перший раз як крали, то зламали кришку на ключ, після того ще дві інші на ключ, і одну на код!!!! Після того неставлю!!!!!!
Так сказать, хай бачуть шо мені [цензура].. Може якось зловлю!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vazik писав:rusmaks, ВОТ І Я ПРО ШО !!!!! А почнеш шось видумувати, то і піску якогось в бак всиплять, або марганцовки !!!!
shaman писав:Цукор та мука українського виробництва,
низькі гуртові ціни навіть на 1 мішок!
безкоштовна доставка!
Будеш сипати цукор в бензобаки, мені не сип, я тут ні при чім!Newman писав:Дай телефон shaman'а
Ага, може їм ще повідомлення залишити?RomkoZem писав:злодії поймуть шо тебе вже достали
пісєц, то так на вулиці на хамські образи неможна відповідати- ше зловлять, від.издять...vazik писав:А почнеш шось видумувати, то і піску якогось в бак всиплять, або марганцовки!!!!
значить чекай скоро поломаної кришки багажника, вони тоже певно не лохи, шурупають шо тобі зранку треба буде шось залити шоб поїхати...vazik писав:в багажніку завжди маю повну 5-літрову каністрочку з бензиною!!!!!
Я спіціально лишив там стару зломану кришку на код, думаю вони знають!RomkoZem писав:або навісну колодку, злодії поймуть шо тебе вже достали
Та там сигналка стоїть, як будуть лізти і ламати, то думаю встигну спуститися з хати, а там вже на них відіграюсь!shaman писав:значить чекай скоро поломаної кришки багажника, вони тоже певно не лохи, шурупають шо тобі зранку треба буде шось залити шоб поїхати...
в багатьох іномарках є...а той хто радить ніфіга не шурупає...vazik писав:На бензобак не радять ставити всякі центральні, і тому подібне, бо то всьо таки бензина, "на біду багато не треба", іскра і всьо.....
вони як по педалям дадуть....vazik писав:то думаю встигну спуститися з хати, а там вже на них відіграюсь!
неа, вони лохи без машини! А так тікати та ше й з каністрою, то далеко добіжать!oldschooller)) писав:вони як по педалям дадуть....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість