тоді мінімум 8к....євро....
офф...Кост,бачив на мобіле.де беху 3 ралійну за 39к?)))))))))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
приженіть тоді мені м-ку донора за 3к зелені))))andriy320e30 писав:на німцях такі безіцінні їх не купляють на роботу їздити
Kost писав:приженіть тоді мені м-ку донора за 3к зелені))))
яка ціна?Vomont писав:Я би таку взяв тільки вона вже під завдатком.
http://auto.ria.ua/auto_bmw_1325979.html
добре її обдивись, бо по Львову така довго на таксі замічаласьSpeedo писав:http://auto.ria.ua/auto_toyota_1331346.html
ІМХО, на вид, дуже непоганий варіант!
по ходу 9к.Kuzia 2109 писав:яка ціна?
+1. з 95року у сім"ї Сітроен Віза86року випуску... перебрали все крім мотора, 3 фарбували вже... І машина собі їздить всюди і завжди) Ніколи непідводила. :)SERUY писав:такшо то просто розмови тих хто ніколи не їздив на французах а шкоують зремонтувати навіть свого добитого жугуляzhovtuj писав:а чому саме італійці і французи??? як відомо старі італійці і французи дорогі в ремонті...
Тато коли шукав 1 машину, то всі нахвалювали Ваз...а потім він плюнув і купив Сітроен.t309 писав: просто люди поділяются на тих хто їздить на вазах і тих хто їздить на автомобілях і тут нічого не зробиш таке життя![]()
От я не прихильник французьких машин, але мій знайомий, собі 2 роки назад за 3.5 взяв рено 25, їздить по сей день, горя незнає, машина була в гарному стані, майстер якийсь продавав, ну він за 2 роки попав тільки в ходову, а так мотор супер, гальма дискові по кругу та і комфортна тачка, велика, плавний хід.FanateG писав:Кращої машини ніж Рено19 чи навіть 25 у цій категорії нема!
Для чого це сюди ліпити? я зараз в неті познахожу такі думки і про мерси і про всі машини на світі - це не є показник - знайти оголошення і помістити його.t309 писав:якій так не пощастило.
Дякую за інфу. :) Вчора звонили, він сказав що лив тільки напівсинтетику, масле не бере, але так лівий поріг підгнивший як я поняв з розмови, фарба видно що трохи вигоріла на сонці то точно таксі.BOXER писав:добре її обдивись, бо по Львову така довго на таксі замічалась
t309 писав:ооо!!! бачу тут відбулась революція, про вази вже майже не згадують, це добре, значіть автор теми пройшов перший етап еволюції автовласника ЗАОЧНО з чим і вітаю, так тримати,
Непогана машинка, але не Турецької зборки.FanateG писав:Кращої машини ніж Рено19 чи навіть 25 у цій категорії нема!
Як подивишся - розкажеш, самому цікаво...sergey писав:Вот тыльки що звонили, буду дивитись.
sergey писав:Вчора звонили, він сказав що лив тільки напівсинтетику, масле не бере, але так лівий поріг підгнивший як я поняв з розмови, фарба видно що трохи вигоріла на сонці то точно таксі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей