шось тобі чувак багато з чим не повезло!Denzzzil писав:то остерігайся Місцевих ідіотів (орловодів) вони в наглу садять орла на руку а потім просять гроші, реально виникає конфліктна ситуація!

розумне рішення!Denja писав:Їду саме в Симеїз, звідти буду стартувати далі.

Кафешки... є кілька трохи вище від пляжу, оцінити їх не можу, бо ми самі собі готували, але знаю точно - поруч з аптекою (вона там одна, не пропустиш :)) є дуже хороший ресторанчик "Арзы" (трохи ціни високі, але якісна кухня). Ну і ми в обідню спеку деколи сиділи прямо над морем в "Чайхані", там типу кожен столик і місця на підвищенні, подушки, роззуваєшся, залазиш туди з ногами і можна багато і цікаво сидіти і спостерігати за пляжем, плюс недорого там. Зараз приєднаю фотки ше з "Чайхани" :)
так, є такий момент. але перші два пункти ми піддали абсолютному ігнору, а от сміття мене так задрало!!!LEgEnDA писав: то дуже маленькі пляжі,толпа народу і сміття багато.

ну Сімеїз в принципі недешеве місце, тому... але воно того вартує!LEgEnDA писав:Ну і дороговато трошки якщо жити не далеко від моря
хто поїде - обов"язково нарийте "йожиків" і сфоткайтесь біля них :) я не про живих, там біля готельчика для під%рів є дерев"яні йожики))) Тіпа символ Сімеїза)) ну і тих уродів голубих))