TOXA, ага......і ціна красоти 100$ щотижня.......в кращому випадку..........

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всім віідомо що пружини треба ставити на перід нижчі ніж назад :)Babak писав:як спереду так і ззаду стоять -30 плаза,і пружини тож однакові. а чьо так виглядає хз)
Solaris писав:на перід -50
SLOW писав:ціна красоти 100$ щотижня
Треба над тим задуматисьSolaris писав:назад -20
щось вперше чую..Solaris писав:всім віідомо що пружини треба ставити на перід нижчі ніж назад
... поміняй на стокові і буде тобі щастя...vovka писав:опорні підшипники завищують.
Solaris писав:бачив дуже схожу девятку тоже червона і відтінок схожий.. задній бампер такий самий як в тебе але капот з воздухозаборніком досить великим..
Ти мене отим образив, мій задній бампер робився під замовлення і в одному екземпляріSolaris писав:задній бампер такий самий
соррі писав з досвіду гольфів там якраз передок більше занижати треба..vovka писав:щось вперше чую..
в мене плаза спорт -30 по кругу і пружини -30 по кругу. і відносно землі сидить рівно.
я думаю шо ти на 45 профілі сильо по ямах не товчеш тому можна 2приземлятиMu$daY писав:Треба над тим задуматись
Як то на чутливість до ям вплине?
відкладено то тіпа вже не продається,чи він знятий з машини і можна приїхати забрати?Mu$daY писав:капот вже відкладено, до речі
якшо не візьме то я заберуMu$daY писав:Відкладений для клієнта
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей