Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Свіжий вітер від SUBARU
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ясно шо треба, ви ж всі як навіжені тішилися, а так натішитесь .Yelik писав:Ніби нам найбільше треба реваншуAndre писав:Так вот давайте на віторок або на середу. Шукайте субаріка.
Прикинь якщо я програю ваше свято триватиме довго. А якщо виграю то закінчиться..
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Я думаю Ми отримали такий заряд, що нам вистачить його до кінця року, особливо коли переглядатимуть в дома відео, так що ШОУ організовуй собі самостійноAndre писав:Ясно шо треба, ви ж всі як навіжені тішилися, а так натішитесь .
Прикинь якщо я програю ваше свято триватиме довго. А якщо виграю то закінчиться..

- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
мене твоя думка взагалі не цікавить, спілкувався з людьми з клубу, всі хочуть реваншу. Є навіть троє людей котрі на тоталізатор готові поставити на мене 100 бакінський21043 SW писав:Я думаю Ми отримали такий заряд, що нам вистачить його до кінця року, особливо коли переглядатимуть в дома відео, так що ШОУ організовуй собі самостійноAndre писав:Ясно шо треба, ви ж всі як навіжені тішилися, а так натішитесь .
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
-
- Контактна інформація:
21043 SW
Чомусь згадалась приказка шо краще синиця в руках чим журавель в небі:)
Andre
Ну на реванш хотілось би подивитись... Правда я знаю пару людей в клубі які готові ставити на те шо реваншу не буде:) Прикинь?:)
Особисто я б подивився і поставив би свої 5 грн:) На кого? Ну не знаю.... Може на субу
Чомусь згадалась приказка шо краще синиця в руках чим журавель в небі:)
Andre
Ну на реванш хотілось би подивитись... Правда я знаю пару людей в клубі які готові ставити на те шо реваншу не буде:) Прикинь?:)
Особисто я б подивився і поставив би свої 5 грн:) На кого? Ну не знаю.... Може на субу

- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
якщо хто хоче реваншу - пропоную між собою домовитись і приїхати на наступний драг; Andre думаю це в першу чергу в твоїх інтересах - відмити репутацію машинки в яку вклав стільки грошей і сил
а тут нема чого одне другого бакланити
а тут нема чого одне другого бакланити
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Думаю що нетреба нічого позапланового організовувати. От який смисл хлопцеві на Субару (він вроді не зі Львова) їхати ради одного заїзду сюда ? Йому це по великому рахунку взагалі не потрібно. Буде драг 30 квітня - от там і все можна організувати.
Думаю я би поставив все ж таки на Андре. Так як чудес не буває, ну не може 225кс обїхати 300 з копійками...
Думаю я би поставив все ж таки на Андре. Так як чудес не буває, ну не може 225кс обїхати 300 з копійками...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей