Саме так. Тобто там міг би сидіти і будь-хто інший, права водія є, техпаспорт, доручення на право керування, але не було документів особи ЯКІЙ доручено, тобто мені. Тобто вони були, але їх не перевірилиLEgEnDA писав:питання в тому, що даєць незнає чи це ти власник чи ні. можу наприклад я сидіти з нігером і він за рульом.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...
shaman, доречі колись завжди так їздив на машинах без доручення і т.д... завжди везло;) Один раз правда просили показати доки, сказали шо немає. Сказали що потрібно возити і відпустили
- Breaker
таке запитання: даішник зупинив за порушення (поїхав прямо з крайнього ряду, з якого можна було їхати тільки наліво), ми порушення проігнорували і пояснили, що непорушували. Він попросив вийти і скласти протокол, ми відказались бо не порушували. Він звалив і в кінці вернувся з фразою: забирайте ваші документи, вам прийде лист з штрафом додому. Все віддав, протокол при нас не складав, хоча сказав що пішов складати...
На рахунок штрафу додому, він пожартував? Візира він не мав і фоткати немав чим, протокол не складений (хіба сам собі в машині склав). Що може бути? Є сенс звонити в тел.довіри або писати на нього скаргу? (є всі дані про нього). Поясніть хтось
На рахунок штрафу додому, він пожартував? Візира він не мав і фоткати немав чим, протокол не складений (хіба сам собі в машині склав). Що може бути? Є сенс звонити в тел.довіри або писати на нього скаргу? (є всі дані про нього). Поясніть хтось

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
правильно зробив. нафіга вимахуватися ?Breaker писав:Він звалив і в кінці вернувся з фразою: забирайте ваші документи, вам прийде лист з штрафом додому
- Breaker
vovka,
суть питання полягає в тому, чи може прийти штраф, якщо не складався при мені протокол.

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Breaker, правила дорожнього руху вчи, а раз порушив не корчи дурачка. і плати штраф. це може тобі б дало на майбутне урок.
Путін [цензура].
- Breaker
не треба мене вчити, то перше. А по-друге. невже ви ніколи не були в незнайомому районі, де багато машин, перестроїтись нема як, треба їхати прямо, а оказується що з вашої полоси тільки наліво??? Там ще й розмітки не було, десь знак раніше висів, метрів 50 назад якого я навіть небачив... Тимбільше якщо вашим проїздом ви нікому не завадили. По-третє, я не писав, що порушив, то даішник так сказав
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Я думаю шо він напише сам протокол, впаяє по максимуму і знайде двох свідків, які підпишуться, що ти відмовився підписати протокол.
Ти ж бачив, шо він шось переписує з твоїх документів. Маючи твої дані, він на тебе може скласти все, що захоче.
Можна подзвонити в "гарячу лінію" в обласне даї на перфецького - 264-69-41, розказати як було, зареєструвати своє звернення і сказати щоб тобі сказали який в тебе номер звернення, чи щось типу того. Щоб ти міг використати факт твого дзвінка при захисті.
Якщо ти оскаржуватимеш штраф у суді, то ті "свідки" з протокола на слухання, звісно, не прийдуть.
Це все марудно, більшість людей платять штраф і забувають.
З іншого боку - ти міг вийти з машини і, можливо, відбувся би усним попередженням, як-то буває. Або, на крайняк, дав би 10-20 грн зіславшись на те, що студент і більше не маєш.
Я коли мав подібне порушення, то аргументував, чому поїхав саме так - якась машина створила мені аварійну ситуацію/рухалась зі швидкістю, меншою за 30 км/год та ін.
Ти ж бачив, шо він шось переписує з твоїх документів. Маючи твої дані, він на тебе може скласти все, що захоче.
Можна подзвонити в "гарячу лінію" в обласне даї на перфецького - 264-69-41, розказати як було, зареєструвати своє звернення і сказати щоб тобі сказали який в тебе номер звернення, чи щось типу того. Щоб ти міг використати факт твого дзвінка при захисті.
Якщо ти оскаржуватимеш штраф у суді, то ті "свідки" з протокола на слухання, звісно, не прийдуть.
Це все марудно, більшість людей платять штраф і забувають.
З іншого боку - ти міг вийти з машини і, можливо, відбувся би усним попередженням, як-то буває. Або, на крайняк, дав би 10-20 грн зіславшись на те, що студент і більше не маєш.
Я коли мав подібне порушення, то аргументував, чому поїхав саме так - якась машина створила мені аварійну ситуацію/рухалась зі швидкістю, меншою за 30 км/год та ін.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Breaker, короче так. Прийде писулька - подаєш скаргу в суд що ніхто тебе не зупиняв, доказів у нього нема, підписа твого нема, нехай докаже що ти порушував. І взагалі згадуй інструкції 1111 і 466 здається, там вказано що робота мєнта запобігати порушенням, значить має зупинити і на місці посварити пальчиком. Оскільки ти протокола не бачив, нічого не підписував то нехай відповідає за відхиляння від інструкцій. Як відомо докази здобуті злочинним без процесальних вимог це зовсім не докази.
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Breaker,
Не варто так відморожуватись підписуватись, я раз пробував, прийшлось того п**:ра на штрафплощадку катнути
Потім ше якась паперака прийшла, з повісткою в ДАЇ, ну я забив а вони я так поняв про мене забули 
Не варто так відморожуватись підписуватись, я раз пробував, прийшлось того п**:ра на штрафплощадку катнути

Drifthooift
-
- Контактна інформація:
З відси і треба починати. Те що ти не бачив проблеми твої. Я не захичщаю ДАІ бо сам маю зараз хлопоту. Але якщо типу я не бачив я не знав я не чув - і порушив - винуватий.Breaker писав:десь знак раніше висів, метрів 50 назад якого я навіть небачив.
- Breaker
але ж дані з прав і техпаспорта він не з неба взяв?pikach00 писав:Прийде писулька - подаєш скаргу в суд що ніхто тебе не зупиняв, доказів у нього нема
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Breaker, в них база даних є. Падай на мороз короче.
- Patrik
- Ім'я:Patrik
- Контактна інформація:
Breaker,
Єдиний вихід, тільки морозитись...
Хоча якщо тебе сфоткали... Тоді жопа... Краще було на місці домоитись..
Єдиний вихід, тільки морозитись...
Хоча якщо тебе сфоткали... Тоді жопа... Краще було на місці домоитись..
Не ту країну Гондурасом назвали
- Breaker
карочє позвонив в телефон довіри. Пояснив, що нічо не порушував що з даішником непогодився і протокол при мені не складав. Мені сказали, що нахату нічого не прийде 100%, тому що він такого не зробить, бо я потім подам скаргу і він буде мати проблеми. Йому його робота дорога і взагалі якщо він мені все віддав, то переживати мені нема чого. Не допише протокол точно, бо без мого підпису то буде витрачений бланк. Про штраф додому, сказали що це він пожартував і такого не буде :) :) :)
Востаннє редагувалось Чет, 16 липня 2009, 14:03 користувачем Breaker, всього редагувалось 1 раз.
- Breaker
я на разі немав грошей, їхав якраз за грошима. Не фоткали мене точно!Patrik писав:Хоча якщо тебе сфоткали... Тоді жопа... Краще було на місці домоитись..
- Patrik
- Контактна інформація:
ТОді мороз.. В суд процентів 100 ніхто не прийде... Як свідок.. А протокол в якому ти непідписався без свідків просто папір...
А от те що ти позвонив на телефон довіри, це є факт що ти був на тому місці... Тому ти ГІПОТЕТИЧНО просто не підписав протокол, який підписали 2 свідка...
Але час розсудить...
А от те що ти позвонив на телефон довіри, це є факт що ти був на тому місці... Тому ти ГІПОТЕТИЧНО просто не підписав протокол, який підписали 2 свідка...
Але час розсудить...
Не ту країну Гондурасом назвали
- Breaker
в розмові по телдовіри я не представлявся, не вказував час і місце події і толком не пояснював порушення, я навіть не називав імені того даішника. Просто питав чи без протоколу може щось прийти.Patrik писав:А от те що ти позвонив на телефон довіри, це є факт що ти був на тому місці...
- Patrik
- Контактна інформація:
Breaker,
А тоді мороз...
Але краще на місці домовлятись...
А ще краще уважнішим бути...
і не порушувати...