Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Nick_
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Nick_ » П'ят, 12 червня 2009, 10:43

2 inf24

Друже - це книжка пише! Ви як на права задавали? Через бабло чи через хоча б одного разу прочитання брошури "Правила дорожнього руху". Все процитоване саме звідтам я особисто сам нічого не видумав. Сподіваюсь книжечка "Правила дорожнього руху" у Вас в бардачку автомобіля присутня? Гляньте. Ідіть про це тикайте ДАІ-шнику - підете на перездачу - гарантую! Порядок огляду ТЗ - розписано окремо в відповідних нормативних документах - про це мова не велась. Про ТО - ви зобовз`яані показати талон проходження того ж ТО і Страховий поліс. І ніяк не ведеться мова про те що хтось там Вам на дорозі проводитеме технічний огляд ТЗ. Питання?

І взагалі то мова велась про зупинку/не зупинку - на вимогу працівнику міліції! А не огляд. Не перекручуйте факти. Написано! Виконуємо. Не подобається - записуємось в пішоходи. - живемо в Гондурасі. :angry

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » П'ят, 12 червня 2009, 16:40

Fobos писав: Renault Logan (чи який там) Будуть міняти лампи головних фар Нагадаю, у фієсти, для заміни лампи, треба зняти решітку радіаторну, відігнути бампер і зняти фару, у рено треба відручувати передні колеса і через яксь лючки мучитись із заміною.
Звідки в Тебе така інформація???Там лампочка міняеться як і у всіх машинах,відкрив капот,знів кришку фари і все???

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » П'ят, 12 червня 2009, 16:53

Денис, там нема доступу до тої кришки.
Путін [цензура].

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » П'ят, 12 червня 2009, 16:56

Денис, ти про яку саме машину питаєш? Кажу і 100% відповідаю за свої слова, на рахунок рено, не впевнений чи саме ця модель а на рахунок фієсти 2007 стопудово!

заміна ламп в фієсті

заміна лампи в Renault Megane 2
Ford?

Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Суб, 13 червня 2009, 12:14

Fobos писав:Денис, ти про яку саме машину питаєш? Кажу і 100% відповідаю за свої слова, на рахунок рено, не впевнений чи саме ця модель а на рахунок фієсти 2007 стопудово!

заміна ламп в фієсті

заміна лампи в Renault Megane 2
В першому свому постi Ти написав Логан,а зараз вже пишеш Мегане? Визначися будьласка...

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 13 червня 2009, 22:33

Денис,
Fobos писав:і Renault Logan (чи який там)

Fobos писав:на рахунок рено, не впевнений чи саме ця модель

Шо ти !!!!! до мене? :angry
Востаннє редагувалось Нед, 14 червня 2009, 18:54 користувачем Denja, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Копійну підпис під аватару :) Без матів.
Ford?

maXimum
Ім'я:Макс

Повідомлення maXimum » Чет, 18 червня 2009, 13:31

Друже - це книжка пише! Ви як на права задавали? Через бабло чи через хоча б одного разу прочитання брошури "Правила дорожнього руху". Все процитоване саме звідтам я особисто сам нічого не видумав. Сподіваюсь книжечка "Правила дорожнього руху" у Вас в бардачку автомобіля присутня? Гляньте. Ідіть про це тикайте ДАІ-шнику - підете на перездачу - гарантую! Порядок огляду ТЗ - розписано окремо в відповідних нормативних документах - про це мова не велась. Про ТО - ви зобовз`яані показати талон проходження того ж ТО і Страховий поліс. І ніяк не ведеться мова про те що хтось там Вам на дорозі проводитеме технічний огляд ТЗ. Питання?

І взагалі то мова велась про зупинку/не зупинку - на вимогу працівнику міліції! А не огляд. Не перекручуйте факти. Написано! Виконуємо. Не подобається - записуємось в пішоходи. - живемо в Гондурасі.
Я тобі друже скажу, що з твоїх слів, написаних вище, ти крім правил дорожнього руху, ніякого законодавства України в очі не бачив. Ну або якщо навіть і бачив, то не читав.

Так от у нас в Україні ДУЖЕ велика кількість законів не взаємодоповнює себе, а взаємовиключає. Почитай для початк Конституцію України, хоча б розділ про приватну власність. Так от там чітко написано, що без твоєї згоди, немаючи ордеру на обшук, жодна людина НЕМОЖЕ вимагати огляду твоєї приватної власності.

Це тільки в тему елементарного відкриття багажнику. :) А таких законів є ДУЖЕ багато.

Nick_

Повідомлення Nick_ » Чет, 18 червня 2009, 14:20

2 maXimum

Обшук і огляд ?! Іди вчись. І читай КПК. А по твоєму віці ой ще вчитись і вчитись...
maXimum писав:Я тобі друже скажу, що з твоїх слів, написаних вище, ти крім правил дорожнього руху, ніякого законодавства України в очі не бачив. Ну або якщо навіть і бачив, то не читав.
Хи-Хи! Ти мене знаєш? Ти знаєш яка у мене освіта? Мдаа... Школьники [цензура].

І будь добрий не перекручуй слова з моїх постів! Бо за обшуки і огляди я навіть мову не вів. То ти щось там почав мявкати. І читаєш між рядками.

Ми взагалі то спілкувались з Гостем даного форуму про зупинку на вимогу працівнику міліції.

maXimum
Ім'я:Макс

Повідомлення maXimum » П'ят, 19 червня 2009, 00:50

2 maXimum

Обшук і огляд ?! Іди вчись. І читай КПК. А по твоєму віці ой ще вчитись і вчитись...

maXimum написав:
Я тобі друже скажу, що з твоїх слів, написаних вище, ти крім правил дорожнього руху, ніякого законодавства України в очі не бачив. Ну або якщо навіть і бачив, то не читав.

Хи-Хи! Ти мене знаєш? Ти знаєш яка у мене освіта? Мдаа... Школьники [цензура].

І будь добрий не перекручуй слова з моїх постів! Бо за обшуки і огляди я навіть мову не вів. То ти щось там почав мявкати. І читаєш між рядками.

Ми взагалі то спілкувались з Гостем даного форуму про зупинку на вимогу працівнику міліції.
:) дааа... Заділо тебе). Так от ОГЛЯД може бути зовнішній. А от відкриття багажнику, це вже ОБШУК. Я тобі не збираюсь абсолютно нічого доказувати, я тобі просто констатував факт.

А от на рахунок "школьники" і "мявкати", то ти трошки вибирай слова, добре? Я в твою сторону нічого образливого не сказав.

Nick_

Повідомлення Nick_ » П'ят, 19 червня 2009, 10:40

2 maXimum

Без образ! ;)

Denzzzil
Номер:7739
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Вів, 23 червня 2009, 17:00

о !!!! оце мені дуже цікаво! зайшла мова про відкривання багажника, можна на цьому зупинитись по детальніше, і якщо можна статті!?
maXimum, Nick_,
Денис Автозапчастини

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Вів, 23 червня 2009, 18:22

Breaker писав:
inf24 писав:б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
в тебе запаска і знак аварійної зупинки в багажнику??? Відповідь очевидна
а яка відповідальність передбачена за знак чи вогнегасник?

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Вів, 23 червня 2009, 21:35

inf24
Ім'я:Inf24

Повідомлення inf24 » Нед, 28 червня 2009, 12:59

Andriy01 писав:в тебе запаска і знак аварійної зупинки в багажнику??? Відповідь очевидна
Перепрошую - про запаску перший раз чую, що це підлягає перевірці. Цікаво, на основі якого нормативного акту буде виписуватися штраф за відсутність запаски ?

Хоча вона в мене звісно ж є.

А от вогнегасник, знак і аптечка - всі чемно і зручно розміщені в салоні - так що завжди під руками.
Проте навіть ці речі без протоколу і свідків можна не показувати - мовляв "...а я не бачив, що ви мені показували щось.."
А от коли на папері, то навіть з тупим олівцем буде краще, ніж з гострою пам"яттю.

Так що, враховуючи останній наказ 468, 1111, наявність камери в машині і проведення відеозапису (діяльність міліції згідно ст 5 закону про міліцію є відкритою), приспущене скло водія і ЧЕМНЕ спілкування з наглядачем закону зроблять свою справу. :sing

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 29 червня 2009, 00:08

1. По требования работника милиции (инспектора дорожно-патрульной службы) остановитьсѐ с соблядением требований Правил дорожного движениѐ (ПДД).
2. Не выходить из машины. Ни один нормативно-правовой акт водителѐ к этому не обѐзывает.
3. На безлядной дороге (в темное времѐ суток) опустить дверные фиксаторы вниз.
4. Разговаривать с работником ГАИ через слегка приспущенное стекло.
5. Выслушать (как правило) невнѐтное представление работника ГАИ, в котором он обѐзан назвать своя фамилия и звание (основание - ч. 2 ст. 5 Закона "О милиции").
6. Переписать номер жетона работника ГАИ.
7. Узнать причину остановки (основание - пп. "в" п. 2.14 ПДД).
8. В случае проѐвлениѐ первых признаков невежливого отношениѐ потребовать предъѐвить служебное удостоверение (основание - ч. 2 ст. 5 Закона "О милиции"). Фамилия, имѐ, отчество, звание и должность из удостоверениѐ переписать на лист бумаги (длѐ возможной подачи жалоб в прокуратуру и суд).
9. Передать документы на право управлениѐ транспортным средством над приспущенным оконным стеклом.
10. При требовании предъѐвить содержимое багажника (либо салона) потребовать поѐснениѐ причин досмотра транспортного средства (основание - пп. "в" п. 2.14 ПДД).
11. Услышать невнѐтные поѐснениѐ, сопровождаящиесѐ настойчивыми требованиѐми выйти из машины и открыть багажник автомобилѐ.
12. Разъѐснить работнику ГАИ, что досмотр транспортных средств проводитсѐ только в случаѐх административного задержаниѐ и задержаниѐ лиц, подозреваемых в совершении преступлениѐ. 13. Услышать напутствие: "Щасливої дороги". Если напутствие, указанное в п.
13, не услышано:
14. Предложить составить протокол админзадержаниѐ либо протокол задержаниѐ по подозрения в совершении преступлениѐ.
15. Потребовать разъѐснить (зачитать) права задержанного лица и вручить их разъѐснение в письменном виде (основание - ч. 8 ст. 5 Закона "О милиции").
16. Услышать напутствие: "Щасливої дороги". Если напутствие, указанное в п. 16, не услышано:
17. Позвонить по телефону довериѐ Департамента ГАИ МВД Украины (044) 272-46-59 (который заранее должен быть записан в памѐть мобильного телефона) и сообщить о попытке провести незаконный досмотр транспортного средства. Кроме указанного рекомендуетсѐ иметь телефоны довериѐ управлений ГАИ областей, городов Киева и Севастополѐ, которые можно увидеть на официальном сайте Департамента ГАИ МВД Украины.
18. "Додавить" вежливым предложением вскрыть багажник самостоѐтельно.
19. Предупредить, что все действиѐ, которые собираетсѐ осуществить ИДПС своими руками, требуят присутствиѐ двух понѐтых и обѐзательного составлениѐ протокола досмотра, осмотра либо обыска (основание - ч. ч. 4, 5 ст. 264 КоАП, ст. ст. 181, 188, 190, 191 УПК).
20. Обжаловать действиѐ работников ГАИ в прокуратуру (суд).

А ЯК ВАМ ТАКЕ ?
КОГО ЦЫКАВИТЬ КНИГА ПОВНІСТЮ МОЖУ СКИНУТИ НА МИЛО! ТІЛЬКИ НЕ ОБІЦЯЮ ЩО ОПЕРАТИВНО, АЛЕ НА ПРОТЯЗІ ДВОХ ДНІВ МОЖУ! :ninja
Денис Автозапчастини

Figaro
Ім'я:Tarik
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » Пон, 29 червня 2009, 21:49

народ таке питання, виписаний менны бланк за порушення в якому я розсписався, вказано порушення і і грн шо треба оплатити. мені ще має прийти якась квитанція, чи то потрібно кудись іти і оплачувати з моїм бланком?
TRT

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Пон, 29 червня 2009, 22:09

наскільки я бачив їхні свіжі протоколи, то вони на руки і дають ту саму кв, оберни її, там на звороті хдається є квитанція!, якщо немає то іди в ГАЇ запитайся, бо з цим вже краще не тгнути!
Денис Автозапчастини

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Чет, 02 липня 2009, 10:56

Справедливість:)
1, 2

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » Вів, 07 липня 2009, 09:46

Зняв к-ка сюжетів про нашу доблесну автоінспекцію.

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

Breaker

Повідомлення Breaker » Вів, 07 липня 2009, 12:08

vovik, да ладно, в зрізаному повороті криміналу нема)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей