Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Свіжий вітер від SUBARU
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Свіжий вітер від SUBARU
ТЕПЕР СЛУХАЙ МЕНЕ!!!axel писав:Subaru просто супер, я друг власника, він же обійшов GT .Subaru два роки(3000GT проти неї пенсіонер.Обвіс і купе 2+2, і вікно на капоті ше нічого не значить Subaru це довела) не стокова, не STI, рівняли на розгон, вона краще ніж STI (менше перимикати передач), шини були звичайні Bridgestone Potenza RE - 050 (215x45x17) я знаю про неї багато,але ... Subaru їхала лише дивитися брати участі не хотіли, навіть зранку міняти гуму було лінь. Батьки в неї не вклали ні копійки. Господар хороший друг Андрія Александрова,навіть вихлоп APS ставили в Андрія в Києві. А скільки конячок у Andre? Знаю усе про стокову версію там 286hp x 5,9 0-100 km\h x 408 nm x 1740 kg. Може ще приїдемо, вільний час покаже! Я буду на наступних гонках НЕ НА SUBARU, оціню ситуацію... P.S. Александрова Subaru (АА 2554 АВ)взагалі болід.
Александрову Юра ніякий не друг це точно. Я особисто познайомав його з Алексанровим (менше з тим).
Не буду переховувати, що поміняв Юра у своїй Субарі, бо можливо це нікому не треба знати, але я скажу нічого такого там не має, тобто я маю на увазі грубо вихлоб і перенастроєли турбін. Помоєму Андре так само говорив що в нього прямоток і т.д. Щось не видно по гонкам, що 3000 ДТ стоїть промоток і т.д.
СУБАРУ ЛІПШІ
- Сабан
- Контактна інформація:
Це точно :gai:Fly писав:yu-RA
В мене враження шо водій суби просто втикав на старті
Ти ж бачив як вона потім пердолила? А може фору давав... пару корпусів?
Після гонок він позвонив до мене і питав як правильно стартувати. ВІН ТАРТУВАВ З 3000 обертів і все рівно виграв 3 рази у Андре (Андре роби щось з машиною) :megalol:
АНДРЕ!!! Я йому розказав як стартувати вважай, ну якщо (можливо перший раз він запорить, то я сяду заруль, тут лажи небуде якщо машина в нього швидша то я буду першим якщо ні тоді ти, але буде що ОДНА СУБАРУ І ВСІМ БУДЕ ЖОПА, МЕНІ ТАКОЖ -мої 225 к.с. проти 330 к.с., безполезно але по розгону на час я на 2місті у Львові).
Результати:
Перше місце 13:21 - Субару яка приїдить (срібна) Віталік
2-ий - 13:73 - Я синя субару Сабан Р.
3 місце 14:45 Субару чорна Ігор
А Андре 15: з копійками (казав що дощ був, тоді де його повний привід, що відпочивав в Японії :megalol: ).
Я ні накого не гоню, але багато відмазок у Андре завжди.
- Сабан
- Контактна інформація:
ЙОГО ШУКАТИ НЕ ТРЕБА (Я маю його моб.тел.) ВІН БУДЕ!Andre писав:ДАВАЙТЕ краще на вівторок зробимо тоталізатор. тільки він і я.
Я живу в Києві тепер, і не знаю як воно буде 30-го квітня. Ввважаю що драг треба робити кожну неділю. або хоча б через одну. Але тоталізатор то діло таке. Памятаєте як каварний їздив? .
Так вот давайте на віторок або на середу. Шукайте субаріка.
Андре не зїзджай, що ти живеш в Києві і т.д. ХОЧЕШ РЕВАШУ 30 -ого на гонках і [цензура].Ц.
- Сабан
- Контактна інформація:
Прошу сприймати мене нормально. Я ні за Андре ні за Юру хоча хочу щоб Юра виграв.Доречі ЮРА і мій соперник. Покищо по зустрічах в нас рахунок 1:0 у мою користь (правда це було до тюнінга його Субаріка і ще він не знав добре свою машину, я тоді дав йому фору 10- 13 метрів і до себе посадив пасажира. Я виграв на фініші на корпус з копійками).
Зараз не знаю як буде, бо ще не тюнінгував свою субу. Дамаю, що я програю, хоча якщо він би дальше стартував з 3000 обертів тоді в нього без шансів я б виграв.
Відразу говорю я не ганяюсь (на свому субаріку) покищо. Як тільки затюнінгую, тоді чекайте я повернусь:)
Зараз не знаю як буде, бо ще не тюнінгував свою субу. Дамаю, що я програю, хоча якщо він би дальше стартував з 3000 обертів тоді в нього без шансів я б виграв.
Відразу говорю я не ганяюсь (на свому субаріку) покищо. Як тільки затюнінгую, тоді чекайте я повернусь:)
всё это я где-то видел на форуме :?
VIP может здесь? viewtopic.php?t=863
или тут viewtopic.php?t=826&postdays=0&postorder=asc&start=15
а может здесь? viewtopic.php?t=481
я не админ. но прозьба последним ограничте нас от спама!!!
VIP может здесь? viewtopic.php?t=863
или тут viewtopic.php?t=826&postdays=0&postorder=asc&start=15
а может здесь? viewtopic.php?t=481
я не админ. но прозьба последним ограничте нас от спама!!!
- Сабан
- Контактна інформація:
Не я нікого не порву не переживай. Тоталізатор: ставки Юра-Субару і Андре-ДТ. Вони будуть самі за себе їздити на своїх машинах.GORGAN писав:Нічо не поняв. То ти всіх порвеш, то не ганяєшся. Спочатку розказав всім все попорядку, а потім зїхав?VIP писав:Відразу говорю я не ганяюсь (на свому субаріку) покищо. Як тілки затюнінгую тоді так звичайно
Так, віддайте мені моїх десять гривень бо та вся фігня почала підхарювати.:
А після гонок з Андре, якщо Юра програє 2 рази з підсумком трьох гонок ( мало в це віриться ), то я сяду в машину Юри і просто без ставок проїдусь з Андре якщо він не забоїться (Юра просто не має навику у дразі поки-що).
- GORGAN
Та нє , я всьо поняв. Спочатку Аксель писав щось типу в стилі " ну як наша Субару порвала вашу ГТху". Потім Андре зїзджав на то , що в нього 3тя вклєкла. Потім всі організували і призначили дату двох поєдинків, один з яких зразу замнули. Інший поєдинок, тобто реванш Андре екс чемпіона з Субою Юри чинного чемпіона Львова почав активно обговорюватись і розвиватись. Потім запостився Аксель, який почав на мою думку вивчати куда втикається задня передача. Тобто зїзджати, бо інакшого контексту його повідомлень я шукав, але не знайшов. Потім Сабан, якого пів року не було на форумі , нарешті зявився і все по порядку прояснив.(я знаю , що то він був в нас на чеку). Потім Сабан написав, що є три субару у Львові, і всі ТРОЄ ппорвуть ГТеху, спочатку разом а потім по черзі. А в останньому реченні свого посту сказав що він не ганяє. Якщо він не ганяє, то як він може порвати ГТху. Потім враховуючи це все, я передумав брати участь в тоталізаторі, зрозумівши, що мені тої японської філософії не пойняти.
В кого моїх 10 грн?
В кого моїх 10 грн?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей