Підсажіть в чому може бути проблема ? і з щого краще починати вирішувати цю прикрість ? :) : 1) зняти радіатор і прочистити ? 2) поставити кращий вентилятор ? 3) можливо є якийсь спеціальний тосол для кращого охолодження

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Думаю не варто, нашо, хай буде завоздушенаnonuk писав:4) попробувати розвоздушити систему ?
igorok писав:[Думаю не варто, нашо, хай буде завоздушена![]()
.
1. термостат вродіби праціє , бо радіатор нагрівається ! ( а які то патрубки мають одинаково нагріватись ? )Demyan писав:1. Перевір чи працює термостат - чи всі патрубки однаково гарячі.
2. Перевір чи включається при температурі вентилятор.
т ашо ти вчипився що радіатор нагріваєтсья - він якраз не має бути гарячим. Якщо ти їдеш і в тебе нема охолодження то гаряча температура передасться в радіатор і всюди піде - і не буде охолоджуватися а все навколо вже нагріє. От і виходить що в тебе двигун нагрівається - якщо не буде охолодження то з часом і тосол закіпить.nonuk писав:бо радіатор нагрівається !
верхній і нижній патрубки радіатора одинаково гарячі?nonuk писав:бо радіатор нагрівається
з цього точно не варто починатиnonuk писав: 2) поставити кращий вентилятор ?
є різні датчики , на кожному датчику що в радіаторі написано його температуру включанняchrob писав:2.при якій температурі повинен вмикатися вентилятор
ще можна глянути чи робоча помна знявши ремінь приводуchrob писав:4.як перевірити чи добре працює помпа
а як точніше,(починаючи від 10грС і до точки закипання) спочатку всі холодні, потім прогрівається нижній від радіатора, потім верхній, потім вихідний з розширювального бачка до термостата , а потім вхідний з радіатора в бачок, при нормальній роботі всі одинаково теплі, в тому числі і розш.бачок.Demyan писав:3. рівномірно.
а можна тут по конкретніше ?! :)Wasik писав: 1. Неправильно виставлене запалення.
Этого не будет если поставить электро вентилятор + тумблер принудиловку свыходом в салон + вкл печки салона на всю катушку.nonuk писав:Тож думаю якщо літом при 25 - 28 градусах попаду в пропку то точно перегріється
Не помешает если есть подозрениеnonuk писав: 1) зняти радіатор і прочистити ?
Чем лучше ?Если на лопасть больше то да .nonuk писав:2) поставити кращий вентилятор
БПМnonuk писав:3
В первую очередьnonuk писав:4) попробувати розвоздушити систему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей