Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Метан-заправки Львівська область
- Master General
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Підскажіть будь ласка як попасти на метанові заправки поблизу Львова. Знаходитимуся на вихідних в Пустомитах... де найближча? Як їхати враховуючи, що Львова не знаю майже. Може в кого є карта якась...
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Re: Метан-заправки Львівська область
Перед заїздом в Пустомити зі сторони Львова є заправка з газом, правда я незнаю чи то метан.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Master General
- Контактна інформація:
метановоди зявіться. Я зввичайно можу поїздити і на бензині, але витрачати в 2.2 рази більше грошей на дорогу у теперішній час неохота.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Метанiвськi заправки е на Стрийському шоссе,ти по ньому iдеш до Львова,i на нашiй Кiльцевiй дорозi у селi Зимна Вода,це як iхати на Метро та Епiцентр. Це найближчi АГНКС.
- viper
- Ім'я:Бодік
- Контактна інформація:
поблизу АС2 на липинського здається теж є
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Три АГНКС на кільцевій, які можуть бути тобі цікаві.
Зі сторони Ужгорода, коли проїдеш Миколаїв, буде двополоска з дозволеною швидкістю "110" через ліс.
Коли виїдеш з лісу, по лівій стороні буде АЗС "WOG". За нею поворот наліво, на розворот. Тоді ще 200 м в напрямку Закарпаття, і знову наліво - АГНКС. Це та, що на карті внизу по центру.
Крім того, якщо їхати із Закарпаття, то за Стриєм, у с. Угерсько, при виїзді з села, справа, також буде АГНКС.
Зі сторони Ужгорода, коли проїдеш Миколаїв, буде двополоска з дозволеною швидкістю "110" через ліс.
Коли виїдеш з лісу, по лівій стороні буде АЗС "WOG". За нею поворот наліво, на розворот. Тоді ще 200 м в напрямку Закарпаття, і знову наліво - АГНКС. Це та, що на карті внизу по центру.
Крім того, якщо їхати із Закарпаття, то за Стриєм, у с. Угерсько, при виїзді з села, справа, також буде АГНКС.
- Master General
- Контактна інформація:
Wasik, дякую. АГНКС під Львовом і не знадобилося проміжної заправки в Стрию по трассі вистачило, щоб їхати по маршруту Ужгород-Стрий-Львів-Пустомити-Щирець-Миколаїв-Стрий-Ужгород.
Але завдяки цій карті у майбутньому не тільки не блукатиму під Львовом по кільцю у пошуку де ж я всетаки проїхав поворот на Щирець (
) , а і успішно заправлятимусь газом при потребі. На жаль я вже був у дорозі коли ця карта тут була викладена. Але вона напевне знадобиться на майбутнє.
P.S. Для скептиків маршрут протяжністю 600 км (були деякі петлі і бічні відїзди від основного маршруту) мені вийшли 140 грн (23 коп /км або 6,8 куб/м метану на 100 км шляху). Хто погляне вліво на якому авто я катаюсь думаю здивується неслабо.
Але завдяки цій карті у майбутньому не тільки не блукатиму під Львовом по кільцю у пошуку де ж я всетаки проїхав поворот на Щирець (

P.S. Для скептиків маршрут протяжністю 600 км (були деякі петлі і бічні відїзди від основного маршруту) мені вийшли 140 грн (23 коп /км або 6,8 куб/м метану на 100 км шляху). Хто погляне вліво на якому авто я катаюсь думаю здивується неслабо.
-
- Ім'я:Василь
Master General писав:P.S. Для скептиків маршрут протяжністю 600 км (були деякі петлі і бічні відїзди від основного маршруту) мені вийшли 140 грн (23 коп /км або 6,8 куб/м метану на 100 км шляху). Хто погляне вліво на якому авто я катаюсь думаю здивується неслабо.
Wasik Ось ще один доказ того розхід метану менший ніж бензину.
Master General
Мені коли ставили ГБО то в якості бонуса дали атлас України. В якому були позначені АГНКС по всій Україні з детальною картою підїзду і номерами телефонів на станцію.
Дуже зручно, особливо коли їдеш у незнайому область. Можна по карті точно визначити де є заправка або подзвонити і запитати. Там також є відстані між містами, дуже легко визначати на яких заправках найзручніше буде заправитися.
Запитай на заправках може вони продають такі атласи.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
jonnajulee, шошошо? ніц не поняв
- santosxxx
- Подякували: 1 раз
а в тебе хіба метан?cat-yellow писав:jonnajulee, шошошо? ніц не поняв

-
Державні АГНКС «Укравтогаз» («Львівавтогаз»)Master General писав:Підскажіть будь ласка як попасти на метанові заправки поблизу Львова.
1. м. Львів-1, Львівська обл. Пустомитівський район Винники. тел. (032) 296-04-64
2. м. Львів-2, Львівська обл. Пустомитівський район с. Холодновідка вул. Кільцева 14. тел. (032) 265-97-03
3. м. Львів-3, Львівська обл. Пустомитівський район с. Солонка (544 км шосе Київ-Чоп). тел. (0322) 64-64-18 (виїзд в бік Стрия)
4. м. Львів-5, м. Львів, вул. Липинського, 69. тел. (0322) 52-02-26
5. Львівська область. м. Червоноград, вул. Радехівський, 1. тел. (03249) 5-56-51 (виїзд в бік Гірняка)
6. Львівська область. м. Самбір, Львівська обл. Самбірський р-н с. Рудник вул. Бісківська 2. тел. (03236) 2-06-26
7. Львівська область. м. Дрогобич, Львівська обл. Дрогобицький район с. Раневічі. тел. (03244) 2-79-21 (виїзд в бік Стрия)
8. Львівська область. м. Стрий, Львівська обл. Стрийський район, с. Угерсько. тел. (03216) 5-56-85 (виїзд в бік Львова)
Недержавні та приватні АГНКС
1. ЗАТ «Галичина». Львівська обл. м. Радехів, Радехівський район, дорога Львів-Луцьк
Інформацію взяв з сайту agnks.org.ua/karta-agnks-ukrainyi-14.html (на тому сайті москалі поперекручували міста і вулиці, а тому прошу вибачення за неточний переклад адрес)
-
А ось карта всіх запровок в Україні:

Джерело: agnks.org.ua/karta-agnks-ukrainy.html

Джерело: agnks.org.ua/karta-agnks-ukrainy.html
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей