Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Как в Закарпатье борются с милицией
З одного боку мєнти [цензура] - питань нема.
А з іншого.... Чому я маю за машину платити мито і всю фігню, а хтось має їздити просто так.
Це ж взагалі вершина ідіотизма казати, що 100 баксів я ще заплачу, а от 500 - це хамство.
Неправі всі.
А з іншого.... Чому я маю за машину платити мито і всю фігню, а хтось має їздити просто так.
Це ж взагалі вершина ідіотизма казати, що 100 баксів я ще заплачу, а от 500 - це хамство.
Неправі всі.
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Как в Закарпатье борются с милицией
Ясно шо нормально, шоб інші боялисьMc писав:типу це нормально що пиц..чать всіх підряд?

- Mc
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
BOXER, який [цензура] ПФТС - то вже давно симулятор реальної біржі і забавка для олігархів - фізиків там порівняно мало було і раніше, а після витребеньок банків то взагалі нема і не буде найближчим часом. а те, що там дяді пузаті чи трейдери між собою щось трохи піднімають з розрахунку на останніх лохів, то це таке діло :)) буде ще гірше от і все :)
biketravel.wordpress.com
- Mc
pikach00, тобі все "шуткі шутіть" - а я просто намагаюся прикинути свою реакцію - якби мене так от ні з того ні з сього завезли в відділок і наваяли "для профілактики".. напевно би припиз..в когось з тих [цензура] тай по всьому. має ж бути якась межа врешті-решт.
uranium, так я не кажу про того хто там хабарі давав - вони ж номер його машини мали б знати раз зупиняли. а інші чого під роздачу попали? і що це взагалі за методи такі - ти,я і пікачу за що тому сміттю в погонах платимо?
uranium, так я не кажу про того хто там хабарі давав - вони ж номер його машини мали б знати раз зупиняли. а інші чого під роздачу попали? і що це взагалі за методи такі - ти,я і пікачу за що тому сміттю в погонах платимо?
biketravel.wordpress.com
- Breaker
а я не буду нікого судити, мені відео просто настрій підняло, дякую топікстартеру :)
-
-
gleb, все закончилось закономерно!gleb писав:а як вам таке? http://sai.gov.ua/pages.shtml?id=1367

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей