Ст.Бандери. якраз навпроти 1 корпусу(вроді) від політехуmister_X писав:А яка це вулиця?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:08
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
А шо? Вона ж нікому не мішає! Он навколо ні людей, ні машин!andy_sniper писав:якась жінка паркувалась![]()
саме цікаве і смішне, шо я стою фоткаю і вмираю зі сміху, а вона обходить машину і нічого не розуміє чому я сміюсь. мабуть 10 метрів рахувала... :)

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
хм...напевно якесь місце зачароване,бо всіх так і тягне припаркуватись не так як всі :) це вже 3-я машина :)

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- weber
То жесть. Таке евакуатором нафіг забирати требаandy_sniper писав:якась жінка паркувалась
саме цікаве і смішне, шо я стою фоткаю і вмираю зі сміху, а вона обходить машину і нічого не розуміє чому я сміюсь. мабуть 10 метрів рахувала... :)

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Igor_Lviv писав: А шо? Вона ж нікому не мішає! Он навколо ні людей, ні машин!

ще трохи офф-у. Переїхав я на нову хату, перевіз речі , припаркував машину, в куточку в дворі, скраєчку (як-не-як новий двір, ще не "обтерся" хто чим дихає ) :) і пішов до хати речі розкладати. Хв. через 15 пищить брелок , попереджувальна зона датчика удару - я не звертаю уваги (думаю кіт на капот стрибнув, діло було в січні місяці ), ще через пару хвилин спрацьовує основна зона . Я виключаю сигналку і не спіша йду на кухню подивитися на того "кота"

А так як я вже був біля машини, то поступився йому місцем, але попередив - якщо така ситуація повториться - я вийду. вломлю по саме нікуди, запхну в багажник і завезу кудись за Липники або в сторону Самбора .
А вся ця "прєдісторія" до того, що деяких індивідів тільки могила виправить.
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- A_D
- Ім'я:Юра
Liuskywalker, сам неодноразово стикався з такими і.....ми! дивуюсь просто таким людям!... 

- andy_m
- Ім'я:Andrew
Liuskywalker писав:" Заберіть машину, бо то моє місце"
треба було сказати, хай си якогось знака намалює на дорозі, шоб всі знали!

.ιllιl. A STATE OF TRANCE
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
+1Liuskywalker писав:Igor_Lviv писав: А шо? Вона ж нікому не мішає! Он навколо ні людей, ні машин!![]()
![]()
![]()
![]()
ще трохи офф-у. Переїхав я на нову хату, перевіз речі , припаркував машину, в куточку в дворі, скраєчку (як-не-як новий двір, ще не "обтерся" хто чим дихає ) :) і пішов до хати речі розкладати. Хв. через 15 пищить брелок , попереджувальна зона датчика удару - я не звертаю уваги (думаю кіт на капот стрибнув, діло було в січні місяці ), ще через пару хвилин спрацьовує основна зона . Я виключаю сигналку і не спіша йду на кухню подивитися на того "кота". Картина - стоїть тіпок і копає мені в колесо . Я вікно відкрив і питаю мол , якісь проблеми? У відповідь чую " Не могли б ви спуститися в двір ?" Ну, думаю, мало що може бути - може допомогти треба, спустився. І от він мені заявляє : " Заберіть машину, бо то моє місце" (головне - місця у дворі валом - два Камаза можна запхати ). На мою усмішку дивиться так, наче мене щойно з кульпара випустили . Коротше - ми поцапалися, я попросив в нього документи на право власності того куска двору , він почав дьоргатися, але я від нього кг на 10 важчий і з вигляду він дохліший, тому до рукоприкладства діло не дійшло .
![]()
А так як я вже був біля машини, то поступився йому місцем, але попередив - якщо така ситуація повториться - я вийду. вломлю по саме нікуди, запхну в багажник і завезу кудись за Липники або в сторону Самбора .
А вся ця "прєдісторія" до того, що деяких індивідів тільки могила виправить.
хоча десь в глибині душі я розумію того, хто нехай рік ставив машину на одне і те саме місце, звик до того, а потім хтось приїхав і зайняв його місце... але в такому випадку людина дійсно повинна розуміти, що то не є його приватна власність.
В мене було аналогічно, коли я жив на попередній квартирі і паркував машину постійно у дворі. З часом облюбував собі одне місце і майже завжди ставив на нього машину, оскільки там в абсолютній юільшсті випадків ніхто не ставив своїх авто. А потім прийшов час, коли один сусід щораз частіше почав ставити свою машину якраз там, де я ставив. Памятаю, що перші кілька разів мене це злило (просто через звичку ставити на тому місці машину), а потім швидко все пройшло. При чому я ні разу не втикав йому, щоб він переставив машину, а сам ставив на будь-яке місце поряд, розуміючи, що то не моє власне місце. Єдине, що нервувало в паркуванні у дворі, це коли в якийсь час приїжджають багато машин (наприклад, зїхалися люди після роботи) і місця для парковки ставало малувато, то дехто все рівно тупо паркувався так, що при нормальній парковці можна спокійно було б ще одну машину поставити...
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
я теж ставлю на одне місце під будинком. деколи хтось інший на нього ставить, але в більшості сусіди солідарні і знають, що то місце моє, тому намагаються туди не ставити.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
- antik
- Ім'я:Антоха
- Подякували: 1 раз
http://portal.lviv.ua/news/2009/06/01/120035.htmlНа площі Кафедральній в самому центрі Львова невідомий неправильно припаркув авто «Chevrolet». В результаті хаотичного паркування, було заблоковано рух трамваїв, які вишикувалися у шеренгу на під’їзді до вулиці Руської. Про це повідомляє кореспондент «Львівського порталу» із місця подій.
Півгодинна затримка електротранспорту фактично паралізувала проїзд центром Львова. На місце події прибули співробітники ДАІ. Аби врегулювати ситуацію було викликано евакуатор.
Однак люди вдалися до радикальніших методів, вони під наглядом ДАІшників виштовхали авто за межі трамвайної колії. «Героя» події досі чекають.
Затор поволі розсмоктується.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- antik
гайцы вообще обнаглели 

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
[цензура] колеса спускати. І на ВіЗИР а потім ЕВАКУАТОРОМ.
- Bober 2114
Хотів би я побачити, як мент в мента права забирає. Гривень 100 за таке шоу дав би легко.а от їх ніхто не чіпає!

- Bober 2114
Нажаль Ти правий

- antik
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей