Denja, і шо, куда їдеш?
мороженийMc писав:знайомих я твоїх бачив (дівчина з хлопцем?) - але то були перші дні, я ще трохи морозився і зі всіма не балакав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мороженийMc писав:знайомих я твоїх бачив (дівчина з хлопцем?) - але то були перші дні, я ще трохи морозився і зі всіма не балакав
Так а шо тут такого? Я он в палатці вперше спав минулого року, а вдруге - на цих вихідних.pikach00 писав:Ну впринципі згоден, це все від дитинства залежить. Ну от ніколи в палатках в дєцтвє не ночував з ранішніми походами в кущі і зараз якось не пре
я теж доречі. цього року на сплавах по Черемошу вперше в палатці ночував і під час подорожі в Крим тільки остаточно переконався, що мене ця палаточна "рамантіка" взагалі не пре :))) плюс мені постійно жарко в тій палатці - хз чого, може тому що я гарячий "мужчіна" :)pikach00 писав:Ну от ніколи в палатках в дєцтвє не ночував з ранішніми походами в кущі і зараз якось не пре
Добрий тиLEgEnDA писав:Я кожен день чекав поки якась каменюка на них впаде.
а до чого тут то? тема про Крим і нормальне житло там. а палатки Мс собі по власному бажанню організував.pikach00 писав:Ну от ніколи в палатках в дєцтвє не ночував з ранішніми походами в кущі і зараз якось не пре
+100!Mc писав:мене від самої думки в палатці жити більше 1-2 днів взагалі виносить
де перекусити то вже Мс тобі скаже, бо я поїздом їхав. а кавунчики і інші фрукти краще десь біля Херсону або на крайняк в Джанкої хапати.Denja писав:А де по дорозі перекусити, чи кавунчиків купити можна?
Екстремал ти однако.BOXER писав:бо я поїздом їхав
BOXER писав:а кавунчики і інші фрукти краще десь біля Херсону
pikach00 писав: Для мене поїзд ше гірше звучить за палатку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей