і + комфортніше втикати задню, без нажимів і всьо такого

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це нормально, с кожним роком ці коробки будутьFlesh09 писав:два роки тому дав 200 грн
Ви взагалі знімили колись коробку? Так я Вам скажу, коли зняли мою коробку, там був такий люфт, що просто "капець", але при тому вона у мене дуже добре працювала і тихо. Люфт валу полюбому буде, він пропадає коли коробка встановлена на своє місце, от тоді і щезають всі люфти і осьовий і поперечний. Єдине в чому я з Вами згоден, це в тому що вибір коробки це 50-50%. Але Ви можете купити і рідну вазівську ціна правда 1300-1500грн. а полонезівська 600-800грн. Мій майстр у якого я ремонтую свою машину теж казав ні в якому разі, але всі сходяться в одному, полонезівські коробки ходять довше. І про запчастини, так дійсно деякі запчастини дістати тяжко, але деякі підходять від ВАЗа.Liuskywalker писав:блін ... і кому вірити ?![]()
з того, що прочитав на http://vaz2101.org/modules.php?name=For ... opic&t=444 то більше негативних відгуків : нема з\ч , сама коробка - як кіт в мішку , хз чи норм. буде ,чи прийдеться міняти пару раз ; спідак буде брехати - треба або щось мутити , або ЖПС купляти :)
Єдине - то ціна привабливіша ....Цікаво - а зараз які ціни на б\у КПП 5-ти ступки , може хтось в курсі ?
На Кривчицях місяць тому один дядя за полонезівську хотів 800 грн, але мені люфт первічного не сподобався і сильно замаслений сальнік вторичного - тому не взяв, а щас прям хоч розірвися ....Але 5-ти ступку хочу !!
відписав в ппMasterio писав:Liuskywalker,Якщо тобы треба то можу дыстати.
Ціна приблизно 500грн.
катаюсь вже два роки , не замічав :) , потрібно буде перевірити !Liuskywalker писав: спідак буде брехати - треба або щось мутити , або ЖПС купляти :)
як я зрозумів по прочитаному vaz2101.org , комфотніша їзда по місту і легший обгін зарахунок більш вищої 2 і 3 перед.Liuskywalker писав:Єдине - то ціна привабливіша ....
це стосується любої б\у кппslim_painter писав:1-купівля кота в мішку, 50/50
ти його чув ??slim_painter писав:2-шум
тут попрошу пояснити мені далекому що це означає ?! :)slim_painter писав:3-проблема з синхронізатором 2 передачі
з 1,6 спокійноslim_painter писав:4-ВЕЛИЧЕЗНИЙ провал між 1 і 2! я взагалі не розумію як на такому можна їздити! тимбільше хто ставить на мотор 1,2![]()
ну та:)nonuk писав:це стосується любої б\у кпп
чув, в друга. не можу сказати шо великий, але єnonuk писав:ти його чув ??
то я вихожу з багато перечитаного матеріалу!!! часто таке попадається. тобто коли тобі треба з 2 переключитися на 1. вона не переключається, тре майже зупинятись і тоді гуд.nonuk писав:тут попрошу пояснити мені далекому що це означає ?!
в друга напевно шумоізоляція добра ? я в себе крім мотору і зовнішніх звуків більше нічого не чую ! ( то якщо музика виключинаslim_painter писав:[чув, в друга. не можу сказати шо великий, але є
да , от така штука є !!! і досить дискомфортна , коли наприклад на перехрестях чи на високих лежачих мєнтах 2перед. вже не стягує, а перша ще не включаєтьсяslim_painter писав: то я вихожу з багато перечитаного матеріалу!!! часто таке попадається. тобто коли тобі треба з 2 переключитися на 1. вона не переключається, тре майже зупинятись і тоді гуд.
до 87 года ставили КПП с передаточными числами .. I - 3,753; II - 2,132; III - 1,378; IV - 1,000; V - 0,881GTI писав:є чотири види полонезівських коробок з різними передаточними числами, на 1,2 мотор думаю можна щось підібрати!
nonuk писав:до 87 года ставили КПП с передаточными числами .. I - 3,753; II - 2,132; III - 1,378; IV - 1,000; V - 0,881
зі всіх цих! погоджуюсь, на 1,2 це найкращий варіант! і числа перших трьох є кращими за стандарт, таку б хотів, але дійсно її практично нереально найти.nonuk писав:на 1,2 оптимально до 87року , але її знайти в доброму стані напевно складно
іnonuk писав:I - 3,778; II - 1,944;
nonuk писав:I - 3,830; II - 1,971;
саме ТАК! залишився на стандарті (мотор-коробка-редуктор 2101)Liuskywalker писав:to slim_painter: тобто , якщо я правильно зрозумів твої каменти - ти відмовився ставити полонезівську ? :)
що це за коробкаslim_painter писав: поставив б 1R.
на ВАЗи починаючи від 08 і т.д. йдуть різні ряди (7-ий,8-ий і т.д.)GTI писав:що це за коробка
Для сравнения, вот ряды КПП ВАЗов:
2101 - 3,75; 2,3; 1,49; 1; з.х.-3,87.
2105 - 3,67; 2,1; 1,36; 1; з.х.-3,53.
2106 - 3,24; 1,98; 1,29, 1; з.х.-3,34.
21074 - 3,67; 2,1; 1,36; 1; 0,82; з.х.-3,53.
1R - 3,24; 1,98; 1,29, 1; 0,759; з.х.-3,34
как видим 1R это ряд стандартной КПП 2106 (уже давно не выпускающейся) + очень хорошая 5-я передача.
то что никто про него не слышал - это нормально, потому как про него в основном знают спортсмены еще старой советской закалки
Ряды 2R, 3R, 4R - существуют только в теории (в сети блуждают их передаточные числа, но где купить и сколько стоят - никто не знает и не видел вживую).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей