Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рагульський тюнінг. Продовження.
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Це моя попередня машина ..точніше як я його називав "Радянський мустанг".... (москвич 2141 1991р.в.)....
Хочу вислухати вашу критику про моє авто якого я і таким продав!!!
п.с. Полоси виготовляв сам....наклейки купував...але клеїв сам.... тонував сам ...піднімав трішки зад сам..
Тож слухаю ваші "за і проти"
Ні в якому разі на критику не ображусь...говоріть якої думки( і так цього авто в мене вже як півроку нема....але цікаво як воно вам виглядає)?
Хочу вислухати вашу критику про моє авто якого я і таким продав!!!
п.с. Полоси виготовляв сам....наклейки купував...але клеїв сам.... тонував сам ...піднімав трішки зад сам..
Тож слухаю ваші "за і проти"
Ні в якому разі на критику не ображусь...говоріть якої думки( і так цього авто в мене вже як півроку нема....але цікаво як воно вам виглядає)?
Востаннє редагувалось Пон, 17 квітня 2006, 21:24 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
- VAVAN
- Контактна інформація:
A1
зрозумів а ж після відвідин штатів.... де ТАКИЙ тюнінг...І ЗА ТАКІ КОПІЙКИ(можна знайти...тре шукати)....шо після повернення ...я чекав кожного дня ...КОЛИ Я ПРОДАМ ЦЕЙ "тюнінгований" мустанг)))
Dj kvass

цілком нормальна була відповідь.... дякую...а то коли "я в неї душу вкладав" мабуть достатньо не розумів шо таке тюнінг...A1 писав:може я трохи грубо написав, але принаймі правдиво
зрозумів а ж після відвідин штатів.... де ТАКИЙ тюнінг...І ЗА ТАКІ КОПІЙКИ(можна знайти...тре шукати)....шо після повернення ...я чекав кожного дня ...КОЛИ Я ПРОДАМ ЦЕЙ "тюнінгований" мустанг)))
Dj kvass
Шо ж старався замолоду)))))))))Dj kvass писав:Да тюнінг москаля офігенний!
А я то думаю де то всі винниківські юзери тюнінгуються!!
А то Ваван наш мутить!! Ух
- VAVAN
- Контактна інформація:
GZero
ні в якому разі....ти шо...
...я цю свою лялю-чемпіонку...посправжньому тюнити буду...коли буде на то копійка..
1. Вже купив в Президента Юри ...ПроСпорт Муфлер( задній прямоточний баняк)... хочу в Четвер в Руслана(рясне) поставити...вже договорився... але задній баняк...без повністю прямотоку..я цілком з вами згідний ... "це для дєвушек"...але нема грошей((((
2. Планую...придбати також в Юри фільтр нульового опору K&N...через десь місяць...
3. Далі будуть гроші...закінчу глушникову систему..
4. Потім піде оптика...поставлю ксенон..
5. Сестра моя має приїхати зі штатів в вересні зі швагром ( попроші їх привести кермо для е34 MOMO....або ж якийсь аналог...також накладки на педалі... рукоятка важеля КПП...ручніка...
6. Поставити мінімальний класичний обвіс.
7. Купити випуклі(з виносом) диски 16" або 17"...(вже знайшов адурєнні диски...Юра їх бачив...але 200 паперів нехватає...а в батьків не хочу брати...не поймуть вони цього
8. А далі продам машину ...поїду по програмі В Штати на рік...зароблю грошей ... і куплю собі Сігму...або Ніссан 300 зед-ікс...

ні в якому разі....ти шо...
1. Вже купив в Президента Юри ...ПроСпорт Муфлер( задній прямоточний баняк)... хочу в Четвер в Руслана(рясне) поставити...вже договорився... але задній баняк...без повністю прямотоку..я цілком з вами згідний ... "це для дєвушек"...але нема грошей((((
2. Планую...придбати також в Юри фільтр нульового опору K&N...через десь місяць...
3. Далі будуть гроші...закінчу глушникову систему..
4. Потім піде оптика...поставлю ксенон..
5. Сестра моя має приїхати зі штатів в вересні зі швагром ( попроші їх привести кермо для е34 MOMO....або ж якийсь аналог...також накладки на педалі... рукоятка важеля КПП...ручніка...
6. Поставити мінімальний класичний обвіс.
7. Купити випуклі(з виносом) диски 16" або 17"...(вже знайшов адурєнні диски...Юра їх бачив...але 200 паперів нехватає...а в батьків не хочу брати...не поймуть вони цього
8. А далі продам машину ...поїду по програмі В Штати на рік...зароблю грошей ... і куплю собі Сігму...або Ніссан 300 зед-ікс...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей