peGas писав:відсканити квитанцію?
Так і можна в приват, щоб тему не засирати
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
peGas писав:відсканити квитанцію?
я залив масло то шо рекомендую завод виробникCAT писав:в магазині 300 грн коштує абичне масло, невідомо де зроблене, офіціали лиють масло яке рекомендує завод виробник машин.
CAT писав:То ТО на Пижик скоріше всього перше бо друге за 200 грн ти б не зробив...
4-те ТО на 40 тис а в мене 4-те ТО на 60 тис буде, а могло бути аж на 80 тис але я подумав шо 20 тис то всетаки забагато для масла в наших умовах... тому думаю шо всетаки краще рідше їздити але більше платити ніж часто і небагато, більше часу потратиш...peGas писав:то було 4 ТО пробіг 43ктам на 40 тис мали промивати форсунки но в них закінчилася рідина для промивки!!!
Це які саме умови?CAT писав:в наших умовах...
може ти і правий але всеодно незнаю чи варто давати маслу доходити до кінця свого ресурсу... краще хай двигун довше поживе, тимбільше шо це СТ і не крутити той мотор не має сенсу, тоді просто нема приколу купувати таку машину...pikach00 писав:Це які саме умови?Масло ж ніби не контактує з нашим поганим бензином і довкіллям?
продукти згоряння бензину через кольца проникають в картер і змішуються там з маслом. гази потім вилітають через вентиляцію.pikach00 писав:Масло ж ніби не контактує з нашим поганим бензином
CAT писав:якім фігом офіціали наживають 80% від вартості???
єпанутись, то я на свому тазіку рахуй що нахаляву катаюсь! за такі бабки перебираю всю ходову і частку підкапотного простіру...CAT писав:1770 грн штука
тому ти їздиш на тазі а не на STshaman писав:єпанутись, то я на свому тазіку ра[цензура] що нахаляву катаюсь! за такі бабки перебираю всю ходову і частку підкапотного простіру...
почнемо з того шо це оригінал, крім того в мене зовсім інша підвіска ніж в звичайній фієсті, відповідно вона дорожча....andriy320e30 писав:ціни космосдо старого бмв мінімум в 2-3 раза дешевші наприклад стойка сакс 75$колодки ate30$але майже до всіх нових машин такі запчастини дорогі
узнай, сколько на "Христині" стоят запчасти для свежих BMWandriy320e30 писав:ціни космос
до старого бмв мінімум в 2-3 раза дешевші
наприклад стойка сакс 75$
колодки ate30$
навіть різниця цін оригінал на СТО і в гуртового постачальника може бути в 2 рази.CAT писав:почнемо з того шо це оригінал, крім того в мене зовсім інша підвіска ніж в звичайній фієсті, відповідно вона дорожча....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей