Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є один в мене мені робив в моїй 08 в нього є всі інструменти якщо що пиши в аську я в будні буду там.sergey писав:Хто може порадити класного моториста?
повір не пожалієш і вибір правильний. Ідеш моїми стопами :). і продати буде легко через рік як назбираєш і захочеш щось нове. Я дав оголошення з другого звінка продав - в гривнях нічо не втратив як купив так і продав.sergey писав:Краще 2109\99 взяти, тай зважаючи що досвыду водыння в мене немаэ то цей варыант буде оптимальний
в даному випадку теж раджу ВАЗ, як перше авто, навчитися їздити і побачити що захочеться від машини і тоді вже можна буде визначатися з наступною.t309 писав:був потенційно щасливим власником італійки, тепер будеш нещасним рабом ваза
Спустись на землю. "Щасливим власником" іномарки можна бути лише купивши її в віці до пару років. Далі тобі тупо впарять свої проблеми. Тому машина має бути доступна та проста в ремонті. При готовності потратити 3000 це виключно ВАЗ і то після акуратного огляду з майстром.t309 писав:мда, ще один втрачений італоманяк, а був потенційно щасливим власником італійки, тепер будеш нещасним рабом ваза
Lyubomyr писав:в даному випадку теж раджу ВАЗ, як перше авто, навчитися їздити і побачити що захочеться від машини і тоді вже можна буде визначатися з наступною.
Lyubomyr писав:в даному випадку теж раджу ВАЗ
BOXER писав:100-пудово бери 09 і вчись і їздити і ремонтувати власними руками, буде цінний досвід!
Ну практично одностайно всы сказали те що я й чекав.AndrewK писав:При готовності потратити 3000 це виключно ВАЗ і то після акуратного огляду з майстром.
Звичайно!Бо ныхто не продасть нормальну иномарку, а коли вже розходи на ремонт витягують з кишены значны суми тоды вже продають.AndrewK писав:"Щасливим власником" іномарки можна бути лише купивши її в віці до пару років. Далі тобі тупо впарять свої проблеми.
ото ти зря зробив...t309 писав:люди поділяются на тих хто їздить на вазах і тих хто їздить на автомобілях
ги-ги, я тебе колись покатаю.t309 писав:я в таврію чи девятку не сяду навіть в якості пасажира саме з міркувань безпеки.
Мены аж такий комфорт непотрыбний.Сервыс?Та я сам можу дещо зробити.t309 писав:а тут людині пропонують купити бу ваз що не доцільно з будь яких міркувань так як ні дешевого сервісу ні комфорту і менш частіших поломок не буде!!!
це не правда. за норм іномарку треба просто норм заплатити. вот наприклад я продаю неспішно свою машину. коли купляв то заплатив за неї 26тис., зараз продаю за 20,(пробіг 28тисяч) а продаю не тому що в ній є якийсь гандж, а тому що хочу взяти собі джипа(і відповідно докласти ще трохи грошей) :)sergey писав:Звичайно!Бо ныхто не продасть нормальну иномарку, а коли вже розходи на ремонт витягують з кишены значны суми тоды вже продають.
а то реально за 3000 у.о???Kuzia 2109 писав:хм, дивно шо ще ніхто не порадив е30 брати,
можна і 4 дверне, а краще купешку.
Якшо повезе, знайдеш шось живе.
Сам задумуюсь над тим, як пошвидше позбутись свого совєцкого автопрому, і купити е30.ІМХО.
чому ж нереально, все реальноasteroid писав:а то реально за 3000 у.о???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей