Собственно вот что вышло:

Но при установке нового девайса вылез один баг (чет недоглядел я его раньше

Вопрос: на сколько критично, если я эту перегородку уберу?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
можна для порівняння оригінал? Хромував?antik писав:Решил что-то сделать с решеткой (чтобы не как у всех
Lyubomyr писав:можна для порівняння оригінал?
по чему хочу?! я уже это сделал :) решетка готова и лежит в багажнике...weber писав:а в чому прікол, ти хочеш значка позбутись з новою решіткою
так і є, якщо вона рідна то чому щось в ній заважає?antik писав:наверное не совсем понятна проблема моя.
На родной решетке есть место для логотипа. На своей я его забрал и "доростил" вертикальные ребра.Lyubomyr писав:так і є, якщо вона рідна то чому щось в ній заважає?
вони зовсім заважють чи частково? можливо достатньо їх звузити або що?antik писав:что, если эти ребра убрать?
нет... их или отрезать полностью или хз... :)Lyubomyr писав:вони зовсім заважють чи частково? можливо достатньо їх звузити або що?
це типу фірмова решітка?antik писав:вот так оно смотрится на тачке
яби відрізав, а при можливості ввігнув(переварив, перекріпив) до середини, ближче до двигуна, звісно якщо не буде заважати.antik писав:их или отрезать полностью или хз...
нет, сам делалLyubomyr писав:це типу фірмова решітка?
antik писав:нет, сам делал
я про нее и написал - делалась своими силамиLyubomyr писав:я питав про чорну
отрезали ребра... а меня это чет смутилоLyubomyr писав:ну а там як вирішилась проблема з встановленням?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей