Golf Rally то обовязково поставлю..
- Ходова треба поставити стабілізатор від G60 гольфа, поставити тормозні диски перід/зад Otto Zimmermann sport, спортивні тормозні колодки, поліуретанові сайлент блоки (поки невпевнений що буду ставити), ще більше заниження (вже є вінти з заниженням від 40-100), диски 16".. і якщо попадуться супорта брембо які можна буде поставити на 280мм тормоза то поставлю і їх (виходити з 15" нехочу через зиму), ну на кінець зновуштаки коли все пороблю буду шукати підвіску PROFLEX
- є в мене мотор 9А довго його шукав по доступній ціні а коли купив незнаю шо з ним робити поки хай лежить в колєги є голова від KR в связці буде 150коней (скоріш за все буду ставити на наступний проект).. прохи думаю нарахунок 1.9TDI на цю машину їде він достойно але звук на холостих просто капці впринципі це мене і зупиняє поки.. тому зараз неспішно шукаю горизонтальні карбюратори Dellorto а куда їх ставити потім придумаю коробку шукаю з пасіка В4 2.0 16V мотор ABF (її коду поки незнаю)
- Салон ну тут важко сказати що буде.. знаю точно що та панель яку я зара туда ставлю буде там на віки бо я вже так награвся з нею шо більше морально незможу такого повторити (на фото стара панель)
коли знайду поставлю інший м'ячик для гольфа - від mk3, також шукаю сідушки собі постійно якісь модніші ніж стояли до того в кінцевому результаті будуть стояти шкіряні Recaro або ковші Sparco (це залежить від кінцевого призначення машини).. буду робити колись музику але незнаю коли і наскільки серйозно..