дивись щоб новий власник не попавсяDemyan писав:Всім дякую за привітання при нагоді дам катнутися

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дивись щоб новий власник не попавсяDemyan писав:Всім дякую за привітання при нагоді дам катнутися
Я так понял одно что внутреннего сгоранияBlack писав:Demyan, 102 , 111 или 601 дрыгало что т я не понял?
Дякую прийму до уваги - та й я не дуже ганяю. Найбільше подобається коли їдеш спокійно - і хтось спереду повільно -обгін, жмеш газ чуть руль - машина як по рейкам в другий ряд, розгін, руль вправо і все...:)hrdrive писав:це поважна машина і роки вже поважні, на ній потрібно їздити в міру спокійно
Чому це?hrdrive писав:основне як будеш їхати в правому ряді то ніхто тобі не блимне
Вони думають шо 17річний мерс це чіста бандіцка тачко і всі баяццаFobos писав:Чому це?hrdrive писав:основне як будеш їхати в правому ряді то ніхто тобі не блимне
мені теж ніколи не блимали в правому рядіhrdrive писав:і основне як будеш їхати в правому ряді то ніхто тобі не блимне
Наразі ніби нічого не треба робити. Все ніби працює єдине ліва дверка пасажирська троха важко зкаривається (з силою) може там десь щось змазати і регульнути треба..хоча нею ітак рідко користуються. А що зможше якщо що чимось допомогти?hrdrive писав:Які плани щодо машини, потребує якихось замін?
а можна списокoldschooller)) писав:і ше одне шо радує - шротів по цій машині ДОФІГА
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей