П. С. думаю , краще розщедритися на 40-50 грн і купити нормальну промивку ....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А для чого як є нормальний засіб проти зняття різних видів забруднення! Coca-Cola.Liuskywalker писав:П. С. думаю , краще розщедритися на 40-50 грн і купити нормальну промивку ....
солярку лий... :) а шо в лансера можна, а в 08 - нє?vovka писав:відчутний такий дизельний звук
саме так.pmp писав:... але все має початок і кінець...
вовка міняємся 7 ряд на 8 ???? :)vovka писав:7 ряд на 18
Denja писав:короче там або трасса коротша, або наклон мінімальний, чи ше хз шо
+1.Fobos писав:Або атмосферний тиск...
нє )) то я так сказав про обмін, наразі це немає сенсу для мене - в мене от стоковий ряд лежить на балконі - треба його поставити якось.. якби зараз починав зі стоку то 7 ряд би не ставив. брав би 18, він мені подобався на 1.4.DNK писав:вовка міняємся 7 ряд на 8 ????
в принципі так. ще хотілося заміряти потужність на стенді але нажаль..BOXER писав:але ти свого досяг на тому моторі, правильно? з 15 сек. виїхав!
то пофіг )))) в мене там 14.64 чистий (14.9 брудний і затримка 0.26 помоєму) нехай коротша траса.. ну нехай 14.84 чи 14.94 )))) думаю з 15 полюбому получилось ))Denja писав:але час там у всіх вийшов менший на 0.2 сек приблизно.
А может есть какие универсальные формулы, которые могут приблизительно подсчитать, какая мощность у тебя выходит учитывая время квотера и железяк в моторе и коробке?vovka писав:в принципі так. ще хотілося заміряти потужність на стенді але нажаль..
от що що а з насосом нема проблем.VETERAN писав:але цікавить чим закінчилась історія з бензонасосом Carter
В мене також солекс стоїть - то може також не варта переживати за тиск? Де брав регулятор? Вчора всі базари оббігав - ніхто про таке не чув.vovka писав:правда я ще купив регулятор тиску на всякий случай (на dellorto рекомендують nиск не більше 2.5 psi). але не думаю що для солекса він буде потрібен.
є такеvovik писав:Тепер вже нема шо і почитати на форумі...
з 6 атм переживати однозначно варто, в тому числі за шланги, ще до біди як десь рване, такі випадки я вже чув!VETERAN писав:В мене також солекс стоїть - то може також не варта переживати за тиск?vovka писав:правда я ще купив регулятор тиску на всякий случай (на dellorto рекомендують nиск не більше 2.5 psi). але не думаю що для солекса він буде потрібен.
з ebay.com заказувавДе брав регулятор? Вчора всі базари оббігав - ніхто про таке не чув.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей