Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Любителям дешевих підсилювачів
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я тут почитав, і вирішив своє сказати. Не треба великого розуму, щоб мати вагон бабла, і купити щось до машинки(музику, салон, обвіс) Більше кайфу ходити виношувати думку в своїй голові, і нарешті купити цю річ. І ця річ для кожного різна, хтось жінку на море, а хтось музику в машину. Кому, що більше кайфу приносить
.

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Любителям дешевих підсилювачів
Bober 2114 писав:хтось жінку на море, а хтось музику в машину. Кому, що більше кайфу приносить
А жінці?

P.S. Ти певно не жонатий
Ford?
- Bober 2114
Та я то жонатий, але то не означає, що я забув про себе. Ну і моїй жінці також машина подобається, і музика в ній ( хоча зараз їзджу буз підсилювача і саба)
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Думаю якраз требаBober 2114 писав:Не треба великого розуму, щоб мати вагон бабла

volleyball.lviv.ua/blog/
- Рост
- Контактна інформація:
Андрію, думаю, людина мала на увазі трошки інше. Поправив і виділив.Yelik писав:Думаю якраз требаBober 2114 писав:Не треба великого розуму, щоб мати вагон бабла
Таке враження, що нинішня молодь вивчає граматику на Баші.Не треба великого розуму, щоб маючи вагон бабла, купити щось до машинки...
- Bober 2114
Рост, Дякую саме так.
А, що Ти маєш на увазі?Таке враження, що нинішня молодь вивчає граматику на Баші.
- Рост
- Контактна інформація:
А що означає кома після "А"?Bober 2114 писав:Рост, Дякую саме так.А, що Ти маєш на увазі?Таке враження, що нинішня молодь вивчає граматику на Баші.
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Рост писав:А що означає кома після "А"?
Починати речення з букви "А" не прийнято в укр мові.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Рост
- Контактна інформація:
Це намагання мене підколоти? :)vovik писав:Рост писав:А що означає кома після "А"?
Починати речення з букви "А" не прийнято в укр мові.
"А хіба ж розумніша була б його смерть, якби він навіки заснув у темнім льоху? Те світло спалило його, – але він рвався на простір! Він шукав світла!" (с) Леся Українка, Метелик.
"А співи все більше, все голосніше лунали по хуторі." (с) Леся Українка, Весняні співи.
І так далі.
Авторитет Лесі Українки щодо використання букви "А" в українській мові достатній? :)
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
ні, з того часу граматика і орфографія суттєво змінились.
:) так
Рост писав:Це намагання мене підколоти?
:) так
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Рост
- Контактна інформація:
vovik писав:ні, з того часу граматика і орфографія суттєво змінились.
Ми якось з дружиною забавлялися в Культі під "Каділак". Є така рок-н-рольна група, дуже непогана, до речі. Так от, ми і усі присутні там наші ровесники чудово "відривалися" під цю музику. Тому що, хоч вона і виконується сьогодні, але це наша музика, ми знаємо її енергію, вміємо жити в її ритмі. А молодь, яка приєдналася до наших танців в другій частині концерту, просто ковбасилася, як під сучасний молодіжний клубняк. Вони що таке рок-н-рол не мають поняття, як виявилось.
Так от, Шевченко, Леся Українка і інші генії пера - це українська мова. А сучасні підручники - це уже творчість, на жаль, клєрків міністерства освіти. Це приблизно як рок-н-рол і цей клубняк :)
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
Агов! Ви трохи відхилилися від теми!
Шановний Рост, маю таке запитання по суті, маю бажання і можливість поміняти свій підсилювач Power Acoustic LT 720 на Helix Dark Blue Four (другої генерації). Сумніви викликає наступне, заявлені виробником потужності такі: номінал у Хелікса 4х60/4Ома, у Павера 4х85/4Ома. Акустика в мене DLS R6A (ном. 80 Вт). Почитав різні форуми, на тестах журналів "АвтоЗвук" і "Car&Music в Украине" виробники не зовсім точно вказують номінальні потужності, на тесті Хелікс видає 81Вт а Павер близько 60. На Вашу думку, чи справиться Хелікс з моїм фронтом? Дякую 

- Рост
- Контактна інформація:
Я якось з деелесами справи не маю, є кращі рішення. Тому чи справиться, чи ні - не маю поняття. Якщо у них реальна чуйка хоча би 89-90дБ, то повинен справитись.
- McAr
- Ім'я:Андрій
Оскільки тут зібралися всі знавці якісної музики, то підкажіть ,Шановне панство ,що підключається до жовто-чорного дроту на євророзємі і як підкючається підсилювач,щоб при вимкнені запалення він виключався.
Виведеного дроту від запалення немає,жовтий і червоні дроти на +12 просто з"єднані разом.
Виведеного дроту від запалення немає,жовтий і червоні дроти на +12 просто з"єднані разом.
- Lyubomyr
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
підсилювач керується(синій в мене) проводом(ремоут), тобто коли маг включив - він подав сигнал на підсилювач і той включився. Сам же підсилювач основне живлення бере окремо.McAr писав:як підкючається підсилювач,щоб при вимкнені запалення він виключався.Виведеного дроту від запалення немає,жовтий і червоні дроти на +12 просто з"єднані разом.
На рахунок жовтого - в мене теж немає на замку запаленні, і я поставив на цей кабель окремо кнопочку.
- McAr
Lyubomyr писав:підсилювач керується(синій в мене) проводом(ремоут), тобто коли маг включив - він подав сигнал на підсилювач і той включився. Сам же підсилювач основне живлення бере окремо.
Тепер трохи прояснилося, в мене на синьо-білому підключений підсилювач антени треба до того дрота кинути дріт з підсилювача ? До підсилювача іде моцний кабель від АКБ з запобіжником і моцний кабель на масу, томі не розумію як підсилювач програмно виключається, позолочені дроти від вихода мага на зад мають маленький дріт посередині, то його і кріпити?
Вибачайте за дилетанські питання, до звуку в авто ніяк не ставлюся,старію, в попереднього власника стояла якась потужна система, хочу відновити, дротів повно по машині от і вивчаю,що там було.Поки зробив перед, досліджую зад.
- Lyubomyr
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
McAr, взагалі взяв би хоч якусь інструкцію, я вперше по ній нормально поставив.
то той самий кабель, в мене він що на маг на усілок - синій.McAr писав:Тепер трохи прояснилося, в мене на синьо-білому підключений підсилювач антени треба до того дрота кинути дріт з підсилювача ?
це якраз силові кабелі, а ще має це ремоут підключатись, в мене на усілку його клема знаходиться посередині між силовими і пише REMMcAr писав:До підсилювача іде моцний кабель від АКБ з запобіжником і моцний кабель на масу,
- McAr
Lyubomyr писав:McAr, взагалі взяв би хоч якусь інструкцію, я вперше по ній нормально поставив.
Перід по інструкції підключив, не зрозумів тільки призначення жовто-чорного дрота.
Гадаю як підключити зад. На зад відходять дві пари модних силіконових дротів з позолоченими тюльпанами(4 штуки) і тоненьким дротом( я розумію то задні 2 колонки і 2саб, а для чого тоненький дріт?)Кріплення підсилювача знайшов, до нього ідуть 2 силових кабеля(+ і -), 4 виходи на колонки і окремий силовий але тонший за основний . То на саббуфер чи для чого?
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
Отой тононький дріт то якраз REMOUT підсилювача, якщо 4 тюльпани то там стояв чотирьохканальник...McAr писав:Lyubomyr писав:McAr, взагалі взяв би хоч якусь інструкцію, я вперше по ній нормально поставив.
Перід по інструкції підключив, не зрозумів тільки призначення жовто-чорного дрота.
Гадаю як підключити зад. На зад відходять дві пари модних силіконових дротів з позолоченими тюльпанами(4 штуки) і тоненьким дротом( я розумію то задні 2 колонки і 2саб, а для чого тоненький дріт?)Кріплення підсилювача знайшов, до нього ідуть 2 силових кабеля(+ і -), 4 виходи на колонки і окремий силовий але тонший за основний . То на саббуфер чи для чого?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість