Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
запроси в гості ментів-папарацці ))Lyubomyr писав:Як то рішити по правовому?
це не місто, село селомvovka писав:запроси в гості ментів-папарацці ))
Lyubomyr писав:З.І. Наступний раз вчеплю [цензура] за крюк і відтяну бурчиком нафіг.
Як то рішити по правовому?
я тут викладав фотку ніссана криво припаркованого, так от ми його бусом відтягнули і сигналка мовчала. правда писк від гуми був такий що "шуба заверталася"Коба писав:Lyubomyr писав:З.І. Наступний раз вчеплю [цензура] за крюк і відтяну бурчиком нафіг.
Відтягнути на метрів 500 - 1000 за сусідній кутоднознічно. Але вот сигналка?
в нього і так ліве заднє крило вже покоцане, видно не доходить.asteroid писав:царапнути б його трохи.......... не етично
якщо я буду відтягувати, мені вже буде [цензура] на ту сигналкуКоба писав:Відтягнути на метрів 500 - 1000 за сусідній кут однознічно. Але вот сигналка?
згідний, але він лишає машину дньом, на ніч заганяє на подвіря, тупо буде виглядати коли я днем спускаю колесаvovik писав:спускай йому постійно кола
А поговорити з тим тіпом? В більшості випадків люди просто не знають шо комусь заважають:) Або почни теж ставити машину як він, щоб він мусив тебе об’їжати. Думаю до людини має дійти.Lyubomyr писав:Народ підкажіть що робити:
живу в приватному будинку, метрів 100 від мене живе один чел, який ставить своє Авео напів вулиці, вулиця вузенька, 2 машини одночасно не розминуться, одна мусить зїжджати на обочину, Та він ставить то Авео 1м від огорожі, що коли його обїжджати то треба вже по краю рова їхати. Ще на свому бурчику я проїжаю нормально, а Кабаном важче, тай замахало мене їздити чуть не поровах, бо він відітілі машину тут ставить і немає як вийти з машини, ставить в основному пацан років 18-19, деколи його батько. Сьогодні вечером знову поставив машину там, їхав кабаном ледве проперся - кажу йому став нормально машину а він - інакше не поставлю![]()
З.І. Наступний раз вчеплю [цензура] за крюк і відтяну бурчиком нафіг.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей